gal ir gera cia tavo mintis bet mes tai kazkaip nerinkom uz ji pinigeliu
Sveikos..na va 26 rugpjučio busiu svočia.ar girdėjot gal apie toki dalyka kaip: "Atėjo telegramą" padaro tai piršliai.Ant gražiu lapuku rašo: pvz " na va tu jau vedej,daugiau mane nebemyliesi,nesirupinsi taip.Pamiršt gali netgi - tavo Mašina"
gal kas susiduria su tokiais dalykais?
QUOTE(Boženočka @ 2006 07 05, 12:45)
Sveikos..na va 26 rugpjučio busiu svočia.ar girdėjot gal apie toki dalyka kaip: "Atėjo telegramą" padaro tai piršliai.Ant gražiu lapuku rašo: pvz " na va tu jau vedej,daugiau mane nebemyliesi,nesirupinsi taip.Pamiršt gali netgi - tavo Mašina"
As tokias "ale telegramas" idejau i laikrastuka prie kitu skelbimu, prie stalo neskaitem, nors mintis tikrai labai faina, kartu ir sveciu pralinksminimas gaunasi
QUOTE(Julciks @ 2006 07 07, 00:58)
Sveika. Taip rusiskaj as galiu skaitit. Viestuves tai pat bus rusiskai. Busiu labai dekinga
http://svadba.e-tost.ru/
tikrai rasi ka nors,ir žaidimu nemažai yra kuriu galima panaudoti...
QUOTE(Irme @ 2006 07 07, 20:15)
Tikiuosi atsidarys nuoroda
neatsidaro, jeroglifus tik rodo
Aciu, Irme, gad bandei siust, bet ten kazkokia nesamone gavosi, nes siunciausi valanda, ir taip neatsisiunciau
man daro laikraštį vyro sesuo, tai nežinau nei koks bus, neiką. faina,kai yra žmonių,kurie užsiima
uoj..nezinau cia jau toj temoj ant tiek laikrastukai eina,kad tuoj bus vienodi visu grizo kaimynas si vestuviu parsinese laikrasty,as sakau atnesk,man gi ideju reikia,atverciu-visas toks pats beveik,kuris cia labai populiarus,nu nukopintas zodziu,si savaitgali tevai grizo irgi parnese toki paty laimei,kad per daug ideju "nepasiskolinau",nes jau tuoj bus visur zinomas
Aš irgi tik keletą idėjų pasikolinau, o visa kita pati kuriu, dar iš tėvų vestuvių laikraštuko kai ką paimu, nes nenoriu, kad jis būtų šabloniškas
sveikos, jei kam reikia laikrastuko pavyzdzio, parasykit man AŽ, atsiusiu, viska dariau pati, aisku, truputi minciu emiau is kitu laikrasciu, daugiausia is tevu, laikrastis patiko. kadangi vestuves jau ivyko, galite kopintis.
ti bus be nuotrauku ir vardu.
greitai dalyvausime pirsliais kitose vestuvese, truputeli perdarysiu, kad nebutu vienodas.
ti bus be nuotrauku ir vardu.
greitai dalyvausime pirsliais kitose vestuvese, truputeli perdarysiu, kad nebutu vienodas.
Visos praso,kad atsiustu,o pacios tingi perskaityt visa tema...As skaiciau ir radau sau tinkama,suredagavau kelis laikrasciukus i viena ir tikrai saunus gavos.Tad merginos netingekit ir paieskokit