Pas mus baliai labai retai būna.Aš nedėčiau baliaus pirago tikrai, o jei man pačiai iš baliaus išeinant siūlytų - neimčiau. Čia man panašu į tai, kai pas draugę eidama kavos gerti pasiimu šokolado plytelę, būtų keista, jei eidama namo pasiimčiau likutį, kurio nesuvalgėm.
Tokia lietuviu mada. Neidek bus blogai, idesi irgi sakys per mazai. Geriausia manau nieko nedet. Bus geriausia. As nededavau niekam ir niekada.
Na nežinau , man kažkaip ir į galvą neateitų net tokia mintis, kad kažką ten reiktų įdėti, na nebent kokiam labai neturtingam, bet ir tai žmogus juk gali įsižeisti, manau pavojinga ir aš nerizikuočiau sugadinti tarpusavio santykius.
Savo vaikams įdėti, tai visai kas kita. Bet ir tai mano duktė tik iš mandagumo paima, net negarantuoju, kad patys valgo, o ne savo ar benamiams šunims atiduoda
Savo vaikams įdėti, tai visai kas kita. Bet ir tai mano duktė tik iš mandagumo paima, net negarantuoju, kad patys valgo, o ne savo ar benamiams šunims atiduoda
O aš tai žiūrėčiau pagal situacija, jai visi mažai valgytu ir daug liktu (ką reikėtu išmest, nors geras maistas) sudėčiau atiduočiau. O iš anksto tikrai nieko nepirkčiau tam.
jei yra didelis balius. ir tarkim uzsakomas maistas kavineje (restorane ir pan) jei matai kad ant stalu labai daug lieka. aisku gali pasiulyt tevams . broliams seserims ir pan...tiesiog artimiausiams giminems kazka idet pusryciams ir pan.. nes paprasciausia kai maisto daug lieka juk jis genda ir lb ilgai neislaikysi ir t..t o seip tikrai neprivalai kazkam laukneseliu det
Reik pagal situacija ziureti.
Kai buvo mano vestuves, as visiems pasiuliau po laukneseli. Kas norejo paeme kas nenorejo neeme
Dabar tokiu baliu kad labai daug liktu maisto tikrai nedarom, bet jei matau kad kazko tikrai net ir noredami nesuvalgysim pasiulau lauktuviu (pasakau kad tarkim jos skirtos draugu vaikams ar drauges mamai)
Kai buvo mano vestuves, as visiems pasiuliau po laukneseli. Kas norejo paeme kas nenorejo neeme
Dabar tokiu baliu kad labai daug liktu maisto tikrai nedarom, bet jei matau kad kazko tikrai net ir noredami nesuvalgysim pasiulau lauktuviu (pasakau kad tarkim jos skirtos draugu vaikams ar drauges mamai)
pritariu, kad specialiai uzsipirkt laukneseliam nereikia ir aisku jei nesinori mest likusio maisto lauk tai siulyt namiskiam (tevai, sese ir pan.) pasiimt, o jei lieka daug pyragu, sausainiu, tai galima pasiulyt ir tiem kieno vaikuciai laukia namuose
aš irgi pagal situaciją. jei maisto lieka daug, negi paksui mesi lauk, jei nesuvalgysi. Dažniausiai po gimtadienio torto gabalą įdedu žmogui, kuris engalėjo dalyvauti, nors norėjo
Man labai patinka tokia tradicija Pati dedu, mielai imu, jei man įdeda, be to, ir į svečius tuščiom rankom irgi niekada neinu
Papildyta:
O kodėl išmeta, negi taip neskanu Aš tik laiminga būnu, kai mama ko nors įdeda
Papildyta:
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 15, 18:50)
Na nežinau , man kažkaip ir į galvą neateitų net tokia mintis, kad kažką ten reiktų įdėti, na nebent kokiam labai neturtingam, bet ir tai žmogus juk gali įsižeisti, manau pavojinga ir aš nerizikuočiau sugadinti tarpusavio santykius.
O kodėl išmeta, negi taip neskanu Aš tik laiminga būnu, kai mama ko nors įdeda
Na as irgi manau, kad tai priklauso nuo likusio maisto kiekio.
O siaip pasistengciau idet laukneseli tik is toli atvykusiems, kuriu ilga kelione laukia, kad turetu ka pakramsnot kelyje...
O siaip pasistengciau idet laukneseli tik is toli atvykusiems, kuriu ilga kelione laukia, kad turetu ka pakramsnot kelyje...