Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

O kam jus ta vandeni virinat? blink.gif Na, pas mus namie (gyvenam nuosavame name, vanduo is nuosavo grezinio) irgi ne idealus tas vanduo, na bet as dar nenuprotejau ant tiek kad kiekvienom maudynem dabar vandeni virinciau schmoll.gif tinkas vaikui tas vanduo kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 23 rugsėjo 2009 - 14:24
QUOTE(Eleta @ 2009 09 22, 16:27)
Aha, pirmosios  wub.gif . Jaudinuos kaip jai tas vandenelis patiks  doh.gif .

musiskei pirmus kartus nelabai patiko, o paskui jau iprato ir verkia jau kai isimam ir kai rengiam. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dosikas @ 2009 09 23, 14:21)
Mes su vyru kai susiruošėm pirmosioms dukrytės maudynėms tai truputį nepagalvojom ir vandenį virinti pradėjom apie puse devynių vakare, -manėm greit atauš. Ir ką jūs galvojat? - vanduo tinkamas maudynėm pasidarė tik dvyliktą val. nakties, o iki tol vyko vandens aušinimo procedūros - maišiau su šaukštu vandenį jau supiltą į vonelę ir pučiau kaip sriubą, kad greičiau atauštų  lotuliukas.gif .

hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(marlena24 @ 2009 09 23, 15:23)
O kam jus ta vandeni virinat? blink.gif Na, pas mus namie (gyvenam nuosavame name, vanduo is nuosavo grezinio) irgi ne idealus tas vanduo, na bet as dar nenuprotejau ant tiek kad kiekvienom maudynem dabar vandeni virinciau schmoll.gif tinkas vaikui tas vanduo kuo puikiausiai smile.gif

kai kur gydytojai liepia pirma karta virint, bet mes nevirinom. rolleyes.gif
Atsakyti
Mane tai turbut i durnyna greit isvez unsure.gif Vaikas jau savaite visiskai nemiega diena. Pamaitinu, lyg snaudzia, paguldau ir iskart isterija, paimu panesioju, uzmiega, paguldau, 10 min. pasnaudzia ir vel rekia ir taip visa diena, jau nebeturiu jegu...Miega tik veziojamas lauke vezime arba masinoj, bet kad as jau vos kojas pavelku is nuovargio, kad ji veziot...Pvz. siandien nuo 9 ryto iki 18 vakare ne karto net nebuvau prisedus, jau nekalbu apie normalu pavalgyma...Vakare, kad nors biski pailset ir paziuret telika, pasiguldau salia save ant sofos, papa i burna ir tada miega, tik isimu ir rekia doh.gif anksciau imdavo soske, dabar nebeima. Zodziu esu visiskoj nevilty verysad.gif Dabar vyras grizo is darbo, isidejo vaika i masina ir isvaziavo pasivazinet po miesta, kad as nors biski atsigauciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 09 23, 16:42)
Mane tai turbut i durnyna greit isvez unsure.gif Vaikas jau savaite visiskai nemiega diena. Pamaitinu, lyg snaudzia, paguldau ir iskart isterija, paimu panesioju, uzmiega, paguldau, 10 min. pasnaudzia ir vel rekia ir taip visa diena, jau nebeturiu jegu...Miega tik veziojamas lauke vezime arba masinoj, bet kad as jau vos kojas pavelku is nuovargio, kad ji veziot...Pvz. siandien nuo 9 ryto iki 18 vakare ne karto net nebuvau prisedus, jau nekalbu apie normalu pavalgyma...Vakare, kad nors biski pailset ir paziuret telika, pasiguldau salia save ant sofos, papa i burna ir tada miega, tik isimu ir rekia doh.gif anksciau imdavo soske, dabar nebeima. Zodziu esu visiskoj nevilty verysad.gif Dabar vyras grizo is darbo, isidejo vaika i masina ir isvaziavo pasivazinet po miesta, kad as nors biski atsigauciau doh.gif

