Įkraunama...
Įkraunama...

Lauktuvės po baliaus

Na pas mus tai gimines baliuose iprasta ideti lauktuviu vaikams, laukiantiems namuose..kokio pyrago, sausainuku, saldainiu..As pati, tai jei lieka daug torto ar siaip ko saldaus idedu "pusryciams prie kavos", bet tik artimiausiems zmonems..draugams laukneseliu nedalinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 16, 13:31)
Man labai patinka tokia tradicija  smile.gif  Pati dedu, mielai imu, jei man įdeda, be to, ir į svečius tuščiom rankom irgi niekada neinu  4u.gif

drinks_cheers.gif

specialiai niekada neperku, bet kokiu saldainiu pyrago įdedu
Atsakyti
nu čia priklauso nuo svečių,jai giminės,tai visada idedu,nors ir baliaus jai nebūna atvažiuoja į svečius idedu kiaušiniu naminiu ir iš daržo ką nors,uogieniu.
Atsakyti
Aš įdedu,jei turiu ko įdėt.Juk likučių nesukrausi smile.gif
Atsakyti
Aš lauktuves dedu dažniausiai kai yra kas namuose laukia (man žinomi žmonės: kieno nors vaikai, tėvai, antros pusės ir pan.), kurie nedalyvavo.
o kitą sykį lauktuvių dedu ne iš gerų norų, o iš savanaudiškų paskatų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
paprasčiausiai būna priruošta daug maisto ir saldumynų, o svečiai ne tai kad nė pusės nesuvalgo, o dar ir savo atsiveža (ypač saldumynų), tai tada, kad namai nevirstų maisto sandėliu, padalinu kiek galima lauktuvėms.
Atsakyti
Manyčiau tie laikai jau praėjo, na neent vaikams saldainių galima įdėti biggrin.gif
Atsakyti
As visuomet idedu artimiausiems zmonems, bet ne todel, kad taip reikia, o paprastai sveciam visko priruosiu daugiau nei reikia, tai po vakarelio pasidalinu.
Atsakyti
as tai per vestuves visiems lauktuviu dejau, nors daug kas sake, kad dabar nebededama... g.gif tevams ar sesei po saldaini idedu, simboliskai wink.gif
Atsakyti
as tai stengiuosi visada ideti rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, visada įdedu.
Atsakyti
Visada įdedu,tai turbūt nuo senų laikų įprasta.Kažkaip visada saldumynų daug lieka
Atsakyti
įdedu, nes kažkaip visada per daug priruošta būna 4u.gif O jeigu šiaip užsuka į svečius, tai irgi duodu ko nors iš daržo ar sodo, jeigu tas žmogus pats daržų neturi.
Atsakyti