QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 16, 13:06)
gerai jei taip gali. o manoji is karto prasibunda ir i asaras. ji sitaip vartosi jau nuo 3 men. taip kad nieko nepadarysi.
mano visada prabunda kai tik i lovyte idedu, duodu soske, apraminu ir gerai
Papildyta:
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 16, 13:39)
Na nemanau, kad 7 menesiu vaikui reikia neleist miegot kaip jam patogu ir remt pagalvelem As saviski guldau ant sono, bet jis atsigula ant nugaros ir taip miega, nematau cia jokios tragedijos Ne toks jau jis maziukas...
Nemaudyt vaiko 20 dienu, nu man cia viduramziais kazkokiais kvepia Jei namie salta, reiskia reik prisildyt sildytuvais, ir tikrai nereik, kad namie butu 23 laipsniai, pas mus 18-19, gydytoja sako pats tas,daugiau nereik
Nemaudyt vaiko 20 dienu, nu man cia viduramziais kazkokiais kvepia Jei namie salta, reiskia reik prisildyt sildytuvais, ir tikrai nereik, kad namie butu 23 laipsniai, pas mus 18-19, gydytoja sako pats tas,daugiau nereik
as pvz sneku apie mazesni vaika, ne apie 7men tokio jau faktas, kad nenulaikysi ant sono.o del maudymo 20d tai labai daug, bet maudyt kiekviena diena as nematau prasmes, pvz manajai nuo dazno maudymo tik odele sauseja, ta diena kai nemaudau ja apiprausiu, veiduka, kakliuka, pazastis, visus sulenkimus su vandenuku.