vargsiuke tu, labai uzjauciu tave. pas mus taip buvo iki 3.5 men. diena miegodavo tik man ant pilvo. ir tai labai trumpai. o tai istisai rekdavo ir ant ranku budavo. taip nuo 9val ryto iki 1 val. nakties. be jokio poilsio. o kur dar naktiniai nubudimai valgyt doh.gif buvo siaubingai sunku. tau nors gerai vyras padeda, o maniskis tuo metu buvo isvaziaves ir as buvau vienui viena kaip pirstas.
Atsakyti
Musiskis iki 2 menesiu kuo puikiausiai miegojo, ir diena, ir nakti doh.gif Nakti miegodavo nuo kokiu 23 val. iki 9-10 su 2 pavalgymais,o diena irgi kokius 2 kart miegodavo po 2-3 valandas, o tada kai nemiegodavo budavo geros nuotaikos, kedutej linguotukej ir valanda issededavo,o kas cia dabar pasidare nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 09 23, 17:01)
Musiskis iki 2 menesiu kuo puikiausiai miegojo, ir diena, ir nakti doh.gif Nakti miegodavo nuo kokiu 23 val. iki 9-10 su 2 pavalgymais,o diena irgi kokius 2 kart miegodavo po 2-3 valandas, o tada kai nemiegodavo budavo geros nuotaikos, kedutej linguotukej ir valanda issededavo,o kas cia dabar pasidare nebesuprantu doh.gif

matyt va buna toks nedekingas laikotarpis. aisku ne visiems vaikams, bet ir ne mazumai. manoji iki 1.5 men tik valge ir miegojo, auksinis vaikas buvo. taip tuo dziaugiausi, bet po to prasidejo pilvuko putimai ir skausmai, na ir prasidejo is karto bemieges naktis, o po to bemieges dienos. bet po 3.5 men viskas susitvarke, ji iejo i rezimo ritma ir viskas ok. ir dabar turim rezima ir stengiuosi jo laikytis. na zinoma po skiepu ar kai dantukai dygsta visko buna, ka padarysi tenka iskenteti siuos laikotarpius.
Atsakyti
Man kartais atrodo, kad tas kosmaras niekada nesibaigs, kartais atrodo, kad as savo vaiko tiesiog nekenciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 09 23, 20:36)
Man kartais atrodo, kad tas kosmaras niekada nesibaigs, kartais atrodo, kad as savo vaiko tiesiog nekenciu doh.gif

Nekalbekite taip ziauriai verysad.gif doh.gif . Tikiu, kad vaikai kartais nervuoja (pavyzdziui maniske-pirma savo gyvenimo diena prazyze unsure.gif ) taciau jie juk musu spinduliukai wub.gif . Kai dukra nervuoja pagalvoju-ka as be jos daryciau? Sedeciau baruose ir margaritas gerciau? g.gif .

Vakarykstes maudynes praejo puikiai, vandeni virinom, bet palaukėm kol atves, dukriukui labai patiko thumbup.gif . Spejau uzkist papuli, kol nepaleido kakarines biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 09 23, 17:36)

na na na nekalbek sitaip. tiesiog esi isvargus ir susinervinus, bet patikek greit viskas praeis, tik stenkis vaika pratinti prie rezimo ir viskas bus gerai.patikek tikrai viskas susitvarkys.
Atsakyti
Jau netikiu, kad tai kada nors susitvarkys doh.gif kaip gi ji pratint prie to rezimo, jei jis visai nemiega diena? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 09 23, 19:13)
Jau netikiu, kad tai kada nors susitvarkys doh.gif kaip gi ji pratint prie to rezimo, jei jis visai nemiega diena? verysad.gif

o tu pirmiau pabandyk pavaiksciok su vaikeliu, pasupk, padainuok, galu gale kai pradeda snausti neguldyk i lovyte, o pasiguldyk ant krutines ir pati atsigul,paglostyk nugaryte, patapsnok sikniukas. pati pailsesi ir vaikas pasnaus.
Atsakyti
Zinok nieks is tavo isvardintu budu jo neveikia...tik papo reik, su papu burnoj gali miegot...o juk as irgi negaliu jam soskes pastoviai atstot, pripras po to...
Atsakyti