As irgi miegu su ausu kimstukais, tai pradzioj, kai miegojo vaikas, tai jos gelbejo,o dabar jis tiesiog nemiega
Jau nebezinau ka daryt, sianakt kartu paemus gal 4 val. miegojau, nakti dar su vyru susikoliojau
Vakare ismaudziau vaika, pamaitinau ir paguldziau i lovyte, galvoju nu duok Dieve miegos,nes as jau ant koju nepastoviu nuo nemiegojimo
Pagulejo 10 min. ir rekt, paemiau i lova- rekia, priglaudziau- rekia, paemiau ant ranku sededam lovoj- rekia, tada kad uzreksiu ant jo ir pati i asaras...Vyras atleke is kito kambario, tai dar as "kalta" likau, kad taip elgiuos,o kad man jau akyse temsta ir as nenoriu nieko nei valgyt, nei gert,o tik miegot, tai nesupranta matyt...Sako, kad supranta, bet abejoju, paziureciau koks jis butu pusantro menesio normaliai nemiegojes,o paskutines 3-4 naktis po kokias 4 val. maksimum
Diena irgi neiseina man nors pora valandu nusnaust,nes vaikas ir diena normaliai nemiega, uzsnaudzia pusvalandziui ir nubunda, tai kur cia pamiegosi...Va ir dabar sedziu, tai akys merkiasi, rankos kojos dreba,i jis net nesiruosia pamiegot ir dar linksmint ji turi, nebeturiu jegu as jo nesiot, kai pati vos kojas pavelku
Zinau, kad taip negalima, bet kartais tokia neapykanta apima, atrodo palikciau ta rekianti vaika ir begciau is tu namu kuo toliau, pamiegot...
man atrodo,kad jums BUTINA pasikviesti mama, uosviene, gera drauge ar kazka panasaus, pamitinti leliu, pakeisti pampersa, i vezimeli ir lauk! Tegul vazinejasi sau kokias bent 4 valandas. Jeigu rekia, tegul rekia, plauciai svaresni bus. O jums i silta dusa ir i lova.
Nes kitaip gi is proto iseisit ir i siena leliuka kokia diena imurysit.