QUOTE(audronyte @ 2009 04 10, 22:52)
Musu mergytei jau 2.5sav. Mama pajuodusi nuo bemiegiu naktu... Valgome MP kas 1val ar net 0.5val. Ir taip visa nakti ir visa diena... Nespeju nei kambariu apsitvarkyt, nei pati kaip zmogus issimaudyti. Viska darau paskubomis ir begte, nes zinau kad tuoj vel reikes mazajai valgyti... Seimos gyd. sake kad pas mus viskas tvarkoje, esame sveikos. Bet tie klykimai per naktis... Todel siandien dar buvome pas neonatologe, kudikiu iki 1men daktare. Ji sake kad man truksta pieno, todel ji taip daznai valgo. Liepe po zindymo dar damaitinti misinuku. Liudna, bet teks imti misinuka... Dariau viska, kad maitinciau pati, bet tiek laiko jau manau yra riba... Kitos iseities as nematau Bijau, kad per bemieges naktis prarasiu visai piena... Dziaugiuosi uz tas, kurios turi pieno i valias. Bandziau nusitraukinet- bet skausmas nezmoniskas...trauki trauki, o niekas nebega... Gelia krutine po to puse dienos... O rezultatas nulis. Kas dar man galetu pagelbeti net neisivaizduoju...
Apsilankyk skyrelyje kūdikių žindymas,ten daug mamų kurios tau padės ir jos gerai išmano žindymo subtilybes.Šeip apie pieno trūkumą sprendžiama kai kūdikis mažai priauga svorio,mažai šlapinasi ir tuštinasi.Kai pradėsi duoti mišinio,pieno gaminsis mažiau.Pamaitink pirma krūtim ir pažiūrėk kiek ji suvalgys to mišinio (jei jau nuspręsi duot ir tau labai neramu kad ji alkana galbūt) gal jos verkimo preižastis visai ne pieno trūkumas,tiesiog daktarai trpty kas ir jau trūksta pieno Beje kūdikiai tokio amžiaus valgo labai dažnai,ir keista kad gyd sako jog čia požymis kad trūksta pieno mano dukra ištisai kabodavo ant papulio kai buvo tokio amžiaus,o pieno jai tikrai netrūko..
Gal neteisingai apžioja krūti?todėl blogai privalgo?ar girdisi kaip ryja?
Neskubėk dar su mišinukais jei nori maitint pati leliukas dar toooks mažiukas gali būt oi kiek vargo kol rasi tinkama mišinuką