na as maudau kasdien. bet tik karta ar du i savaite maudau su muiliuku ir pan. o siaip tik apiprausiu vandeniu. pas mus tai butina, nes karsta ir gali atsirasti prakaitine. taip kad kai karstesnis oras einam i vonia net po 3 kartus per diena.
[/quote]
na manau kad cia per daug, net 3 kartus per diena
[/quote]
QUOTE(rasiux @ 2009 10 22, 16:53)
EVITAMARIA o kokia cia atgyvena ,kad su vystykliuku pirmiausia reik idet i vandenuka? As ir taip darau kad mazyle neissigastu paskui tiesiog issuki is vystykliuko.
as pirmus kartus taip maudziau.
Papildyta:
[quote=Envi,2009 10 22, 17:40]
na as maudau kasdien. bet tik karta ar du i savaite maudau su muiliuku ir pan. o siaip tik apiprausiu vandeniu. pas mus tai butina, nes karsta ir gali atsirasti prakaitine. taip kad kai karstesnis oras einam i vonia net po 3 kartus per diena.
[/quote]
[/quote]
jie ne lietuvoj gyvena, uzsieny kaip supratau, kur karsta, tai tikrai reik tiek praust, kad nesustu lelius.
QUOTE(Ramce @ 2009 10 23, 08:29)
jie ne lietuvoj gyvena, uzsieny kaip supratau, kur karsta, tai tikrai reik tiek praust, kad nesustu lelius.
taip mes siuo metu easame egipte. dabar kai temperatura kiek nukrito, tai nereikia sitiek kartu per diena maudyt. bet kai temperatura virs +40, ka daryti. vaikas prakaituoja baisiausia, reikia gi atvesinti, prakaita nuplauti, kad odos nedirgintu ir prakaitine neatsirastu, tai ir maudai daug kartu per diena
Atsimenu, man irgi buvo baisu maudyt, tai vyras buvo drasesnis
Siaip dauguma vaikuciu vandens nebijo, svarbu vandens temperatura nutaikyt
Siaip dauguma vaikuciu vandens nebijo, svarbu vandens temperatura nutaikyt
na va, o aš galvojau, kad maudymas merliuke - atgyvena jau taip ėmiau močiučių patarimų neklausyt, kad, pasirodo, ir gerų dalykų nebeklausau
Bet maniškis ir taip neišsigąsta vandens - kaip tik labai susidomi ir nurimsta, susikaupęs "plaukia", ypač kai daugiau vandens pripilam ir prilaikydami duodam plaukt.
Tėtis viską kažkaip drąsiau ir konkrečiau daro - ne taip kaip švelni besicackaliojanti mamytė (aišku, kremukų tepliojimus ir raukšlyčių sausinimą labiau palieka man), o vaikai jaučia tvirtas rankas ir pasitiki. Tai pastebėjau dar ligoninėj, kai seselės šast, paima, vaikas ir nutyla, o kai aš drebančiom rankom bandydavau imt, tai ir jam baisu buvo. Dabar jau ir aš įgudau šiek tiek - kiekviena diena praeina kaip universitetas
Bet maniškis ir taip neišsigąsta vandens - kaip tik labai susidomi ir nurimsta, susikaupęs "plaukia", ypač kai daugiau vandens pripilam ir prilaikydami duodam plaukt.
Tėtis viską kažkaip drąsiau ir konkrečiau daro - ne taip kaip švelni besicackaliojanti mamytė (aišku, kremukų tepliojimus ir raukšlyčių sausinimą labiau palieka man), o vaikai jaučia tvirtas rankas ir pasitiki. Tai pastebėjau dar ligoninėj, kai seselės šast, paima, vaikas ir nutyla, o kai aš drebančiom rankom bandydavau imt, tai ir jam baisu buvo. Dabar jau ir aš įgudau šiek tiek - kiekviena diena praeina kaip universitetas
Tai pastebėjau dar ligoninėj, kai seselės šast, paima, vaikas ir nutyla, o kai aš drebančiom rankom bandydavau imt, tai ir jam baisu buvo. Dabar jau ir aš įgudau šiek tiek - kiekviena diena praeina kaip universitetas
[/quote]
tikrai taip, stebuklingos tu seseliu rankos, tik paima ir vaikas ramus
o va su maudynemis maniskis draugauti nenori. ar su merliuku, ar be, vistiek kai paleidzia sirenas pajutes vandeni, tai mes su vyru stengiames kaip galima greiciau atlikti ta procesa
[/quote]
o va su maudynemis maniskis draugauti nenori. ar su merliuku, ar be, vistiek kai paleidzia sirenas pajutes vandeni, tai mes su vyru stengiames kaip galima greiciau atlikti ta procesa
O kaip , mamytės, su čiulptuku draugaujat? Mes labai norėtumėm be jo apsieiti,nes bijau , kad pabandžius gumos, dar atsisakys valgymo iš krūties . Nenorėčiau iš buteliukų maitinti.
QUOTE(Jurgitamarija @ 2009 10 24, 16:31)
O kaip , mamytės, su čiulptuku draugaujat? Mes labai norėtumėm be jo apsieiti,nes bijau , kad pabandžius gumos, dar atsisakys valgymo iš krūties . Nenorėčiau iš buteliukų maitinti.
oi mes nuo pirmu dienu neemem ciulptuko, o ir buteliuko nebuvo poreikio imti. tai ir iki siol issiverciame be situ daiktu
[quote=Saldu444,2009 10 24, 18:04]
Tai pastebėjau dar ligoninėj, kai seselės šast, paima, vaikas ir nutyla, o kai aš drebančiom rankom bandydavau imt, tai ir jam baisu buvo. Dabar jau ir aš įgudau šiek tiek - kiekviena diena praeina kaip universitetas
[/quote]
[/quote]
jus dar labai maziukai priprasit, maniskei dabar jau patinka maudytis, sypsos.
[/quote]
[/quote]
jus dar labai maziukai priprasit, maniskei dabar jau patinka maudytis, sypsos.
Mes tai mazajam duodame ciulptuka, nes kitaip jis ant kruties kabotu istisa para net ir miegodamas, taip pat manau, kad jau geriau duoti ciulptuka nei kad nyksti pradetu ciulpti vaikas. kai priprato prie ciulptuko, pastebejau, kad pradejo kitaip imti kruti, bet bendrom pastangom vis pasitaisom ir paima teisingai. o pankoliu arbatele tai geriam su sauksteliu, nes kol maitinsiu krutimi, buteliuko duoti nenoreciau
Aš neplanavau, bet nuo 2 savaičių čiulptuką įsigijom, ortodontinį kažkokį iš silikono. Nes kitaip labai verkia vaikas, kai jam pilvuką vakare pučia - tas kelias valandas papulį meta lauk nors tu ką..,kitu metu normaliai valgo.
Tai jau savaitę draugaujam, tfu tfu tfu, krūtys skanios, kaip ir seniau. Nors ir aš bijau labai, kad neatsisakytų. Bet stengiamės nepiknaudžiaut..
Tai jau savaitę draugaujam, tfu tfu tfu, krūtys skanios, kaip ir seniau. Nors ir aš bijau labai, kad neatsisakytų. Bet stengiamės nepiknaudžiaut..