Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

QUOTE(*Karamelia* @ 2009 03 18, 18:02)
Mes su sese planuojame daryti vestuvini laikrasti,tik nenoriu tu atsibodusiu juokeliu,todel darysime pagrinda is musu gyvenimo,meiles rasteliai,mokyklos laiku juokeliai,pazymiu knyguciu pastabos ir t.t thumbup.gif Tik norejau paklausti,kur gauti Lietuvos ryto ar Respublikos logotipus,labai gerai laikrastis atrodo,kai buna su tokiais logotipais,tik is kur ju parsisiusti??? blink.gif
galite isikelti is internetinio puslapio....
---- labai dziaugiuosi, kad individualizuosite - sauni ideja... ax.gif
Atsakyti
O as tai planuoju padaryti ne laikrasti, o labiau knyga, tik aisku ne is be proto daug puslapiu... smile.gif Ten butu istorija kaip susipazinom, siaip idomus momentai, rysys su sveciais... Manau, visai idomu butu kiekvienam dar ir netiketai save atrasti.. rolleyes.gif Kazkaip laikrastis gal jau nebeidomu.... ax.gif
Atsakyti
Idomi čia tavo mintis. Aš irgi ruošiuosi svočiauti jau gegužės 9 d. Taip kad ir to laiko nebe per daugiausiai.
Neseniai pasidarem scenariju. Dabar reikia susžiūrėti, ką pirkti. Ir dar tą laikraštuką padaryt. Papasakok plačiau apie savo planuojamą knygą. Gal ir aš panašiai kažką įgyvendinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2009 03 24, 21:11)
Idomi čia tavo mintis. Aš irgi ruošiuosi svočiauti jau gegužės 9 d. Taip kad ir to laiko nebe per daugiausiai.
Neseniai pasidarem scenariju. Dabar reikia susžiūrėti, ką pirkti. Ir dar tą laikraštuką padaryt. Papasakok plačiau apie savo planuojamą knygą. Gal ir aš panašiai kažką įgyvendinsiu smile.gif

As tai matai ne svociauju, as savo vestuviu sveciams dovana ruosiu... mirksiukas.gif Nes mes baliu tik draugams darom, tai ir nuotrauku daug turiu su jais, norisi visiems atsiminima kazkoki palikt... smile.gif O placiau apie visa darbeli galesiu turbut tik veliau papasakot, nes jis dar tik planuose ax.gif . Dar reikes prisest ir padaryt kazka.
Atsakyti
Pagaminau musu vestuvems simbolini laikrastuka, susidedanti is dvieju a4 formato lapu smile.gif Tekstukus ieskojau pavyzdziuose, kai ka perdariau smile.gif O spausdinau juos nespalvotai ant gelsvo (lyg sendinto) popieriaus, taigi atrodo labai tikroviskai, kaip tikras laikrastukas. Susegiau segikliu ir segdama prisegiau kaspineli smile.gif Toki popieriu, ant kurio spausdinau laikrastukus, naudojau ir kvietimams bei stalo kortelems, taigi viskas graziai susisaukia.
Atsakyti
QUOTE(ingebborda @ 2009 06 08, 15:00)
Laba dienele,

Čia manasis laikraštukas, gal kokia mintis patiks.
Atsakyti
Na va pagaliau ir as pasidariau savo vestuvini laikrastuka ax.gif gavosi sesi A4 formato lapai. Beliko tik atspausdinti. Aciu visoms uz geras idejas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 06 11, 14:04)
Na va pagaliau ir as pasidariau savo vestuvini laikrastuka  ax.gif  gavosi sesi A4 formato lapai. Beliko tik atspausdinti. Aciu visoms uz geras idejas  thumbup.gif

smile.gif Pasirodysi?
Aš irgi dabar darau vestuvinį laikraštuką, įpusėjau ketvirtą puslapį. Dar liko tiek pat.
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 11, 13:07)
smile.gif Pasirodysi?
Aš irgi dabar darau vestuvinį laikraštuką, įpusėjau ketvirtą puslapį. Dar liko tiek pat.

kazkaip neiseina man dar ikelti verysad.gif
Atsakyti
Na nusprendziau kad gal geriau po vestuviu idesiu laikrastuka ax.gif Pazadu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 08, 18:25)
Čia manasis laikraštukas, gal kokia mintis patiks.

Labai patiko idėja svečių su užklijuotomis galvomis. O iš kur galima gaut juokingų kūnų? blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
gal kas galit rekomenduoti man kur pigiai ir kokybiškai atspausdinti laikraštuka.
Atsakyti