jooooooo papuliai tai atkencia tas pirmasias dieneles
bet si kart greciai susitvarkiau su jais - dejau ramuneliu kompresus ir bepantena is kart pavalgius. aisku padejo ir tai kad dukryte kaip laikrodukas kas tris val valgo .
ne tai kaip pirmagime - jokio ritmo nei pavalgyme nei miegojime
ir apskritai psicholgine prasme dabar lengviau - jei su pirmaja is proto eidavau iki 2 val nakties besistengiant nuramint ir uzmigdyt, tai db neimu i galva - galvoju sau :nu db neuzmigs, uzmigs veliau, negi sunku cia db man ja panesiot, pamaitint, pilviukas praeis, maze uzaugs... nespesiu atsidziaugt, o atmiegosiu veliau...negi pirmas kartas ir t.t.
su pirmaja norejosi kad viskas greiciau vyktu, db megaujuosi budama su mazaja.
ir dar speju SM pabut, info susirast apie auginima, apie kitu mamu patirti paskaityt .
QUOTE(lina-kameja @ 2008 10 14, 09:58)
bet si kart greciai susitvarkiau su jais - dejau ramuneliu kompresus ir bepantena is kart pavalgius. aisku padejo ir tai kad dukryte kaip laikrodukas kas tris val valgo .
ir apskritai psicholgine prasme dabar lengviau - jei su pirmaja is proto eidavau iki 2 val nakties besistengiant nuramint ir uzmigdyt, tai db neimu i galva - galvoju sau :nu db neuzmigs, uzmigs veliau, negi sunku cia db man ja panesiot, pamaitint, pilviukas praeis, maze uzaugs... nespesiu atsidziaugt, o atmiegosiu veliau...negi pirmas kartas ir t.t.
ir dar speju SM pabut, info susirast apie auginima, apie kitu mamu patirti paskaityt .
motinystės džiaugsmas ateina su antru vaiku
ZINDYMAS NERA KANCIA, O MALONUMAS !!!
Kaip tau gerai man buvo lygiai tas pats jau galvojau galas bus man ir vaikui nes prie viso to, kad buvau nugrauzta ir melynem zaizdota tai ir vaikas alkanas buvo nuolat nes kai pradejau nusitraukinet piena kai per zaizdas atsiverusias negalejau jam duoti paaiskejo kad to pieno keli lasai o kancia man buvo tikrai maitint, gerai kad tau taip sekas saunuole, as neistempiau
Papildyta:
aciu tikrai patarimas padejo jau pro sona nevaro tik kartais tiesiai ant mamos uzpurskia
Kaip tau gerai man buvo lygiai tas pats jau galvojau galas bus man ir vaikui nes prie viso to, kad buvau nugrauzta ir melynem zaizdota tai ir vaikas alkanas buvo nuolat nes kai pradejau nusitraukinet piena kai per zaizdas atsiverusias negalejau jam duoti paaiskejo kad to pieno keli lasai o kancia man buvo tikrai maitint, gerai kad tau taip sekas saunuole, as neistempiau
Papildyta:
QUOTE(Cornelia @ 2008 10 08, 17:47)
Tai gal vystydama jo pimpiuka virsuj palieki, t.y. dedant pampersa pimpiukas turi buti apacioj ant kleckiuku jei jis i virsu ziuri tai del to gal ir apsimizioja maziukas. nezinau gal sita problema, nes zinau, kad pimpiuko padetis gali itakoti ar slapias ar ne..
aciu tikrai patarimas padejo jau pro sona nevaro tik kartais tiesiai ant mamos uzpurskia
[/quote]
nera uz ka , dziaugiuosi, kad probleme issprendete, o su uzpurskimu tai niekis, su laiku pergudrausi ir tai
QUOTE(jurga197733 @ 2008 10 06, 11:36)
Dar turiu klausima nuo kada jusu mazyiai pradejo nesikelti nakti valgyti?
Mano pirmagimė nustojo naktimis valgyti, kai baigiau maitinti krūtimi, t.y. buvo beveik sulaukusi 1 metukų. Visi mane labai bandė užjausti dėl tokio "vargo", bet kažkaip aš nesijaučiau varginama
QUOTE(lina-kameja @ 2008 10 14, 09:58)
Pritariu, kad antrą vaikutį daug paprasčiau auginti. Į visas sunkesnes situacijas žvelgi be tragedijos, ir vien tai neatima paskutinių jėgų.
