Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

4u.gif tie jusu leliukai tokie jau ugteleje... gal kai tiek vaikas rekia tai diegliai kokie ar kas? smile.gif bet svarbu, kad lietingu oru situacija gereja thumbup.gif
Atsakyti
radau gera psl, gal ir jums pades.. tai mankstele nuo pilvuko putimo, mums padejo net kai uzeidavo diegliukai mirksiukas.gif http://www.treatcolic.com/demo.htm
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 09 04, 21:28)
4u.gif tie jusu leliukai tokie jau ugteleje... gal kai tiek vaikas rekia tai diegliai kokie ar kas? smile.gif  bet svarbu, kad lietingu oru situacija gereja thumbup.gif

Jei stena, rekia, riecia kojytes, tai greiciausiai diegliai, mum aciu Dievui ju nelabai ir buvo, dazniau siaip pilvuka pusdavo.Dabar atitaikem misinuka ir viduriukai jau visada laisvi, net per pamperio sona perbega doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės. Mano mažylei dar tik 3 savaitėlės, bet aš vis dar neatsipalaiduoju, ypač naktį. Ar jūsų mažučiams nebūna naktį užgulusi nosytė? man vis atrodo, kad kai tik ateina naktis ir mes gulamės miegoti iš karto užburksta nosytė ir mergytė ramiai negali miegot. Mamytei irgi neišina ramiai miegot, nes beveik pusė nakties stebiu mergytę, kad tik jai nepriruktų oro ir jinai neuždustų... Visi man sako, kad aš išsigalvoju, bet man tikrai neramu. Pediatrė sako, kad siauros nosytės landos, dėl to jinai šnopuoja, o šiaip reikia plauti juros vandeniu. bet kad vizualiai pažiūrėjus ta nosytė švari... Ar galiu tikėtis, kad greit baigsis šitos bėdos?...
Atsakyti
Maziuku nosies landos tikrai siauros ir greit uzsikemsa. vaizdziai ir nesimatys. mums irgi taip buvo. ploviau su Hummer vandeniu ir istraukdavau su aspiratorium. viskas buvo gerai. neturetu nuo to uzdust. jei pritruks oro, tai verks
Papildyta:
QUOTE(sirota @ 2009 09 15, 14:18)
radau gera psl, gal ir jums pades.. tai mankstele nuo pilvuko putimo, mums padejo net kai uzeidavo diegliukai  mirksiukas.gif  http://www.treatcolic.com/demo.htm

tai cia ir yra nuo diegliuku. Colic- diegliai
Atsakyti
QUOTE(Vidocka @ 2009 09 16, 15:21)
sveikos, mamytės. Mano mažylei dar tik 3 savaitėlės, bet aš vis dar neatsipalaiduoju, ypač naktį. Ar jūsų mažučiams nebūna naktį užgulusi nosytė? man vis atrodo, kad kai tik ateina naktis ir mes gulamės miegoti iš karto užburksta nosytė ir mergytė ramiai negali miegot. Mamytei irgi neišina ramiai miegot, nes beveik pusė nakties stebiu mergytę, kad tik jai nepriruktų oro ir jinai neuždustų... Visi man sako, kad aš išsigalvoju, bet man tikrai neramu. Pediatrė sako, kad siauros nosytės landos, dėl to jinai šnopuoja, o šiaip reikia plauti juros vandeniu. bet kad vizualiai pažiūrėjus ta nosytė švari... Ar galiu tikėtis, kad greit baigsis šitos bėdos?...

labas 4u.gif tokios bedos neturejom, tai net nezinau, bet isivaizduoju kaip tau neramu verysad.gif mes dabar biski sloguojam, tai purskiu su Humeriu.atsikemsa tada nosiukas.
Papildyta:
as manau tada maziukas instinktyviai pro burna pradetu kvepuot, jei oro pritruktu.
Atsakyti
Mamytes, iskilo man toks klausimas. Kaip laikyti vaikuti maudant pirma karta? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleta @ 2009 09 21, 17:24)
Mamytes, iskilo man toks klausimas. Kaip laikyti vaikuti maudant pirma karta?  doh.gif

svarbiausia prilaikyt galvyte, geriausia butu jei kazkas padetu, o tu galetum nupraust kol kas nors prilaikytu, poto ismoksi ir viena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2009 09 22, 10:29)
svarbiausia prilaikyt galvyte, geriausia butu jei kazkas padetu, o tu galetum nupraust kol kas nors prilaikytu, poto ismoksi ir viena. smile.gif

Labai aciu, siandien pritaikysim 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Eleta @ 2009 09 22, 14:01)
Labai aciu, siandien pritaikysim  4u.gif .

turbut pirmosios maudynes, as ir biski jaudinausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2009 09 22, 15:25)
turbut pirmosios maudynes, as ir biski jaudinausi wub.gif

Aha, pirmosios wub.gif . Jaudinuos kaip jai tas vandenelis patiks doh.gif .
Atsakyti
Mes su vyru kai susiruošėm pirmosioms dukrytės maudynėms tai truputį nepagalvojom ir vandenį virinti pradėjom apie puse devynių vakare, -manėm greit atauš. Ir ką jūs galvojat? - vanduo tinkamas maudynėm pasidarė tik dvyliktą val. nakties, o iki tol vyko vandens aušinimo procedūros - maišiau su šaukštu vandenį jau supiltą į vonelę ir pučiau kaip sriubą, kad greičiau atauštų lotuliukas.gif .
Atsakyti