Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

Na mes jau įsivažiavom į savo ritmą. jei ne pilvuko pūtimas, tai visai būtų faina. Naktį keliamės tik 2 kartus, tai galim visai neblogai išsimiegoti. o į lauką tai mums ir dabar sunkokai išsiruošiam, nes tik einam pro duris, jau reikia vėl pamperį keisti, niekaip nepataikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vrb @ 2009 05 04, 08:40)
Na mes jau įsivažiavom į savo ritmą. jei ne pilvuko pūtimas, tai visai būtų faina. Naktį keliamės tik 2 kartus, tai galim visai neblogai išsimiegoti. o į lauką tai mums ir dabar sunkokai išsiruošiam, nes tik einam pro duris, jau reikia vėl pamperį keisti, niekaip nepataikau biggrin.gif

O kodel?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano visos bedeles panasios kaip ir minimos cia ax.gif
tik dar buvau pirma diena po ligonines supanikavus del bambytes blush2.gif
pasivaideno,kad jau atplysineja per anksti. bet nukrito 5ta diena, tad viskas buvo gerai bigsmile.gif
aisku laukiu nauju panikos priepuoliu,tikiuosi irgi laimingai besibaigianciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, pirmos dienos namie nelengvos, o ypac naktys... Prisigalvoji visko, pradedi panikuot, o miego trukumas dar savo padaro doh.gif Bet nieko, po truputi iprantam viena prie kitos tongue.gif Svarbiausia, kad pradedant panikuoti tevelis butu salia ir nuramintu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, jeigu tevelis pats nepradeda panikuoti. Man kartais tikrai truksta pagalbos is vyro puses, bent psichologinio palaikymo, bet, pasirodo, neskirta man... doh.gif Ka darysi...
Atsakyti
Mums irgi buvo sunku pirmomis dienomis namuose smile.gif atrodo, kad viskas negerai, kazko nepadarom, bet isivaziavom, apsipratom ir viskas dabar gerai mirksiukas.gif o tevelis musu stiprus pagalbininkas thumbup.gif jeigu reikia viska padaro tik nepamaitina ax.gif
Atsakyti
Dabar skaitau ir prisimenu viską, kai irgi buvo labai baisu: ar vaikas kvėpuoja, kodėl pradėjo verkti, ir dar kai nežinai ką daryti, ypač kai mama išvažiavo ir likom dviese su vyru biggrin.gif
Dabar sakyčiau, gal klystu, kad mažiukai pradeda verkti dėl trijų priežasčių: yra šlapias, nori valgyti, skauda pilvukas. Mes taip visada ir tikrindavom: jei ne šlapias, tai skauda pilvukas, nes neseniai buvo pamaitintas.
Bet labai greitai pripranti ir gali atspėti, kodėl tavo vaikas verkia, bet svarbiausia tokiems mažiukas yra prisiglausti prie mamos ir beveik visos bėdos praeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sloniatka @ 2009 05 21, 22:56)
Dabar skaitau ir prisimenu viską, kai irgi buvo labai baisu: ar vaikas kvėpuoja, kodėl pradėjo verkti, ir dar kai nežinai ką daryti, ypač kai mama išvažiavo ir likom dviese su vyru biggrin.gif
Dabar sakyčiau, gal klystu, kad mažiukai pradeda verkti dėl trijų priežasčių: yra šlapias, nori valgyti, skauda pilvukas. Mes taip visada ir tikrindavom: jei ne šlapias, tai skauda pilvukas, nes neseniai buvo pamaitintas.
Bet labai greitai pripranti ir gali atspėti, kodėl tavo vaikas verkia, bet svarbiausia tokiems mažiukas yra prisiglausti prie mamos ir beveik visos bėdos praeina 4u.gif

Mano mamos su mumis pirmosiomis dienomis nebuvo. Nors ji labai norejo but ir "padet", bet as kategoriskai nenorejau nei mamos, nei anytos. Puikiai susitvarkem vieni patys su vyru
Atsakyti
Mažyli laikyti kažkodėl nėra sudėtinga, nors atrodo jis toks gležnutis paimsi ir su lūž... first.gif Mano mažylius iki 3 mėnesiukų tik pavalgydavo ir mėgodavo. O muzika mėgo nuo mažumės. thumbup.gif Maudyti padėjo mama. Su atpylinėjimu mažai raikalu turėjom, nes maitinau MP. soske.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
na, ne is lengvuju pirmos dieneles namie, bet susitvarkyt imanoma ax.gif labai baisu buvo, kai verkt mazylis pradedavo, nezinojau ko griebtis, panika man paciai lotuliukas.gif dar baisu, ar kvepuoja nakti, norisi klausytis ir tikrint biggrin.gif ir ar pienuko uztenka, ar pavalgo...nors dar tik kelios savaites tepraejo, bet apsipratom ir viskas atrodo neblogai einasi ax.gif
Atsakyti
laukiu nesulaukiu ir as savo mazylio jau. Idomu kaip ten viskas bus ax.gif
Atsakyti
man dabar jau tik vienas malonumas prisiminti pirmasias dienas, o tada buvo taip sunku, viskas nauja,didziule atsakomybe, baime, bet labai didziuojuos, jog susitvarkiau praktiskai viena, na dar vyras palaike, nepanikavo,tuo metu laikas slinko labai ilgai, dabar atrodo kaip greitai viskas praejo,taigi kantrybes ir istvermes visoms mamytems smile.gif
Atsakyti