Mano sūneliui šiandien jau 3 sav., kol kas viskas einasi sklandžiai. Su baime laukiu pilvo diegliukų, kas labiausiai ir vargino auginant dukrytę. Tikuosi, kad jų ir nesulauksime. Sunkiausia dabar apsisaugoti nuo ligų. Įtariu, kad prasideda sloga ir mažąjam. Šiai dienai labiausiai rūpinuosi gydymu ir profilaktika visiems šeimos nariams
QUOTE(Latia @ 2008 10 15, 22:41)
Mano pirmagimė nustojo naktimis valgyti, kai baigiau maitinti krūtimi, t.y. buvo beveik sulaukusi 1 metukų. Visi mane labai bandė užjausti dėl tokio "vargo", bet kažkaip aš nesijaučiau varginama
Pritariu, kad antrą vaikutį daug paprasčiau auginti. Į visas sunkesnes situacijas žvelgi be tragedijos, ir vien tai neatima paskutinių jėgų.
Mano sūneliui šiandien jau 3 sav., kol kas viskas einasi sklandžiai. Su baime laukiu pilvo diegliukų, kas labiausiai ir vargino auginant dukrytę. Tikuosi, kad jų ir nesulauksime. Sunkiausia dabar apsisaugoti nuo ligų. Įtariu, kad prasideda sloga ir mažąjam. Šiai dienai labiausiai rūpinuosi gydymu ir profilaktika visiems šeimos nariams
va su tom ligom ligelem tai ne kas . namuose salta, visi su varveklaias vaikstom. is pradziu didzioji su mama , o paskui ir mazoji gera kosuli pasigavo su snargliu , tai mazutei iskart influcida ir umkolora daviau ir krutine su rezorbanu tepiau - tai stipresnes bedeles (tht thu thu) neprispyre .
QUOTE(Wiva @ 2008 10 11, 17:33)
Sveikinu susilaukus dar vienos dukreles irgi su graziu vardu Sis vardas man jau senai buvo krites i sirdi. Tada dar net nesilaukiau. Bet kai suzinojom su vyru kad turesime suneli, uzvire diskusijos ir ilgos paieskos vardu. Pervertem visa kalendoriu ir vardyna. Vardu daug,bet nei vienas kazkaip tai mums neuzstrigo. Apsistojom tarp Augusto ir Martyno. Tik as vyrui vis sakiau kad Augustas skambus vardas ir man jis labiau patiko. Po to paskaitem ju reiksmes ir kai gime sunelis supratom, kad jam tinka tik Augusto vardas. Juk jis reiskia "didziai garbinga, didinga". Tokia va ta musu istorija
dekui dekui matai kaip gali buti, mes irgi turejom atsargai varda Martyna, bet kadangi Augustes vardas susapnuotas, tai pavadinom Auguste. Ir seimoj dideliu diskusiju nekilo, visi vienbalsiai buvo uz Augustes varda
Kaip augat, kaip sveiki? Kaip pilvelio bedos, neturejot dar? Pati maitini ar pienuko uztenka?
As maitinu pati, tik kazkodel atrodo, kad jo mazai... mergaiciuke valgo kas valanda!!! nakti irgi keliuosi ir keliuosi... arba ji tinginiuke ir viso pienuko neistraukia kaip reikiant... Ji valgo kai atsikelia ir pries uzmiegant... ot isipratinsiu taip ir vargsiu paskum... O pilveli mums jau skaudejo... verkem abi susiglaude... nu matysim, kaip mums cia seksis toliau
Aukit sveikuciai bendravardziai
QUOTE(klumpele @ 2008 10 14, 15:38)
As pagimdziau pirmagime 27metu, labai labai laukta, tai man ir pirmas vaikelis kaifas, jokiu nervu.
QUOTE(klumpele @ 2008 10 14, 14:38)
Tavo zodziai Dievui ir leliui i ausi As jau ant dienu supuosiu antraja, ir tikiuosi bus kaip sakai Sutinku, maitinti nekancia, bet kai tai darai kas 2 val 6 men, tai nera vien malonumas
as po 10 sav. turesiu 5 leliu...
sveikos visos! mums jau 8 dienos. atsirado problmele, vakar issimaudem, o siand atsirado keliose vietose pulinukai, kap mazi spogeliai, po keliu valndu keli isdziuvo, o viens toks didelis po pazastim, net nezinau ka daryt, sesele tik rytoj uzsuks, kieno klausiu-nieks nezino, sako gal purvas pateko, o kiti baugina stafilokoku
QUOTE(anzelaruikiene @ 2008 10 20, 15:34)
as po 10 sav. turesiu 5 leliu...
Turbūt norėjai pasakyti 3