Įkraunama...
Įkraunama...

Lauktuvės po baliaus

QUOTE(-barsyle- @ 2010 02 21, 10:10)
as taikaus saldumynus atiduot,jei patys sveciai atsinesa,nes musu seimyna reta ju valgytoja,visvien koks tortas i siuksline iskeliautu doh.gif

As irgi stengiuosi saldumynus atiduot, bet pati ju neimu kai man duoda. doh.gif
Atsakyti
Niekam nieko neduodu ir pati neimu tongue.gif - apie gimines ir draugus kalbu... bet is tevu dazniausiai gaunam, vis ideda kazko skanaus rytdienai mirksiukas.gif o ir pati vieniems ir kitiems tevams po gimtadieniu turiu lauktuviu, nes pati labai megstu gaminti ir tai buna mano paties kepti saldumynai, skanumynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2010 02 21, 22:51)
As irgi stengiuosi saldumynus atiduot, bet pati ju neimu kai man duoda. doh.gif

o as imu tongue.gif tik retokai pati duodu g.gif ir jei rimtai pati net nesusimasciau kodel doh.gif rolleyes.gif pasitaisysiu rolleyes.gif ok.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš lauktuvėms duodu tai, kas liko, jei liko, t.y. saldumynai ar kokie vaisiai biggrin.gif
Jei man duoda, atsisakau, bet paimu ax.gif
Atsakyti
Jeigu kazko lieka, visad pasiulau, bet primigtynai tikrai nekisu schmoll.gif
Pati retai ka nors paimu, jeigu siulo ax.gif
Atsakyti
Aš ir duodu, ir imu biggrin.gif

Pvz po mūsų vestuvių svečiai išėjo su šakočio, torto gabalėliais, saldaniais ir plius VYNO buteliu kiekvienas biggrin.gif bigsmile.gif Nes šiek tiek persistengėm švelniai tariant planuodami biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 05 birželio 2010 - 23:58
Jei balius rimtas,su daug sveciu,su daug maisto,tai visada idedu ir torto gabala,ir pyragu,sausainiu,saldainiu,vaisiu.Niekada niekas neisizeidzia,padekoja,pas mus taip prijmta smile.gif Kai man duoda irgi visada imu(nesvarbu valgysiu ar ne)tiesiog is mandagumo.
Atsakyti
Jei turiu ką įdėt - visad įdedu (saldumynų). Ir pati jei duoda paimu... kaip smagu ryte gerti kavą su torto gabaliuku.. ax.gif
Atsakyti
kai dareme krikstynas, buvom paruose visiems sveciams issinesimui po lauktuviu maiseli su saldainiais , mazu buteliuku sampano ir kt.
o siaip per balius idedu tik tiems zmonems kas ateina be vaiku ir jei zinau kad namuose ju laukia vaikuciai,tai visuomet idedu vaikams torto. arba buna taip kad kazkas negali ateit, tarkim koks senas zmogus, tai perduodam jam lauktuviu smile.gif
o kai duoda torta ar saldainius paimu- mano manymu nemandagu butu neimti. tik va beda ta kad retai duoda, buvo ir taip kad grize po baliaus patys pirkom vaikams torto, nes buvom pazadeje parvesti, ejome i dideli baliu, tikrai maniau bent vaikui torto gabaliuka ides blush2.gif
Atsakyti
Mes tai duodam per didesnes sueigas pyrago ar sadainiu bet ne mesos ar silkes nes yra teke stiklainiame silkes su dar=ovem tai isbego ir masina 3 dienas silke smirdejo biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane po baliu beveik nieko nelieka, taigi neturiu ka ideti lauktuviu. Neseniai svenciau savo jubilieju, susirinko artimiausios gimines ir geriausi draugai, priruosiau visko (stalas luzo ax.gif ), maniau puse reikes ismesti. Visi susirinkusieji pirma pusvalandi kuklinosi, na, o veliau pasijaute kaip namuose (neziurint i karscius) viskas buvo istustinta (liko 2 kepti ant lauzo sparneliai).... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus tokios tradicijos nėra blush2.gif nebent tėvai po baliaus mums ką nors įdeda, o nuo mūsų balių likučiai dažniausiai praverčia sekančią dieną, kai nėra noro ir jėgų ką nors gaminti 4u.gif
Atsakyti