Del to palikimo vaika paverkti tarkim 40 min. Is salies atrodo, kad cia labai ziauru ir pan, bet kai vaikas puse dienos prazirzia, praverkia ir taip ne diena ir ne 2, kai bandai viska ir niekas nepadeda, nori nenori imi nervintis ir tada nuraminti vaikuti tampa dar sunkiau. Gerai kai tokiu atveju namie yra tetis, o kai mama viena... Gal jai reikia elementariai nueiti ir isgerti puoduka arbatos, nusiraminti, o tada vel galima eiti pas leliuka ir raminti ji. Nors siaip pilnai uztenka 15-20 minuciu rekimo, kad vaika butu galima nuraminti elementariai davus niam Nes verkdamas vaikas, jei ne isalksta tai tikrai uzsinori gerti.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 03, 14:18)
zinai, vaiku namai yra vaiku namai. ten auklytes fiziskai nespeja visu priciuciuot. bet pati pagalvok kokiai motinai sirdis leis palikti savo verkianti vaika?tikriausiai kad ne. del to vaikai isauge namuose su tevais ir vaiku namuose labai skiriasi. nemanau, kad cia vertetu lyginti.
as nemanau, kad ji lygina vaikus is normaliu seimu ir vaikus is vaiku namu, tiesiog tai irodo, kad ir kudikiai sugeba savotiskai priprast ir issireikalaut is musu ko nori.
QUOTE(Luttuke @ 2009 10 04, 18:48)
Del to palikimo vaika paverkti tarkim 40 min. Is salies atrodo, kad cia labai ziauru ir pan, bet kai vaikas puse dienos prazirzia, praverkia ir taip ne diena ir ne 2, kai bandai viska ir niekas nepadeda, nori nenori imi nervintis ir tada nuraminti vaikuti tampa dar sunkiau. Gerai kai tokiu atveju namie yra tetis, o kai mama viena... Gal jai reikia elementariai nueiti ir isgerti puoduka arbatos, nusiraminti, o tada vel galima eiti pas leliuka ir raminti ji. Nors siaip pilnai uztenka 15-20 minuciu rekimo, kad vaika butu galima nuraminti elementariai davus niam Nes verkdamas vaikas, jei ne isalksta tai tikrai uzsinori gerti.
nu as niekada nesuprasiu, kaip galima vaikui leisti klykti ne tai kad 15 min o net ir 5 min
QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 05, 10:15)
nu as niekada nesuprasiu, kaip galima vaikui leisti klykti ne tai kad 15 min o net ir 5 min
deja ir as sito nesuprantu ir nesuprasiu. mano vaikas vos tik pradeda verkti ir as automatiskai palinkstu i jo puse, kad nuraminti.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 05, 12:22)
deja ir as sito nesuprantu ir nesuprasiu. mano vaikas vos tik pradeda verkti ir as automatiskai palinkstu i jo puse, kad nuraminti.
butent...beje, toks atsitikimas mano draugei buvo del vaiko rikdymo...ji taip pat leisdavo savo vaikui parekti ir nekreipdavo demesio, ale pats turi ismokti nusiraminti ir pan iseidavo i kita kambari palikusi savo maziuka verkianti, ir taip leisdavo jam rekti irgi kokias 15-20 min ir pan tokiais budais ji norejo KAZKO vaiko ismokyti... tipo kad mazas vaikas klykdamas, paliktas vienas ismoks pats nusiraminti nesamoniu nesamone tai vat ka as norejau tuom pasakyti, ogi kad nuo situ verksmu, pas vaika isvarza atsirado, kuria reikejo OPERUOTI ir daktarai apake buvo, kai motina papasakojo savo "auklejimo" budus vat ir gavo rezultata vaikas ne tai kad "neismoko" kazkokiu tai mistiniu budu nusiraminti o dar ir operacija reikejo daryti ir ta isvarza butent ir atsirado nuo vaiko verksmo, itampos, baimes ir ttttt....
Taip kad mamytes siulyciau labai pagalvoti del vaiko vieno palikimo ir nekreipimo demesio i tai kad vaikelis saukiasi jusu pagalbos ir pan.....
Nu kaip jus idomiai cia viska isvartet Nezinau kokia turi but mama, kad paliktu vaika viena kaukt 40 minuciu As tikrai neleidziu vaikui iki isterijos issiverkt, tiesiog pazyzt. Nes buna vaikas tiesiog miegot nori diena (o su dienos miegu pas mus didziule problema, miegma kokius 2 kart po 20 minuciu, kaip kiskis po lapu), tai jokie nesiojimai buna nepadeda, tada idedu i vibrokedute ir smarkiai smarkiai linguoju su koja, tai parekia kokias 5 minutes ir uzluzta joje,o jei isimciau kai tik pradeda rekt, tai tuom ir baigtusi visi migdymai Negali su vaiku ant ranku visa diena but, nezinau kaip kam, bet man ner kam padet, kai noriu galu gale i tulika nueit, vyras grizta tik vakare,o diena esu viena, nei aukliu, nei sesiu, nei mociuciu neturiu ar dar kazko neturiu "po ranka" Tai jei vaikas sakykim verktu 3 valandas non-stopu ir jus tas 3 valandas net i tulika negaletum nueit, palikus vaika viena rekt, tai manau cia jau mazochizmas butu ka?
