Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

nereikia naujagimio pulti imti ant ranku jei tik suzyzia schmoll.gif as tai pakalbinu ,pabendrauju -ir jei nusiramina ,vadinasi neturi uzsiemimo ,gal zaisliuko reik ,gal soskytes . 2.gif bet jei jis rekia ir nereguoja i mano kalbinimus ,tai vadinasi jam gal skauda ka ,gal jau valgyti noiri .tada paimu jei jau labai zviegia.seip maniskis ramus ,geras --daug ka galiu pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 01, 18:05)
Na vat ir man reiks kada toki eksperimenta padaryt, kazi ar nusiramins pats g.gif nes  matosi kada vaikas tikrai verkia,o kada tiesiog dejuoja-ai, ai,ai ir net asaros nebega biggrin.gif Pries kokias 3 savaites buvau palikus parekt, kai jau kantrybe truko, tai verke 40 minuciu ir nesustojo, tai nuejau ir paemiau, nemanau, kad tai buvo oziai, gal pilvuka skauda unsure.gif o dabar jau tikrai matosi, kad grynai is nuobodulio zyzia, nes pradedi kalbint arba nesiot ir viskas puiku, dairosi patenkintas bigsmile.gif Jo, reik vaika nuo mazu dienu mokint viena pazaist...

tokio amziaus vaikai oziu neturi......oziai pradeda formuotis apie metus smile.gif 2 menesiu vaikui leisti verkti 40 min??? doh.gif blink.gif nu be komentaru......as apakus blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselelyte: 02 spalio 2009 - 13:25
QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 02, 14:24)
tokio amziaus vaikai oziu neturi......oziai pradeda formuotis apie metus smile.gif 2 menesiu vaikui leisti verkti 40 min??? doh.gif  blink.gif  nu be komentaru......as apakus blink.gif  doh.gif

o as manau, kad turi, aisku ne tokius kaip metu vaikas, bet savotiskus, pvz pripratimas ant ranku.
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2009 10 02, 15:11)
o as manau, kad turi, aisku ne tokius kaip metu vaikas, bet savotiskus, pvz pripratimas ant ranku.

pasiskaitykite literaturoje kas rasoma apie tokius kleckiukus... 4u.gif
Atsakyti
Tikrai skaitome 4u.gif Neisivaizduokite, kad palieku vaika cypt rekt iki pamelynavimo, bet kai matau, kad akivaizdziai zyzia is neturejimo ka veikt, nes yra ir svarus ir pamaitintas ir zaista su juo, tai tada biski leidziu issiliet, nes kai zyzia tai net asaros nebega biggrin.gif Jei jusu vaikas per diena meigotu 2 kart per diena po 20 minuciu paziureciau kaip visa likusia diena jus ji nuolat ant ranku nesiotumet mirksiukas.gif Juk man reik ir paprasciausiai nusipraust, pavalgyt, i tualeta nueit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 02, 17:11)
Tikrai skaitome 4u.gif Neisivaizduokite, kad palieku vaika cypt rekt iki pamelynavimo, bet kai matau, kad akivaizdziai zyzia is neturejimo ka veikt, nes yra ir svarus ir pamaitintas ir zaista su juo, tai tada biski leidziu issiliet, nes kai zyzia tai net asaros nebega biggrin.gif Jei jusu vaikas per diena meigotu 2 kart per diena po 20 minuciu paziureciau kaip visa likusia diena jus ji nuolat ant ranku nesiotumet mirksiukas.gif Juk man reik ir paprasciausiai nusipraust, pavalgyt, i tualeta nueit smile.gif

mano vaikas lygiai taip pat diena visiskai nemiega, o jei toks stebuklas ir atsitinka tai turiu sedeti salia ir supti lovyte doh.gif tiesiog susidare ispudis kad vaika palieki 40 min verkianti (bent jau taip pati parasei) jei ne taip supratau, tai sorry 4u.gif tiesiog nelabai suprantu, kaip galima vaikui leisti verkti 40 min g.gif doh.gif bet jeigu jis tiesiog zirzalioja, nu tai tada ne verkimu tai vadinasi 4u.gif odel del vaiku oziuku, tai kaip ir minejau, tokie kleckiukai ju TIKRAI neturi...jeigu vaikas zirzia yra nepatenkintas, o paimtas ant ranku nusiramina, reiskia jam reikia mamos silumos ir artumo, o ne todel kad pas ji oziai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselelyte: 03 spalio 2009 - 11:23
QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 02, 16:33)
pasiskaitykite literaturoje kas rasoma apie tokius kleckiukus... 4u.gif

Literatura manau tai dar ne viskas, teorija praktikai neprilygsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2009 10 03, 12:53)
Literatura manau tai dar ne viskas, teorija praktikai neprilygsta schmoll.gif

As ir nesakau kad tai VISKAS... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2009 10 02, 13:11)

na del tu oziuku kai vaikui keli menesiukai, tai nezinau, manoji irgi man nieko neleisdavo nuveikti, net i tualeta nueiti ar pavalgyt, pagert , nu vienu zodziu nieko is vis neleisdavo. bet ir paemimas ant ranku ne visada padedavo. na o dabar tai jau tikrai kad jai prasideda oziukai, nes nepaliksi vienos kambaryje is karto rekti, kai nori kad pakeltum ar ant rankuciu. cia jau manau savotiski oziukai prasideda.
Atsakyti
Savo vaiku dar neturiu, tik laukiuosi. Bet pasisakysiu del tu oziuku kudikiskame amziuje. Skaiciau kelis straipsnius apie paimtus is globos namu vaikus. Tai ju imotes pasakoja, kad metuku sulauke vaikai nemokejo verkti. Pargriuna, uzsigauna ir neverkia. Arba paguldo i lovyte, vaikiukas uzmigti iskart negali ir taip guli atviromis akimis pora valandu, bet nezyzia. Speju, kad nezyzia ir neverkia del to, kad iprate, jog i ju verksmus niekas nereaguos.
Isvada: kaip pripratinsi, taip ir turesi.
Neteigiu, kad esu 100 proc. teisi, daug kas priklauso ir nuo konkretaus vaiko jautrumo, bet man susidare toks ispudis.
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2009 10 03, 12:09)
Speju, kad nezyzia ir neverkia del to, kad iprate, jog i ju verksmus niekas nereaguos.
Isvada: kaip pripratinsi, taip ir turesi.
Neteigiu, kad esu 100 proc. teisi, daug kas priklauso ir nuo konkretaus vaiko jautrumo, bet man susidare toks ispudis.

zinai, vaiku namai yra vaiku namai. ten auklytes fiziskai nespeja visu priciuciuot. bet pati pagalvok kokiai motinai sirdis leis palikti savo verkianti vaika?tikriausiai kad ne. del to vaikai isauge namuose su tevais ir vaiku namuose labai skiriasi. nemanau, kad cia vertetu lyginti.
Atsakyti