Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

QUOTE(Shatura @ 2009 05 21, 23:49)
Mano mamos su mumis pirmosiomis dienomis nebuvo. Nors ji labai norejo but ir "padet", bet as kategoriskai nenorejau nei mamos, nei anytos. Puikiai susitvarkem vieni patys su vyru

Čia turėjau omeny, kad mama išvažiavo po pirmos nakties, kai pagimdžiau. blush2.gif nes aš nelabai galėjau keltis, o mažoji visą naktį atpilinėjo smile.gif
O namie jau tvarkėmės patys 4u.gif
Atsakyti
pirmas savaites jaučiausi tarsi pasaulis transformavosi, tiesiog viskas pasikeitė, net įprasti daiktai, atrodo, tapo kitokie.
Iš pradžių buvo sunku, nuolat jaučiau nuovargį ir miego trūkumą. Buvo baisu, kad kažką ne taip galiu padaryti, bijodavau pakenkti savo mažylei. Kasdieninės procedūros - rengimas, prausimas, nosytės valymas ir kt. atrodė labai sudėtingos, ir užtrukdavo begales laiko. Dabar bent jau dėl šitų dalykų aiškiau. Tik va nieko namuose nespėju pasidaryti, pasitvarkyti. Vis pagalvoju, kaip spėja suktis tos mamos, kurios namuose turi ne vieną mažylį?
Atsakyti
Pirma nakti nemiegojome nei as, nei mano vyras lotuliukas.gif Kiekvienas knerktelejimas prabudindavo... doh.gif Ligonineje vaikelis laaabai klyke, gal del to, kad jis nuo manes buvo atskirtas, gulejo savo palateleje (nes buvo cezario operacija ir ligonines politika tokia, kad duoti mamai pailseti, bet ne velnio nepailsi, kai girdi savo vaika klykianti) verysad.gif Kol pakeisdavau pampersa ir kol aprengdavau doh.gif , praeidavo kokios 5 min lotuliukas.gif Maudyti irgi buvo baisu: vyras laiko, as prausiu. Labai trukdavo miego smile.gif
Atsakyti
Kadangi tai jau buvo antras vaikelis, tai žinojau, kad po gimdymo viskas verčias aukštyn kojom ir svarbiausia yra naujas žmogeliukas, o visa kita netenka reikšmės. Tad jau buvau nusiteikus tokiam perversmui ir vyresniajai dukrai dar iki gimdymo pasakojau kaip gyvensim, kai gims sesė. Tad viskas buvo normalu (jei taip galima pasakyti). Padėjo daug vyras ir vyresnėlė (skirtumas tarp mano panelyčių 13 metų biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almutė+: 05 birželio 2009 - 21:32
As buvau viena, vyras is darbo grizta velai vakare. Bet man pirmos 2 savaites buvo pacios lengviausios. Lelyte miegojo istisai, tik atsikeldavo pavalgyt, girdziu, kad jau cepsi, kriuksi, pamaitinu, ir vel miega. Nebuvo net verkusi nei karto. As ilsejaus, skaiciau "Tavo vaika", ziurejau telika, snaudziau, internete su mamom kalbejau, dziaugiaus ramiom dienelem be pilvo .......... smile.gif . Ir ruosiaus moraliskai sunkesniems laikams. Po menesio jie ist tiesu atejo smile.gif , kai dukryte "pabudo is miegu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu mazylis irgi panasiai-pirmasias savaites buvo angeliukas,valge,miegojo ir daugiau nieko...nedaznai isgirsti tekdavo balsiuka blush2.gif kol nepradejo pilvo diegliukai kamuoti... doh.gif

o siaip pirmasas dienas namuose buv gera,smagu,vyras buvo paemes tevystes atostogas tai labai super thumbup.gif ir maudem kartu,ir visas proceduras kartu atlikinejom,esant reikalui miegodavom pakaitom tai ir tas nuovargis nelabai jautesi tik zinoma buvo keista,kad viskas kitaip,kad namuose atsirado naujas sefas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 06 09, 09:52)

o siaip pirmasas dienas namuose buv gera,smagu,vyras buvo paemes tevystes atostogas tai labai super thumbup.gif ir maudem kartu,ir visas proceduras kartu atlikinejom,esant reikalui miegodavom pakaitom tai ir tas nuovargis nelabai jautesi tik zinoma buvo keista,kad viskas kitaip,kad namuose atsirado naujas sefas bigsmile.gif

Mum tas pats blush2.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
nei vienas rimtas daktaras dar neparases ar nepasakes kad vaikui reiktu surmulio, nes bet kokie garsai jam ilsintis veikia jo nervu sistema ir visa psichika, pabandyk pati miegot prie tv ar muzikos. doh.gif
Atsakyti

PENKTADIENI, 10.00 VAL MAMOS SU VAIKAIS PRIE SEIMO !!!!!!!!! PRANESKITE VISIEMS. GALI JUNGTIS IR PENSININKAI DEL METU ILGINIMO !!!!!!!!!!!
Kas is kitu miestu- prie savo miestu savivaldybiu. Blokuoti vezimeliais isejimus, skanduoti ir metyti panaudotas sauskelnes.

Bandykime isplatinti toliau si pranesima
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2009 06 17, 13:59)
PENKTADIENI, 10.00 VAL MAMOS SU VAIKAIS PRIE SEIMO !!!!!!!!! PRANESKITE VISIEMS. GALI JUNGTIS IR PENSININKAI DEL METU ILGINIMO !!!!!!!!!!!
Kas is kitu miestu- prie savo miestu savivaldybiu. Blokuoti vezimeliais isejimus, skanduoti ir metyti panaudotas sauskelnes.

Bandykime isplatinti toliau si pranesima

O jus seniai naujienas skaitet? Pasalpos
Man neaktualus mitingas
Tokie nesankcionuoti mitingai buna isvaikomi, o organizatoriai teisetai traukiami atsakomyben. Be to, einantys piketuot, visada turi tureti savo nuomone ir konkretu pasiulyma valdziai.
Ka jus siulot vietoj tokio sprendimo?
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 06 17, 14:43)
O jus seniai naujienas skaitet? Pasalpos
Man neaktualus mitingas
Tokie nesankcionuoti mitingai buna isvaikomi, o organizatoriai teisetai traukiami atsakomyben. Be to, einantys piketuot, visada turi tureti savo nuomone ir konkretu pasiulyma valdziai.
Ka jus siulot vietoj tokio sprendimo?

as nieko nesiulau,man kolkas neaktualu mirksiukas.gif viena mamyte paprase,tai paplatinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2009 06 17, 15:24)
as nieko nesiulau,man kolkas neaktualu mirksiukas.gif viena mamyte paprase,tai paplatinau mirksiukas.gif

o jei paprasys po traukiniu sokt?
Atsakyti