nededu
Mes po gimtadieniu visad idedam lauktuviu namiskiam
ko..?
ivairai: sampano buteli, buna saldainiu, vaisiu.
ko..?
ivairai: sampano buteli, buna saldainiu, vaisiu.
jei į šventę atvyko visa šeima - nemanau,kad reikia dėti, juk ir taip visko prisiragavo, o jei kas negalėjo atvykti (dėl ligos,per mažas ar pan.) - tada įdedu tiems pasilikusiesiems bent kokios nors "paguodos"
Šiaip jau nededu. Kažkaip viską apskaičiuoju prieš ruošdama balių Negi dar pirksiu atskirai saldainius ar vaisius lauktuvėms? Jei būna didelis balius su muzikantais, tai visada įdedu šakočio, torto ar šiaip saldumynų.
Saviems visuomet, o draugams pagal situacija, jeigu lieka ir zinau, kad megsta butent toki maista, tai butinai idedu.
Tik saldumynų,jei lieka
na giminems visada idedama lauktuviu, nors daznai pasitaiko, kad ir draugai su lauktuvem isvaziuoja
nesmone kazkokia tie idejimai, vos gali skambeti kaip izeidimas, neturite valgyti, tai idesiu
tiksliau nenoriu, kad man detu ir as nedelioju, net, kad skupu ar del kazko, bet man nesamone kazkokia..
esu girdejusi, kad net apkalba va prikrove, teko ismest ir panasiai, mano viena drauge irgi megsta krauti, as jai simtus kartu aiskinu, kad nebandytu to daryti, ir vistiek, supratau, kad zmogui tai iprotis, su tuom nepakovosi
tiksliau nenoriu, kad man detu ir as nedelioju, net, kad skupu ar del kazko, bet man nesamone kazkokia..
esu girdejusi, kad net apkalba va prikrove, teko ismest ir panasiai, mano viena drauge irgi megsta krauti, as jai simtus kartu aiskinu, kad nebandytu to daryti, ir vistiek, supratau, kad zmogui tai iprotis, su tuom nepakovosi
Tik saldumynu, bet ju dazniausiai nelieka
..niekada nededu, nesusiformaves toks iprotis, tai net nesauna i galva... kazkaip nepastebejau ir kad kiti detu niekada (apie seimos narius nekalbu)
o gal kad dideliu baliu niekada ir nedarau namie, tik lengvus pasisedejimus.. Neipilsi gi brendzio ar kavos i termosiuka kiekvienam..
Manau kad tokie "pasidalinimai" logiski tik jei vyksta sunestinis balius ar kur zmones susimeta pinigus ir kazkas ruosia baliuka..
O siaip draugem uzbegus juk ir taip dazna paskutinius geresnius kasnius sudedam ant stalo, tai man net nepatogu butu, jei kazkas pradetu pakuot misraines ar kelis likusius saldainius..
o gal kad dideliu baliu niekada ir nedarau namie, tik lengvus pasisedejimus.. Neipilsi gi brendzio ar kavos i termosiuka kiekvienam..
Manau kad tokie "pasidalinimai" logiski tik jei vyksta sunestinis balius ar kur zmones susimeta pinigus ir kazkas ruosia baliuka..
O siaip draugem uzbegus juk ir taip dazna paskutinius geresnius kasnius sudedam ant stalo, tai man net nepatogu butu, jei kazkas pradetu pakuot misraines ar kelis likusius saldainius..