Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

Sveikos mamytes. Mano mazyliui jau 8 dienos. Dienomis vaikelis kaip angeliukas:tik valgo ir miega. O naktimis tiesiog nesuprantu kas jam darosi: neramus, erzlus,rekia nesustodamas, net neleidzia kruti duot, kad pamaitinciau. Tai mums su vyru kiekviena naktis be miego mazdaug iki 6 ryto sad.gif Gydytoja sako, toks vaikelio ritmas arba pilvo diegliukai. Bandau ir pilvuka masazuoti, ir Espumizana duodu, bet vistiek nepadeda sad.gif Kal kas susidure su panasiom problemom?
Atsakyti
QUOTE(SauleNP @ 2009 06 18, 15:57)
Sveikos mamytes. Mano mazyliui jau 8 dienos. Dienomis vaikelis kaip angeliukas:tik valgo ir miega. O naktimis tiesiog nesuprantu kas jam darosi: neramus, erzlus,rekia nesustodamas, net neleidzia kruti duot, kad pamaitinciau. Tai mums su vyru kiekviena naktis be miego mazdaug iki 6 ryto sad.gif Gydytoja sako, toks vaikelio ritmas arba pilvo diegliukai. Bandau ir pilvuka masazuoti, ir Espumizana duodu, bet vistiek nepadeda sad.gif Kal kas susidure su panasiom problemom?

Man atrodo, kad sumaises diena su naktim..Po truputi praeis, tik kantrybes..
O kojytes raito, stena? Tada galetum itarti, kad pilvuka skauda..
Paimk ant ranku ir panesiok..Ir taip pamainom su vyru...
dar labai padeda nuraminti tokius kleckus, kai pasiguldai sau ant pilvo ir miegat abu nakti, nes jie jaucia siluma ir tai juos nuramina...

gal zinai, juos dar veikia stresas, patirtas gimdymo metu..ir negali atsigauti..kantrybes ir viskas po truputi susitvarkys...
Atsakyti

As sakyciau, kad sumaises diena su naktim. bandykit dienom normaliai gyvent. tegul miega ten, kur televizorius ijungtas ir netildykit, vaiksciokit, kalbekit, siurbkit kambarius. o nakti tada jau turi buti mirtina tyla. musiske buvo irgi supainiojus biski. su laiku viskas atsistojo i vezias
Atsakyti
Dieve...skaitau ir negaliu patiketi, kad ir mums taip budavo ir kad jau viskas praeity. Pirmi 3-4 menesiai buvo klaikus.Maniau, niekada nesibaigs vargai, vaikas taip ir nemiegos normaliai, o as taip ir neismoksiu suprasti KO GI JIS NERAMUS?? blush2.gif
Ir stai...mums jau 8 menesiai. Dabar vaikas auksinis..ramus, nakti kelia vos 3 kartus, valgo super, vystosi super, viskas super.. O maniau jau, kad neistversiu pradzios.

Tikrai visi vargai praeina. Ir taip nepastebimai.. blush2.gif net ir gaila darosi, kad jau toks "didelis".. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sokanti_valsa @ 2009 06 22, 11:57)
Dieve...skaitau ir negaliu patiketi, kad ir mums taip budavo ir kad jau viskas praeity. Pirmi 3-4 menesiai buvo klaikus.Maniau, niekada nesibaigs vargai, vaikas taip ir nemiegos normaliai, o as taip ir neismoksiu suprasti KO GI JIS NERAMUS?? blush2.gif
Ir stai...mums jau 8 menesiai. Dabar vaikas auksinis..ramus, nakti kelia vos 3 kartus, valgo super, vystosi super, viskas super.. O maniau jau, kad neistversiu pradzios.

Tikrai visi vargai praeina. Ir taip nepastebimai.. blush2.gif  net ir gaila darosi, kad jau toks "didelis".. doh.gif

vos 3 kartus? oho, man cia daug atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 06 24, 18:34)
vos 3 kartus? oho, man cia daug atrodo  smile.gif

