Įkraunama...
Įkraunama...

Lauktuvės po baliaus

anksciau buvo mada po baliaus deti i krepselius namo sveciams saldumynu ir ne tik. A r dabar taip darote.Arteja mano jubiliejus, nezinau ar tai dera, ar nesanamadiska.Kaip darote Jus, mamytes.
Atsakyti
Pas mus baliai labai retai būna.Aš nedėčiau baliaus pirago tikrai, o jei man pačiai iš baliaus išeinant siūlytų - neimčiau. Čia man panašu į tai, kai pas draugę eidama kavos gerti pasiimu šokolado plytelę, būtų keista, jei eidama namo pasiimčiau likutį, kurio nesuvalgėm.
Atsakyti
Tokia lietuviu mada. Neidek bus blogai, idesi irgi sakys per mazai. Geriausia manau nieko nedet. Bus geriausia. As nededavau niekam ir niekada.
Atsakyti
Na nežinau g.gif , man kažkaip ir į galvą neateitų net tokia mintis, kad kažką ten reiktų įdėti, na nebent kokiam labai neturtingam, bet ir tai žmogus juk gali įsižeisti, manau pavojinga schmoll.gif ir aš nerizikuočiau sugadinti tarpusavio santykius.
Savo vaikams įdėti, tai visai kas kita. Bet ir tai mano duktė tik iš mandagumo paima, net negarantuoju, kad patys valgo, o ne savo ar benamiams šunims atiduoda
Atsakyti
O aš tai žiūrėčiau pagal situacija, jai visi mažai valgytu ir daug liktu (ką reikėtu išmest, nors geras maistas) sudėčiau atiduočiau. O iš anksto tikrai nieko nepirkčiau tam.
Atsakyti
jei yra didelis balius. ir tarkim uzsakomas maistas kavineje (restorane ir pan) jei matai kad ant stalu labai daug lieka. aisku gali pasiulyt tevams . broliams seserims ir pan...tiesiog artimiausiams giminems kazka idet pusryciams ir pan.. nes paprasciausia kai maisto daug lieka juk jis genda ir lb ilgai neislaikysi ir t..t o seip tikrai neprivalai kazkam laukneseliu det 4u.gif
Atsakyti
Reik pagal situacija ziureti.
Kai buvo mano vestuves, as visiems pasiuliau po laukneseli. Kas norejo paeme kas nenorejo neeme biggrin.gif
Dabar tokiu baliu kad labai daug liktu maisto tikrai nedarom, bet jei matau kad kazko tikrai net ir noredami nesuvalgysim pasiulau lauktuviu (pasakau kad tarkim jos skirtos draugu vaikams ar drauges mamai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciux: 15 birželio 2008 - 20:57
pritariu, kad specialiai uzsipirkt laukneseliam nereikia drinks_cheers.gif ir aisku jei nesinori mest likusio maisto lauk tai siulyt namiskiam (tevai, sese ir pan.) pasiimt, o jei lieka daug pyragu, sausainiu, tai galima pasiulyt ir tiem kieno vaikuciai laukia namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi pagal situaciją. jei maisto lieka daug, negi paksui mesi lauk, jei nesuvalgysi. Dažniausiai po gimtadienio torto gabalą įdedu žmogui, kuris engalėjo dalyvauti, nors norėjo biggrin.gif
Atsakyti
na, jei kokios tradicinės vestuvės, tai gal dar kas ir deda, bet jau per jubiliejus, manyčiau kad ne schmoll.gif mano pačios jubiliejus artėja, tiesa dar nedidelis tongue.gif bet planuodama net nepagalvojau, kad turėčiau svečiams ką nors įdėt doh.gif doh.gif doh.gif ir tikrai nieko nedėsiu blush2.gif
Atsakyti
Man labai patinka tokia tradicija smile.gif Pati dedu, mielai imu, jei man įdeda, be to, ir į svečius tuščiom rankom irgi niekada neinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 15, 18:50)
Na nežinau  g.gif , man kažkaip ir į galvą neateitų net tokia mintis, kad kažką ten reiktų įdėti, na nebent kokiam labai neturtingam, bet ir tai žmogus juk gali įsižeisti, manau pavojinga  schmoll.gif ir aš nerizikuočiau sugadinti tarpusavio santykius.
Savo vaikams įdėti, tai visai kas kita. Bet ir tai mano duktė tik iš mandagumo paima, net negarantuoju, kad patys valgo, o ne savo ar benamiams šunims atiduoda

O kodėl išmeta, negi taip neskanu ax.gif Aš tik laiminga būnu, kai mama ko nors įdeda smile.gif
Atsakyti
Na as irgi manau, kad tai priklauso nuo likusio maisto kiekio.
O siaip pasistengciau idet laukneseli tik is toli atvykusiems, kuriu ilga kelione laukia, kad turetu ka pakramsnot kelyje... cool.gif
Atsakyti