Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

QUOTE(varle123 @ 2009 02 23, 15:58)
o as neisileidziu, pasakiau,kad be kovo pabaigos tegul nesirodo...ir i ligonine neisileidau pasakiau,kad karantinas lotuliukas.gif

ligoninėj išimtį padariau vyro sūnui -- visgi brolis gimė. reikėjo susipažint

QUOTE(Juste1 @ 2009 02 24, 22:05)
as ir namuciu nieko neleidziu, bet dabar bunam pas mano tevus kaune, nes siaip gyvenam vilniuj, o nusprendziau kad cia lengviau bus, bet dabar galwoju kad nieko cia gero, perdaug zmoniu namie, perdaug kisimosi ir pan, laukiu kol i vilniu trise vaziuosim, tik dabar mano sveikata nekokia, mazutei dar savaiteles nera, tai reik kentet, tik bijau kad kokia depresija neprasidetu, jegu visai rodos nera, labai greit i asaras puolu, baisu verysad.gif o taip noretusi tik dziaugtis mazaja

o kaip vyras elgiasi? padeda?
man tai su valgio darymu sunku -- niekas manęs nepavaduoja. vyras nemoka visiškai, o kasdien take-away užsisakinėt perdidelė prabanga dry.gif
Atsakyti
smile.gif sveikutes mamytes pasidalinsiu savo patirtimi,gymdziau sunkei lygonineje mano leliukas vis verke ir verke o as is lovos islipti nelabai galejau po cezario ,vyra is vare namo su mano mama ir likom mes tik dviese maziukas verke as tai pat verkiu nes sunku man atsikelti ir pajimti,ateina sesele man vaika i lova ir iseina.laukiau tuos dienos kai namo vaziuosiu ir isvaziavom namie mazasis miegojo kaip angeliukas visa diena valgyti pradejau daryti kai vaikui suejo 3menesei nes ir pati tada atsigavau o iki tol vyras darbuodavosi virtuveje o as jam padedavau smile.gif
mamytes visi vyrai moka daryti valgyti,bukit su leliukais o vyrus i virtuve thumbup.gif biggrin.gif
nera lengva atsigauti po gymdymo ipac po cezario.
Atsakyti
QUOTE(agne20 @ 2009 03 02, 12:26)
smile.gif sveikutes mamytes pasidalinsiu savo patirtimi,gymdziau sunkei lygonineje mano leliukas vis verke ir verke o as is lovos islipti nelabai galejau po cezario ,vyra is vare namo su mano mama ir likom mes tik dviese maziukas verke as tai pat verkiu nes sunku man atsikelti ir pajimti,ateina sesele man vaika i lova ir iseina.laukiau tuos dienos kai namo vaziuosiu ir isvaziavom namie mazasis miegojo kaip angeliukas visa diena valgyti pradejau daryti kai vaikui suejo 3menesei nes ir pati tada atsigavau o iki tol vyras darbuodavosi virtuveje o as jam padedavau smile.gif
mamytes visi vyrai moka daryti valgyti,bukit su leliukais o vyrus i virtuve thumbup.gif  biggrin.gif
nera lengva atsigauti po  gymdymo ipac po cezario.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 02 25, 18:32)
ligoninėj išimtį padariau vyro sūnui -- visgi brolis gimė. reikėjo susipažint
o kaip vyras elgiasi? padeda?
man tai su valgio darymu sunku -- niekas manęs nepavaduoja. vyras nemoka visiškai, o kasdien take-away užsisakinėt perdidelė prabanga dry.gif

O as visai artimiausiai giminei leidau lankytis smile.gif negali mociutei uzdraust savo anukes pamatyt. Vat su draugu buriu kitaip. Pasakiau, kad kol menuo nesukaks, tegul nesirodo

Del kasdienes rutinos tai man labai paprasta. Vaikas ramus. Pavalgo ir kelias valandas miega. speju viska pasidaryti. net rankom issiskalbt rubelius ir internete pasedet biggrin.gif
Bet jei butu kitaip, visiskai pasitikiu savo vyru. zinau, kad jis ir valgyti padarytu, ir namus susitvarkytu.
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2008 06 19, 17:47)
drinks_cheers.gif gera kalbeti toms, kurios to nepatyre schmoll.gif  As knygu prisiskaicius irgi galiu sakyti, kad REIKIA MAITINTI, REIKIA. Visiems aiku, kad REIKIA, bet ne visoms duota  schmoll.gif  Mes savaite gulejom ligoninej, daktarai visai salia, toli ieskoti nereikejo, bet kazkodel ir jie nieko nepadare, nors klausiau saziningai patarimu ir daktaru, ir bobuciu visokiu, niekas nepadejo  schmoll.gif Visa savaite skambejo ligonine nuo musu palatos, o as kaip giltine likau  doh.gif

Uztai dabar augam kaip ant mieliu ir dziaugiames. Ir labai dziaugiuosi, kad nebesugalvojau dar viena savaite marint savo mazes ir klausyti visu "Reikia"  thumbup.gif

Saunuole ir man buvo ta pati situaciaj tik as jau po 3 dienu nebegalejau zet i vaika rekianti nuo bado,nu neciulpe jis tos kruties man nors tu ka,nu ka padarysimjei nemoka,nelauksiu gi kol ismox,valgyt jam irgi reikia tai pradejau duot savo nutraukta pieniuka,o po ta jis baigesi tada jau misiniukai ir nieko cia blogo,juose dar daugiau vitaminu nei MP .mP PLIUSAS,kad vaikas vis dar gauna ta iminine sistema nuo mamos.
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2009 03 11, 17:07)
juose dar daugiau vitaminu nei MP .mP PLIUSAS,kad vaikas vis dar gauna ta iminine sistema nuo mamos.

