Sveikos mamytes
Norejau paklausti gal zinote kur galima atspausdinti 40 kopiju vestuvinio laikrastuko Kaune?
Labai jums aciu
QUOTE(gabriela @ 2006 05 18, 14:36)
Sveikos mamytes
Norejau paklausti gal zinote kur galima atspausdinti 40 kopiju vestuvinio laikrastuko Kaune?
Labai jums aciu
Labai jums aciu
Aš tai visada naudojuosi Copy 1 palaugom. Gana nebrangiai ir kokybiškai mergaitės padaro.
QUOTE(rusrena @ 2006 05 19, 03:39)
Aš tai visada naudojuosi Copy 1 palaugom. Gana nebrangiai ir kokybiškai mergaitės padaro.
Labi didelis aciu tau uz atsakyma! Gal galetum parasyti kur tiksliai Copy 1 yra .(jau 7 metai negyvenu Kaune, todel nezinau
Aciu
sveikutes!
As taip pat zadu laikrastuka kopintis Copy1,ten A4-0,08lt. A3-0.16lt.(cia savitrnos kaina),o jei kopina jie tai A4-0,10lt. A3-0,20lt o jei turi ju nuolaidu kortele,tai iseis dar pigiau!
beja ar galeciau pasinaudoti jusu idejomis del laikrastuko?
As taip pat zadu laikrastuka kopintis Copy1,ten A4-0,08lt. A3-0.16lt.(cia savitrnos kaina),o jei kopina jie tai A4-0,10lt. A3-0,20lt o jei turi ju nuolaidu kortele,tai iseis dar pigiau!
beja ar galeciau pasinaudoti jusu idejomis del laikrastuko?
Sveikutes, po truputi arteja ta dienele, kai mes eisim pirsliais, padariau laikrastuka, ir dabar galvoju, kada ji geriau isdalinti Ir mastau apie kelis variantus: 1. Palikti juos sudetus, kad sveciai kol lauks musu, galetu pavartyti ir butu ne taip nuobodu. 2. isdalinti grizus. 3. Dalinti antraja vestuviu diena.
Gal galit pasidalint savo nuomone, kaip geriau butu
Gal galit pasidalint savo nuomone, kaip geriau butu
Labas
Rugpjucio men. mes su vyru taip pat busime pirsliais. Laikrastuka atiduosime tevams, kad sveciai turetu ka veikti kol mes grisime. Pernai dalijome antra vestuviu diena ir man tai nepatiko. Prie stalo puole visi skaitineti - niekas neklause nei musu, nei muzikantu. Be to jau ir skaityti buvo ne taip idomu, nes visi pavarge po nemiegotos nakties. Daug kas eme ir sulankste dejo i kisenes. Gal namuose pasiskaitys? As - uz laikrastuku dalijima pries atvykstant jauniesiems!
Rugpjucio men. mes su vyru taip pat busime pirsliais. Laikrastuka atiduosime tevams, kad sveciai turetu ka veikti kol mes grisime. Pernai dalijome antra vestuviu diena ir man tai nepatiko. Prie stalo puole visi skaitineti - niekas neklause nei musu, nei muzikantu. Be to jau ir skaityti buvo ne taip idomu, nes visi pavarge po nemiegotos nakties. Daug kas eme ir sulankste dejo i kisenes. Gal namuose pasiskaitys? As - uz laikrastuku dalijima pries atvykstant jauniesiems!
QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 06 07, 10:52)
Antrą vestuvių dieną. Iš pat ryto- kai svečiai renkasi pusryčiaut. Nes ne vienu metu atsikelia, vieni valgo, kiti dar šliaužioja, iki bendro užsėdimo prie stalo "metasi" į grupeles. Tada laikraštukas labai tinka- skaito, bendrai aptarinėja, šmaikštauja
Merginos, reikia jusu fantazijos, manoji jau issiseme... Padariau skyreli "noriu susipazinti", bet pritrukau kokiu linksmu skelbimu
Buciau dekinga uz skelbimu turinius ar pasufleravimus
Buciau dekinga uz skelbimu turinius ar pasufleravimus
QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 06 07, 15:00)
Aciu jums uz patarimus Man irgi kazkaip atrodo, kad kol laukia jaunuju sugriztant geriau, tada ne taip ir tas laikas prailgsta ...
Man regis, visgi laikraštuką geriau dalinti antrą dieną, nes svečiai skaito apie jaunuosius, jiems skirtus žodžius, įvairius skelbimus ir t.t, o visi jie dar nematę jaunųjų, naujos šeimos. Juk teoriškai svečiai dar nežino, ar mergina ir vaikinas susituokė.Kažkaip truputį negerai atrodytų.Panašu, jie kas santuokos liudijimą įteiktų svečiams be jaunųjų.
O antrą dieną duokite ne iš ryto, o užkandus, pašokus, atsigavus.Ir padarykite tada laisvą minutėlę, nekalbėkite, jokių žodžių nesakykite.Visiems labai įdomu paskaityti.O kad kiti susilanksto ir neskaito, ne bėda.Visiems neįtiksi.O be to, gal tas žmogelis grįžęs namo skaitys.
QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 06 07, 16:00)
Aciu jums uz patarimus Man irgi kazkaip atrodo, kad kol laukia jaunuju sugriztant geriau, tada ne taip ir tas laikas prailgsta ...
O tai kada jusu sveciai zada rinktis jeigu jiems duosite tuos laikrastukus pries gryztant jauniesiems? Manau kad tikrai nespetu jokie aptarinejimai, diskusijos uzsimegzti, nes ir taip butu sumaistis-kas pasigrazint begs, kas siaip susidelios viska(pvz,pasimerks geles kol jaunieji grys). Ir daug geriau antra diena dalinti ta laikrastuka. Tada visi pazinos jaunuosius, pirslius, pulka-juk apie juos daugiausiai ir bus rasoma
Pas mane ten yra nuostatai sveciams, kaip reikia elgtis per vestuves, tai manau, kad fainiau pirma diena...Hmmm...Subalamutinot cia mane, tai dabar nebezinau ka ir daryt, o vestuves jau sestadieni....
QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 06 29, 07:16)
Pas mane ten yra nuostatai sveciams, kaip reikia elgtis per vestuves, tai manau, kad fainiau pirma diena...Hmmm...Subalamutinot cia mane, tai dabar nebezinau ka ir daryt, o vestuves jau sestadieni....
Na, jei yra nuostatai kaip elgtis, tai tada gal duok pirma diena. Juk antra diena neduosi laikrastuko, jei jame parasyta ka daryti pvz;pirma vakara.
O cia horoskopas apie tai, ka kiekvienas zodiako zenklas sako po sekso:
Linksmasis horoskopas
Po sekso
Avinas: O dabar dar kartelį!
Jautis: Paduok picą valgyti noriu.
Dvyniai: Nematei televizoriaus pultelio?
Vėžys: Tai kada tuoksimės?
Liūtas: Aš juk buvau nuostabus, a?
Mergelė: Kelkis, eisiu išplausiu paklodes.
Svarstyklės: Man patiko, jei tau patiko.
Skorpionas: Gal vis dėlto tave atrišti?
Šaulys: Man neskambink, paskambinsiu pats.
Ožiaragis: Turi vizitinę? Gal apsikeičiam?
Vandenis: O jei dabar pabandytume tą patį, tik be drabužių?
Žuvys: Tai koks, sakei, tavo vardas?