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 05, 14:58)
Nu kaip jus idomiai cia viska isvartet Nezinau kokia turi but mama, kad paliktu vaika viena kaukt 40 minuciu As tikrai neleidziu vaikui iki isterijos issiverkt, tiesiog pazyzt. Nes buna vaikas tiesiog miegot nori diena (o su dienos miegu pas mus didziule problema, miegma kokius 2 kart po 20 minuciu, kaip kiskis po lapu), tai jokie nesiojimai buna nepadeda, tada idedu i vibrokedute ir smarkiai smarkiai linguoju su koja, tai parekia kokias 5 minutes ir uzluzta joje,o jei isimciau kai tik pradeda rekt, tai tuom ir baigtusi visi migdymai Negali su vaiku ant ranku visa diena but, nezinau kaip kam, bet man ner kam padet, kai noriu galu gale i tulika nueit, vyras grizta tik vakare,o diena esu viena, nei aukliu, nei sesiu, nei mociuciu neturiu ar dar kazko neturiu "po ranka" Tai jei vaikas sakykim verktu 3 valandas non-stopu ir jus tas 3 valandas net i tulika negaletum nueit, palikus vaika viena rekt, tai manau cia jau mazochizmas butu ka?
Nematau problemos nueiti į wc, palikus vaikutį. Juk tai tik labai labai trumpam Tiesiog esmė ta, kad tokių mažų kūdikėlių nieko neišmokysit. Jie dar stipriai per maži tokioms pamokoms
QUOTE(Spurgiucs @ 2009 10 05, 15:33)
Nematau problemos nueiti į wc, palikus vaikutį. Juk tai tik labai labai trumpam Tiesiog esmė ta, kad tokių mažų kūdikėlių nieko neišmokysit. Jie dar stipriai per maži tokioms pamokoms
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 05, 12:58)
na siaip man irgi teko tokia dalia, kad man nebuvo kam padeti, nes buvau toli nuo tevu ir visu draugu, tik skirtumas tas, kad vakare pas man vyras irgi negrizdavo, nes buvo komandiruoteje. taigi iki 3.5men as viena pati kankinaus su mazyle buvo pragaras, nes irgi dienom nemiegodavo, tik kai buvo virs 4 men. pradejo miegoti po valanda ir daugiau. bet as kazkaip ismokau viska daryti kartu su ja. kur man reikedavo ir ja nesdavausi, nes kitaip namai nuo riksmo butu sugriauti.
QUOTE(Vaigi @ 2009 10 05, 22:45)
Maniškė mažylė irgi dieną tik po 15-20 min miega Sakykit, kaip jūs tada valgyt pasidarot?Aš irgi prieš vaiko rikdymą, o manoji vos prabudus, jei manęs nėra šalia, ima verkt
jei jau man reikdavo ka nors pasidaryt, as sodindavau ja i vezimeli, prikabindavau visokiu skambanciu, dainuojanciu zaisliuku, vezimeli su savim i virtuve. ant vienos kojos stovedavau, kita stumdydavau vezimeli, bet uz tat viska pasigamint galejau. tai buvo vienintelis budas, kad ji nerektu ir leistu man dirbti
Na, maniskis kadangi dabar turi mada iki kokiu 12 ryte miegot, tai as keliuos kokia 9, kad galeciau issimaudyt, pavalgyt, namus apsitvarkyt, siaip pabut viena pati...O jei diena ka nors reik pasidaryt,o mazas verkia, tai isidedu i nesiokle ir vaikstau su juo, aisku labai nelengva pvz. plaut grindis uzsidejus ant saves papildomus 7,5 kg. Gera sporto sale gaunas
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 06, 09:31)
Na, maniskis kadangi dabar turi mada iki kokiu 12 ryte miegot, tai as keliuos kokia 9, kad galeciau issimaudyt, pavalgyt, namus apsitvarkyt, siaip pabut viena pati...O jei diena ka nors reik pasidaryt,o mazas verkia, tai isidedu i nesiokle ir vaikstau su juo, aisku labai nelengva pvz. plaut grindis uzsidejus ant saves papildomus 7,5 kg. Gera sporto sale gaunas
sportas sveikata