medus ir sokoladsaas- labai stiprus alergenai, as ju net burnon neimu. mano irgi isbertas, atsisakiau vistienos, dabar gal reiks ir pieno produktu. o jei alergizuoja, tai gali ir nedidelis kiekis, kad ir 1 jogurtukas
Mes jau kelios dienos namuose. Vaikiukas gimė 08 03.
Ligoninėj pirmą parą buvau paklaikusi, dabar jau geriau.
Bet kyla vis klausimų - pvz. kaip dažnai mažylis turi
tuštintis. Mums per dieną dažniausiai du kartus, kartais vieną pavyksta pridirbt pampersą.
Virkštelė jau tuoj turi nukristi, pavalom su spirituku kartą per dieną.
Bambutės priežiūra man baisiausia - labai bijau užgauti ir su nerimu laukiu kol nukris. Po to galima dar kurį laiką padezinfekuoti?
Dar vienas dalykas -
zirzia naktimis, dieną miega. Dieną ne tik miega, bet ir pavalgo visai ramiai, jei prabunda, dairosi ir nekvykia. O naktį - priešingai, jei alkanas, tai griebia krūtį, patraukia pieniuko ir tuoj pat vėl paleidžia, bliauna, tada vėl griebia. Svarbiausia, kad pienas teka labai gerai, o jis vis nerimsta ir nepavalgo. Bandžiau ir taurele girdyti, tuomet dar užmiega ramiau, bet girbymas taurele taip pat mane gasdina, bijau, kad jis suvalgys per daug ar per mažai, kad užsprings. Be to, kartais didesnį gurkšnį išpurškia ant savęs ir po to šlapią visą tenka eit perrengti vidury nakties.
Po gimdymo miegu tik po kokias 4 valandas, jaučiu, kaip senka jėgos. Nebežinau ką daryt. Su vyru nusprendėm naktį maitinti tik vieną kartą, o kitus jo krebždėjimus ramins vyras, skaitys ar pasups. Kaip manot, padės?
Dar visai padeda nurimti kai pasiguldau šalia ir glostau galvą (nėštumo metu visą laiką glostydavau pilvą ten kur buvo galvutė).
Nežinau, gal tas naktinis zyzimas susijęs su tuo, kad vaikas alkanas? Aš nebežinau ar per daug jį primaitinu ar jam trūksta. Nes būna valgo valgo ir prisitraukęs atpila dar net nepraėjus nė 20min nuo žindimo pradžios.
Prašau padėkite, gal kas turite kokių patarimų.
as nesupuociau nemaitinto vaiko, juk jis dar labai mazas, mano nakti buna kas valanda keliasi, valanda valgo. toks maratonas. sunku. bet as maitinu tiek, kol uzmiega. kitaip pieno gamyba gal gali sutrikit, nezinau. o atpila visi, sako, normalu