na, mano atveju irgi atrodo daug. Ypač kai naktimis nebesikėlė jau dviejų mėnesiukų. Bet kai kitų mamyčių vaikučiai keliasi labai dažnai, tai ir 3 kartai gali atrodyti labai nedaug smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif
pas mane tos pacios bedos,mums jau savaitele,taciau pati jau nebemaitinu dvi dienas ,nes kai gryzom is ligonines daugiau nieko negirdejau tik verkima,galvoju,kad neuzteko tiek pienuko kiek jam reikejo...taciau maitinant misinuku ramu neperlabaiusiai ,pirma dienos puse miega nors tu patrankom saudyk,kita net zadinu,kad valgyt reikia,antra puse jau sunkiau beuzmiega po valgio,o ant vakaro tai isvis ,pavalgo,paguldai neramus,verkia,ziojas ,iesko tutuko,valgyt nori vel...lovelej verkia,rankose verkia,nurengutam nepatinka but..naktimis jau truputuka gereja situacija,keliasi reciau ir geriau miega,,,ka daryt,kaip vakarais ji nuraint...man cia pirmas vaikelis,gal ir kvaila klausima uzduodu,bet zinot kaip su pirmu neramu buna..
Atsakyti
QUOTE(limuke @ 2009 06 28, 16:09)
sveikos mamytes smile.gif
pas mane tos pacios bedos,mums jau savaitele,taciau pati jau nebemaitinu dvi dienas ,nes kai gryzom is ligonines daugiau nieko negirdejau tik verkima,galvoju,kad neuzteko tiek pienuko kiek jam reikejo...taciau maitinant misinuku ramu neperlabaiusiai ,pirma dienos puse miega nors tu patrankom saudyk,kita net zadinu,kad valgyt reikia,antra puse jau sunkiau beuzmiega po valgio,o ant vakaro tai isvis ,pavalgo,paguldai  neramus,verkia,ziojas ,iesko tutuko,valgyt nori vel...lovelej verkia,rankose verkia,nurengutam nepatinka but..naktimis jau truputuka gereja situacija,keliasi reciau ir geriau miega,,,ka daryt,kaip vakarais ji nuraint...man cia pirmas vaikelis,gal ir kvaila klausima uzduodu,bet  zinot kaip su pirmu neramu buna..

Manau, kad problema turetu buti pilvo diegliukai. Paprastai jie prasideda berods apie 3 savaite, bet pavyzdziui mano dukrytei dar ligoninej bunant pradejo pust pilvuka sad.gif ir jie vis dar nepraeina. Pradejau duoti Espumizan, tai gal prades taisytis reikalai.
O Jusu vietoje kreipciausi patarimo i gydytoja wink.gif
Atsakyti
[quote=Spurgiucs,2009 06 28, 18:34]
Manau, kad problema turetu buti pilvo diegliukai. Paprastai jie prasideda berods apie 3 savaite, bet pavyzdziui mano dukrytei dar ligoninej bunant pradejo pust pilvuka sad.gif ir jie vis dar nepraeina. Pradejau duoti Espumizan, tai gal prades taisytis reikalai.
O Jusu vietoje kreipciausi patarimo i gydytoja wink.gif
[/quot

ligoninej ir mano mazyliui naktim uzeidavo ,sesute sake,kad pilvukas,bet poto nieko nebebuvo,tik verkadavo labai,kad nemokedavo paimt papulio..o namie tai isvis...na bet kazkaip gal jau ir taisomes mes,miegam geriau,pabude neverkiam o zvalgomes,tikiuosi viskas susitvarkys,nes labai ta ytampa tokia,kas kaip kodel,mano mazzyliui,mano spindulelui wub.gif
Atsakyti

sveika,man taspats buvo...greiciausiai diena su naktim supainiojo...as neleidau ilgai miegot diena ,zadindavau,kas pora valandu,sunkiai keldavosi,pusiau miegodamas valgydavo,bet kazkaip situacija pagerejo,iki 12 nakties sunkiau uzmiega,o kartais visai nemiega,bet po dvylikos kelias kas 3 valandas dabar jau...o kai gyzom is ligonines kas valanda ,o atsikeles rekdavo kad turbut iki 5 auksto visi girdedavo lotuliukas.gif
Atsakyti
o as norejau paklausti, gal nevietoje, bet neradau nieko panasaus.. Mums 10dienu, va jau trecia diena buvom siandien lauke, didinam kas desimt minuciu... bet as galvoju, kazin labai blogai bus jei leliuka vesiu ilgiau jau? Pavyzdziui porai valandu? ar butinai taip reikia ir didinti po truputy? g.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 06 29, 14:20)
o as norejau paklausti, gal nevietoje, bet neradau nieko panasaus.. Mums 10dienu, va jau trecia diena buvom siandien lauke, didinam kas desimt minuciu... bet as galvoju, kazin labai blogai bus jei leliuka vesiu ilgiau jau? Pavyzdziui porai valandu? ar butinai taip reikia ir didinti po truputy? g.gif

Mano manymu tai nebereikia, na bent as taip dariau.Tris dienas po truputi, o po to jau kiek pats isbudavo tarp maitinimu.Ir tai buvo vasario menesi smile.gif
Atsakyti