QUOTE(dontstop @ 2008 06 16, 13:31)
Man labai patinka tokia tradicija Pati dedu, mielai imu, jei man įdeda, be to, ir į svečius tuščiom rankom irgi niekada neinu
specialiai niekada neperku, bet kokiu saldainiu pyrago įdedu
nu čia priklauso nuo svečių,jai giminės,tai visada idedu,nors ir baliaus jai nebūna atvažiuoja į svečius idedu kiaušiniu naminiu ir iš daržo ką nors,uogieniu.
Aš įdedu,jei turiu ko įdėt.Juk likučių nesukrausi
Aš lauktuves dedu dažniausiai kai yra kas namuose laukia (man žinomi žmonės: kieno nors vaikai, tėvai, antros pusės ir pan.), kurie nedalyvavo.
o kitą sykį lauktuvių dedu ne iš gerų norų, o iš savanaudiškų paskatų
paprasčiausiai būna priruošta daug maisto ir saldumynų, o svečiai ne tai kad nė pusės nesuvalgo, o dar ir savo atsiveža (ypač saldumynų), tai tada, kad namai nevirstų maisto sandėliu, padalinu kiek galima lauktuvėms.
o kitą sykį lauktuvių dedu ne iš gerų norų, o iš savanaudiškų paskatų
paprasčiausiai būna priruošta daug maisto ir saldumynų, o svečiai ne tai kad nė pusės nesuvalgo, o dar ir savo atsiveža (ypač saldumynų), tai tada, kad namai nevirstų maisto sandėliu, padalinu kiek galima lauktuvėms.
As visuomet idedu artimiausiems zmonems, bet ne todel, kad taip reikia, o paprastai sveciam visko priruosiu daugiau nei reikia, tai po vakarelio pasidalinu.
as tai stengiuosi visada ideti
Visada įdedu,tai turbūt nuo senų laikų įprasta.Kažkaip visada saldumynų daug lieka
įdedu, nes kažkaip visada per daug priruošta būna O jeigu šiaip užsuka į svečius, tai irgi duodu ko nors iš daržo ar sodo, jeigu tas žmogus pats daržų neturi.