Įkraunama...
Įkraunama...

Lauktuvės po baliaus

Dideliu baliu namie nedarom, bet jei sveciuojasi draugai, kurie turi vaiku - daznai idedam "zuikio" pyrago ar keleta saldainuku, ar vaisiu koki bigsmile.gif kazkaip as gaudavau, maza budama, tai ir kita norisi pradziugint cool.gif
Atsakyti
Stengiuosi visada įdėti, nes vaikų mažų giminėje dar yra ax.gif Ar torto, ar šakočio, saldainių. Kažkaip net nepatogu pakilt nuo stalo, "viso gero" ir duris uždaryti. Tas įprotis turbūt jau vaikystėje susiformavo, nes mama visada lauktuvių giminėm įdėdavo.
Atsakyti
Musu giminej nuo seno jau yprasta, visada ka nors skanaus idet, o vat vyro giminej to nera...kazkaip nesmagu buna, kai dalyvauji susiburimuose be vaiku ir gryzti tusciomis...maziu pirmas klausimas juk buna "ka skanaus parneset".As tai tik uz lauktuviu idejima thumbup.gif
Atsakyti
Mes namie tokiu didziuliu baliu nedarom, bet kartais idedam lauktuviu,kai maisto labai daug lieka,ar zinom kad koks maziukas laukia namuose is baliaus gryztanciu teveliu. Kai i savo kaimo sodyba suvaziuoja visi gimines, tai kas lieka pasidalinam ir parsivezam namo 4u.gif
Atsakyti
o pas mus nieko po baliu nelieka biggrin.gif
Atsakyti
Man tai baisus paprotys brukti su sausainiais pamaišytus saldainius doh.gif būtent taip pamenu tas lauktuves iš vaikystės... Neimt negali, o paėmęs beveik niekad nevalgydavai tų apmaigytų pyragų...

Nededu, o svečių vaikai paprastai namie nelaukia, nes važiuoja kartu ir siaubia namus kartu su maniškiais.
Atsakyti

pas mus yra tokiu, kurie neiseina jei ko nors neikrauni...
Atsakyti
O mes idedam smile.gif aisku, jei nenori, tai gi negrusim per prievarta biggrin.gif bet tikrai juk taip smagu vaikuciams lauktuviu gaut biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus mamos, mociutes ir kai kurios tetos visada idedavo. Bet cia jau tokia atgyvenus mada man atrodo smile.gif Mes tai nededam.
Atsakyti
As tai patiems artimiausiems idedu ar tai keliones metu paskanaus, ar sugrize. o juo labiau jei kas nors laukia namuose tai butiniausiai. smile.gif
Atsakyti
Įdedu, nebent daug lieka, kaip pvz per mano gimtadienį buvo 4 tortai ir tik 8 žmonės doh.gif Tai ir įdėjau ax.gif
Atsakyti
As dazniausiai stengiuosi ideti - torto gabaliuka, saldainiu ar keleta vaisiu. Nu nzn, nuo vaikystes kazkaip iprasta pas mus seimoj buvo, tai ir as tradicijas tesiu surrender.gif
Atsakyti