Musu giminej nuo seno jau yprasta, visada ka nors skanaus idet, o vat vyro giminej to nera...kazkaip nesmagu buna, kai dalyvauji susiburimuose be vaiku ir gryzti tusciomis...maziu pirmas klausimas juk buna "ka skanaus parneset".As tai tik uz lauktuviu idejima
Mes namie tokiu didziuliu baliu nedarom, bet kartais idedam lauktuviu,kai maisto labai daug lieka,ar zinom kad koks maziukas laukia namuose is baliaus gryztanciu teveliu. Kai i savo kaimo sodyba suvaziuoja visi gimines, tai kas lieka pasidalinam ir parsivezam namo
o pas mus nieko po baliu nelieka
Man tai baisus paprotys brukti su sausainiais pamaišytus saldainius būtent taip pamenu tas lauktuves iš vaikystės... Neimt negali, o paėmęs beveik niekad nevalgydavai tų apmaigytų pyragų...
Nededu, o svečių vaikai paprastai namie nelaukia, nes važiuoja kartu ir siaubia namus kartu su maniškiais.
Nededu, o svečių vaikai paprastai namie nelaukia, nes važiuoja kartu ir siaubia namus kartu su maniškiais.
pas mus yra tokiu, kurie neiseina jei ko nors neikrauni...
O mes idedam aisku, jei nenori, tai gi negrusim per prievarta bet tikrai juk taip smagu vaikuciams lauktuviu gaut
Pas mus mamos, mociutes ir kai kurios tetos visada idedavo. Bet cia jau tokia atgyvenus mada man atrodo Mes tai nededam.
As tai patiems artimiausiems idedu ar tai keliones metu paskanaus, ar sugrize. o juo labiau jei kas nors laukia namuose tai butiniausiai.
Įdedu, nebent daug lieka, kaip pvz per mano gimtadienį buvo 4 tortai ir tik 8 žmonės Tai ir įdėjau