Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

QUOTE(LoretaU @ 2009 01 27, 13:32)
Grįžau su dvynukėm į namus, bet jos ramios, daug miegojo ir nebuvo problemų. Sunkiau buvo maudyt (vieną išmaudai, pamaitini, po to kitą). Čia jau namiškių pagalbos reikėjo. Jeigu abi naktį atsibusdavo, tėtis su viena pabūdavo. 4u.gif

Oi kokios grazutes mergytes bigsmile.gif
Atsakyti
Brrr baisoka buvo pirmas deinas namie, o dar vis temperatura tai kilo tai krito man (daktare sake kad nuo to kad pienas gaminasi), bet jau dabar viskas gerai, jau pasitikejimas savimi sugrizo smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytės, as esu studentė ir rašau darbą apie emocinę būseną po gimdymo, depresiją. Būčiau labai dėkinga jei užpildytumėt anketa blush2.gif gali pildyti visos gimdžiusios prieš pusę metų bigsmile.gif ją rasit http://www.apklausa....m=17020&lang=0"
didelis dėkui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2008 06 17, 21:55)
O maniske nuo pat gimimo praspiege istisai gal kokia savaite  doh.gif  Nebezinojau, kur detis.. Siunte pas daktarus visokius, liepe daznai maitinti  unsure.gif Kol mama patare pabandyt primaitint misinuku, Nors be galo norejau maitint pati, sakau, pabandysiu, nieko neatsitiks nuo vieno karto. Tai maziuke miegojo visa nakti  thumbup.gif  Vadinasi, marinau vaika badu  verysad.gif  Uztai dar dabar negali atsivalgyti  lotuliukas.gif  Ir nuo to laiko mergyte kaip perliukas, ramute, gerute, miega kuo puikiausiai  biggrin.gif

O pirmos dienos namie man buvo isties sunkios..

mano mazyle praverke tris savaites kol pabandziau misinuku primaitinti...ir tikrai padejo...nes visa laika vien tik verkdavo, o kai duodavau krutine nustodavo...tai maitindavau ir maitindavau...pabandziau nusitraukti ir supratau kad neuztenka jai.
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 12, 01:57)
mano mazyle praverke tris savaites kol pabandziau misinuku primaitinti...ir tikrai padejo...nes visa laika vien tik verkdavo, o kai duodavau krutine nustodavo...tai maitindavau ir maitindavau...pabandziau nusitraukti ir supratau kad neuztenka jai.

Man atrodo, kad sunku is nusitraukto pieno kiekio spresti, ar jo uztenka. Kad ir kiek traukciau, vis tiek visko, taip kaip kudikis, issitraukti negaliu. Po sunaus valgymo krutis lieka kaip skudurelis (traukiant dirbtinai niekad to nepaasiekiu) plius turbut paties zindymo metu pienas gaminasi, atrodo, jau tuscia, viska isvalge, o po keliu minuciu vel pajuntu pieno banga ir vel sunus pradeda gerti. Esu ir as pradzioje misinuku primaitinusi, kol pieno pakankamai atsirado, tada jau vien MP gerem.
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2008 06 18, 10:25)
Pykit nepykit, bet mamos ieskojot lengviausio kelio, nepagalvodamos kas geriau maziukui  doh.gif

cia kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2009 02 12, 15:55)
Man atrodo, kad sunku is nusitraukto pieno kiekio spresti, ar jo uztenka. Kad ir kiek traukciau, vis tiek visko, taip kaip kudikis, issitraukti negaliu. Po sunaus valgymo krutis lieka kaip skudurelis (traukiant dirbtinai niekad to nepaasiekiu) plius turbut paties zindymo metu pienas gaminasi, atrodo, jau tuscia, viska isvalge, o po keliu minuciu vel pajuntu pieno banga ir vel sunus pradeda gerti. Esu ir as pradzioje misinuku primaitinusi, kol pieno pakankamai atsirado, tada jau vien MP gerem.

Kartais reikia pagalvoti ir apie mamos sveikata, nuo koju nusivariusi mama irgi vaikui negerai. As buvau iki ligonines nusivariusi. Man tai pikta darosi, kai ima sneketi, kad tos mamos kurios nemaitina krutimi, tai yra prastesnes.
Atsakyti
nu va, jau trečia dienelė su Viliuku džiaugiamės namučiais. thumbup.gif

tik kaip atsikratyt visokių giminių ir chebrantų, kurie raunasi su sveikinimais bash.gif: noriu ramybės mad.gif
Atsakyti
sena niekse sukaupk drasa ir pasakyk kad sveciams nesi pasiruosusi ir tegul su tais sveikinimais palaukia..man tai kas su sveikinimais ir tik 5 minutem tai gerai nieko pries as tokius svecius na bet kai atsivelka mano mama tai tiesiog purtyt pradeda.. ir nezinau kaip pasakyt jog man jos visai nesinori matyt.. o ir sesuo kai atvaro ir pabuna ilgiau nei 5 min irgi pradeda purtyt tai nueinu i kambari uzsidarau ir vaika maitinu ir aisku butina is paskos atsivilkt bash.gif o siaip kazkaip nors ir pavargus jauciuos bandau but linksma ir laiminga kad turiu savo angeliuka...nors nakti kai pradeda papa apsiziojes zaist tada jau erzina doh.gif bet pasiziuri i grazuoli ir vel bandai sypsotis biggrin.gif
Atsakyti
į namus kategoriškai nieko neįsileidžiu schmoll.gif o prie telefono įdarbinau vyrą biggrin.gif
dar nelaikas viešai prisistatinėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 02 19, 19:18)
nu va, jau trečia dienelė su Viliuku džiaugiamės namučiais.  thumbup.gif

tik kaip atsikratyt visokių giminių ir chebrantų, kurie raunasi su sveikinimais bash.gif: noriu ramybės mad.gif

o as neisileidziu, pasakiau,kad be kovo pabaigos tegul nesirodo...ir i ligonine neisileidau pasakiau,kad karantinas lotuliukas.gif
Atsakyti
as ir namuciu nieko neleidziu, bet dabar bunam pas mano tevus kaune, nes siaip gyvenam vilniuj, o nusprendziau kad cia lengviau bus, bet dabar galwoju kad nieko cia gero, perdaug zmoniu namie, perdaug kisimosi ir pan, laukiu kol i vilniu trise vaziuosim, tik dabar mano sveikata nekokia, mazutei dar savaiteles nera, tai reik kentet, tik bijau kad kokia depresija neprasidetu, jegu visai rodos nera, labai greit i asaras puolu, baisu verysad.gif o taip noretusi tik dziaugtis mazaja
Atsakyti