Sveikute,
Vienas is paprasciausiu budu tiesiog spausdinti ant abieju lapo pusiu ir tiek... Viena lapa atspausdini, apverti ir spausdini ant kitos lapo puses.
O gal ne taip klausima supratau?
Vienas is paprasciausiu budu tiesiog spausdinti ant abieju lapo pusiu ir tiek... Viena lapa atspausdini, apverti ir spausdini ant kitos lapo puses.
QUOTE(justy256 @ 2009 07 27, 23:29)
Sveikutes.. na ir susiduriau su to laikrastuko problemele... pameciau savo uzrasus kur buvau uzsirasius kaip is abieju pusu padaryti laikrastuka.. gal jus, mamytes, padeti man galetumet? uzstrigo tai nezinau kaip.. net nervas ima
QUOTE(Akytesss @ 2009 08 06, 11:14)
Sveikute,
gerai supratai
QUOTE(Katkiene @ 2009 07 23, 22:40)
Labas vakaras,
gal kas galit rekomenduoti man kur pigiai ir kokybiškai atspausdinti laikraštuka.
gal kas galit rekomenduoti man kur pigiai ir kokybiškai atspausdinti laikraštuka.
spaustuvese,kanceliarinese,copy1 parduotuvese.
Sveikutes,
Kazkada cia dar semiausi ideju savo vestuviu laikrastukui, gavosi neblogai Dabar auginame dukryte, arteja jos pirmasis gimtadienis, gal kas galite ideti vaiku gimtadienio laikrastuku maketu? Dekui
Kazkada cia dar semiausi ideju savo vestuviu laikrastukui, gavosi neblogai Dabar auginame dukryte, arteja jos pirmasis gimtadienis, gal kas galite ideti vaiku gimtadienio laikrastuku maketu? Dekui
gitaniukas_87, šioje nuorodoje šaunus vestuvių laikraščio pvz...
http://www.scribd.co...uviu-Laikrastis
http://www.scribd.co...uviu-Laikrastis
Sveikutes Labai noreciau paprasyti kad kasnors atsiustumete laikrastuko pavyzdy buciau begalo dekinga
QUOTE(Gutėja @ 2009 09 23, 13:35)
Sveikutes Labai noreciau paprasyti kad kasnors atsiustumete laikrastuko pavyzdy buciau begalo dekinga
tai paziurek cia. Yra gal 10 laikrastuku. Tikrai rasi pakankamai ideju ir tekstu.