Nei vienas misinukas nera taip gerai subalansuotas butent jusu vaikui, kaip MP. As uz MP, bet, zinoma, situaciju pasitaiko visokiu. nei vienos mamos nesmerkiu
Atsakyti
Kai maitinau pirmaji vaika tai ta pacia nakti po gryzimo atsidurem ligoninej ,mama iskepe kugelio ir as taip skaniai pavalgiau ,o mazytei nepatiko verysad.gif gal kai gryztat is ligonines maistas pasikeicia ir maziukai musu stebukliukai supyksta,gerai pagalvokit ka valgote g.gif kai parsiveziau antraji tai jau valgiau,pradzioj,tik kruopu koseles ir tik virta mesyte,nieko kepto ir astresnio,tai bedu ir nebuvo.Aisku jei nuo to kas priklauso g.gif
Atsakyti
Na ir mes jau trys savaites kaip turim savo dukryte... ispradziu tai galvojau izdurnesiu nes buvo diena sumaisius su naktim doh.gif Ir noriu pasidziaugti kad tik vakar as sugebejau issisaiskinti kodel mano vaikas neramus! ogi jam pucia pilvuka doh.gif Ir kaip man taip tiek laiko nedaejo! doh.gif tai dabar jau perzvelgiau savo mityba ir duodu espumizano tai ramu thumbup.gif siandien tik pavalgo biskiuka pabudrauja ir miega, o taip tai budavo po kelias valandas nemiga ir rekia, duodi papuka vistiek nepatenkinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 03 25, 20:00)
Na ir mes jau  trys savaites kaip turim savo dukryte... ispradziu tai galvojau izdurnesiu nes buvo diena sumaisius su naktim  doh.gif  Ir noriu pasidziaugti kad tik vakar as sugebejau issisaiskinti kodel mano vaikas neramus! ogi jam pucia pilvuka  doh.gif  Ir kaip man taip tiek laiko nedaejo!  doh.gif  tai dabar jau perzvelgiau savo mityba ir duodu espumizano tai ramu  thumbup.gif  siandien tik pavalgo biskiuka pabudrauja ir miega, o taip tai budavo po kelias valandas nemiga ir rekia, duodi papuka vistiek nepatenkinta  doh.gif

mes irgi is pradziu nesupratom,kas darosi-lelius verkia,rekia doh.gif nenorejau as vaistu mazyliui duot,bet......... kai pabandem Espumizana-akys visiems prasviesejo biggrin.gif
Atsakyti
pasipasakosiu ir as 4u.gif kai gime mergyte ligoninej buvo laba nerami doh.gif verke ir verke diena ir nakti siabas baisu prisiminti atrodo ligoninej buvom tik 4 dienas bet tuomet atrode kad visa amzinybe verysad.gif problema buvo tame kad maziuke valgyt nemokejo unsure.gif bet paskutine diena ligoninej apsiramino tik miegojo ir valge thumbup.gif kai gryzom namo dar kokia savaite leido atsigaut mum dar su vyru juokaudavom ar nepalikom dukrytes ligoninej sakydavom biggrin.gif bet ir vel prasidejo...pilvo putimas,bemieges naktys rekimas asaros ir man ir jai vyras darbe tai ir sukdavaus viena doh.gif tris savaites vargom su espumizanu nieko nepadedavo kol po to tik dasilo kad reikia bandyti kitu lasiuku gar tiks tai vat isigijom sam simplex ir viskas susitvarke dar kokios pusantros savaites pagyvenom su lasiukais ir po to visai nustojo pilva pusti paliko labai rami gerute thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglikke: 26 kovo 2009 - 13:22
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 03 12, 23:49)
Kai maitinau pirmaji vaika tai ta pacia nakti po gryzimo atsidurem ligoninej ,mama iskepe kugelio ir as taip skaniai pavalgiau ,o mazytei nepatiko  verysad.gif gal kai gryztat is ligonines maistas pasikeicia ir maziukai musu stebukliukai supyksta,gerai pagalvokit ka valgote g.gif kai parsiveziau antraji tai jau valgiau,pradzioj,tik kruopu koseles ir tik virta mesyte,nieko kepto ir astresnio,tai bedu ir nebuvo.Aisku jei nuo to kas priklauso g.gif

drinks_cheers.gif manau pilvuko pūtimas labiausiai ir priklauso nuo to ką mama valgo, tad jei norit,kad vaikiukas ramus būtų ir pilvelio neskaudėtų labai atsargiai rinkitės produktus ir derinkit maistą, beto nepamirškit masažuot vaikiuko pilvelio pagal laikrodžio rodyklę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T_I_O_X: 29 kovo 2009 - 17:51
mano mergyte kai gime, kai jau miegojo 3nakti, tai taqip pat buvo sumaisiusi diena su naktimi, budavo diena miega, nakti niurzgia. vakarais stengdavomes ja paniurkyti, neleisti kudikiui miegoti, bet vistiek ji uzmigdavo net niurkoma, o nakti prabusdavo ir nemiegodavo. kai atsmaise diena su naktimi prasidejo pilvuko putimai, kuriu taip pat nesuprasdavau, kad kudikiui pucia pilvuka, kai supratom kas do bedos tai taip pat pradejome duoti lasiuku. na siuo metu mes jau busim 4men, ir pilvuko putimai mums jau praejo, nu kartais dar pasitaiko, kai ka nors uzvalgau pati smile.gif
Atsakyti