Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Avensis

QUOTE(savagex5 @ 2009 12 09, 18:39)
Neseniai isigijau Avensis D4D universala. Siaip, labai simpatiska masinuke, greita ir taupi. Nutariau, kad reikia pakeisti dirzeli. Kai suzinojau kaina, tai ir atsisedau - 900 litu (dirzelis ir du guoliai prie jo) g.gif . Tai tokios tokeles...

Kai su laiku suzinosite kiek kainuoja sankabos remontas siam automobiliui, tai tikrai prisesite smile.gif . O laiko ji tik ~200-250 kkm. Zinoma, sankabos ilgaamziskumas labai priklauso ir nuo tarpines tarp vairo ir sedynes. smile.gif
Atsakyti
Pas mus Toyota Avenis Estate, gal zinot kur problema galetu but, dingsta tepalas?! Isbegt tikrai neisbega, nes kieme bala jo butu. Per tris savaites teko supilti 3l tepalu! doh.gif
Atsakyti
Aš šiandien kaip tik pardaviau savo ryškiai mėlyną Avensiuką smile.gif
Tai nežinau, gal čia tik man taip papuolė, bet ji pas mane buvo jau aštunti metai ir keistos tik kaladėlės ir kaip priklauso tepalai smile.gif Mažai kas patiki kai pasakau, gal kad pravažiavus nedaug buvo kai pirkau.
Superinis mašiniukas. wub.gif
Dabar vėl dairausi Toyota Avensis, tik aišku naujesnės, dėl to aną ir pardaviau. Nes ta jau 1998 buvo.
Atsakyti
QUOTE(savagex5 @ 2009 12 09, 18:39)
Neseniai isigijau Avensis D4D universala. Siaip, labai simpatiska masinuke, greita ir taupi. Nutariau, kad reikia pakeisti dirzeli. Kai suzinojau kaina, tai ir atsisedau - 900 litu (dirzelis ir du guoliai prie jo) g.gif . Tai tokios tokeles...

Normali kaina zyzeliui, užtat "ant kuro" sutaupote lotuliukas.gif

Mano benzinui šis reikalas tik 250 kainavo, užtat "ant kuro daugiau išleidžiu, = =
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 05 05, 15:09)
Kai su laiku suzinosite kiek kainuoja sankabos remontas siam automobiliui, tai tikrai prisesite  smile.gif . O laiko ji tik ~200-250 kkm. Zinoma, sankabos ilgaamziskumas labai priklauso ir nuo tarpines tarp vairo ir sedynes.  smile.gif

Na nezinau g.gif , gal mes stengemes tvarkingai priziureti savo buvusi seimos nari ir laikemes visu TA rekomendaciju, bet kazkaip per 5 metus nebuvo problemu biggrin.gif . Aisku kai atvaziuoji TA i servisa ir zinai, kad reikia pagal automobilio rida keisti dirzeli ar kaladeles ir tt, visada sakydavom, kad sitoje vietoje nesutaupysi. Nes jei meistrui atrodo neblogai, tai nereiskia gerai ir beda gali nutikti bet kada, ir kaina tuo momentu jau nepasirinksi, o taisyti (jei dar bus imanoma) visvien reikes.
O kas lecia sankabos, tai nereikia pamirsti, kad priklauso ir nuo vairavimo stiliaus... mirksiukas.gif
Cia, nepykit, mano samprotavimai ax.gif

Mes tuo tarpu vel turim AVENSIUKA, ir vel dziaugiames, kad vairuojam pakankamai patvaru ir simpatiska mirksiukas.gif automobili thumbup.gif

Atsakyti
as turiu dyzelini avensiuka 2.2l, D4D, sedana, 2006m siaip viskas ok, tik kaip ir su visom masinom reikia stengtis neisvazineti kuro iki galo. viena karta taip padariau, tai turbut prisiurbe visokiu nesamoniu ir db vis uzsidega variklio mygtukas ir kai jis dega masina netraukia (vaziuoja nedaugiau 100km/val), bet padega ir dingsta. Mieste tai net nesijaucia, kad netraukia, nes tokiu greicu nevazineji smile.gif Servise sake reikia keisti forsunke ir viskas bus ok, nors kitavertus, sako kol veikia, tai keisti nereikia. Tai bandysiu vazinet taip smile.gif na, o kuro sanaudos mieste apie 8l, kadangi megstu spausti, tai man ryja arti 9l. uz miesto apie 6l. kolkas masiniuku esu patenkinta.
Beje, teko vykti su ja i ~3000km kelione, tai draugai buvo nustebe, kad minksta, erdvi masina ir traukia gerai smile.gif
Atsakyti
Gal kam temo vairuoti, gal tui kas patirties su Toyota Avensis Verso - septynių vietų minivenu? Šeimai didėjant, reikia ir didesnio automobilio smile.gif
Atsakyti
tai niekam? gal žinote kokį automobilistų forumą?
Atsakyti
Sakykit, kokios talpos Avensių nuo 2004 metų kuro bakas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2012 01 11, 22:13)
Sakykit, kokios talpos Avensių nuo 2004 metų kuro bakas? 4u.gif

60litru. Kaip ir naujajame.
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2012 01 12, 01:12)
60litru. Kaip ir naujajame.

Ačiū. 4u.gif

Atsakyti
Ir dar - labai patikima mašina. Patyrėm penktadienio naktį avariją užsienyje, mašina neberemontuojama, tralas namo parvežė, nes susidūrėm beveik kaktomuša, su priešpriešais atvažiuojančia mašina sad.gif, o mes sveiki, jokių rimtų sužalojimų.
Atsakyti