Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

QUOTE(lilita7 @ 2008 07 14, 22:33)
iprastai spausdinama ant abieju pusiu ---
taciau (as manau), kad galima daryti ir vienpusius...

krikštynų laikraštuką dariau ant vienos pusės, bet vestuvinį atprintinau ant abiejų, visai gerai gavosi. Vyras sako - būna ir vieno lapo laikraštukų smile.gif
Atsakyti
mes per savo vestuves iš piršlių gavome laikraštuką labai panašų į LIETUVOS RYTĄ, jis buvo atspausdintas spaustuvėje tad patikėkite iš pradžių pagalvojau, kad tai rimtai lietuvos rytas, bet jis vadinosi VESTUVIŲ RYTAS, ir nuotraukos buvo įdėtos iš ryte vykusios ceremonijos banžnyčioje ir CM, buvome žiauriai nustebinti thumbup.gif
Atsakyti
aš rengiu atseit bulvarini laikrasti.... sensacijos, nerodyti kadrai ir t.t.
Atsakyti
VikiPiki, o tai kaip jis turi atrodyti?
Atsakyti
rekiantis toks - labai spalvotas virselis (kaip bulvarinis zurnaliukas "OK!" arba mūsų "Privatu!", skambios antrastes - sensacijos (pvz. "bernvakaris: šokiruojantys faktai") ir t.t. turim linksmu kadru is jaunuju gyvenimo, is bernvakario ir mergvakario, zadam kulturingiausius ideti. mazdaug taip.
Papildyta:
is esmes tai bus zurnalas. tokia vizija...nezinau kaip gausis. kas gausis ikelsiu jusu teismui 4u.gif
Atsakyti
nelabai gavosi mano uzmanymas, gal man vienai bus i bulvarini skaitala panasus tas vestuvinis laikrastis:)
Papildyta:
http://public.fotki....ntitled888.html

taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2008 08 01, 10:08)
nelabai gavosi mano uzmanymas, gal man vienai bus i bulvarini skaitala panasus tas vestuvinis laikrastis:)
Papildyta:
http://public.fotki....ntitled888.html
taip atrodo

VikiPiki, siulyciau pakeisti antrasciu spalva - ir deti raudona...buna labai efektinga... doh.gif

sumanymas idomus... mirksiukas.gif kai nematai viso gaminio, nelabai gali komentuoti... ax.gif
Atsakyti
Galbūt reikėtų daugiau ryškesnių spalvų ir kontrastų
smile.gif
Atsakyti
laikrastuka patikejau spausdint antrai pusei - sakau, nors tiek prisidek:) tai dingo fonas, liko balti puslapiai, kai kur zodziai issibarste....bet jau kaip gavos, taip gavos - per daug nepergyvenom.
galvojom kada padalinti laikrascius - tai dali idavem tevam, kad sodyboj padalintu kol musu lauks. pasiteisino.
o dali paprasem pazistamu mergaiciu padalinti jauniesiems po zakso, kai baigiasi ceremonija ir lauke nusifotografuoja. pirkti turejo uz saldaini ar uz bucki, bet vangokai vyko sitas reikalas... gal sakom tas karstis visus taip paveike - visi rimti buvo ir susikaupe:)
Atsakyti
Aš irgi dariau laikraštį vestuvėms (nors buvau tik piršlienės padėjėja smile.gif ), tai nelabai kas skaitė. Džiaugiuosi, kad dariau tik jauniesiems, tėvams, piršliams ir 2 vnt svečiams paskaityti. Čia ne nuo oro, o nuo pačių svečių priklauso. Arba jie visko jau prisižiūrėję, arba jiems neįdomu, ką apie jaunuosius rašo. unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi "gaminu" laikraštuką, bet liūdina viena: niekas iš poros artimųjų nesiunčia nuotraukų... Turiu kelias jaunųjų nuotraukas, bet kad mažai... O norėtųsi įdėti ir mažus jaunuosius, kai dar vystykluose, bet kad labai jau sunku priprašyt... doh.gif Darosi įspūdis, kad jaunojo šeimai tai visai neįdomu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2008 08 04, 13:39)
Aš irgi "gaminu" laikraštuką, bet liūdina viena: niekas iš poros artimųjų nesiunčia nuotraukų... Turiu kelias jaunųjų nuotraukas, bet kad mažai... O norėtųsi įdėti ir mažus jaunuosius, kai dar vystykluose, bet kad labai jau sunku priprašyt...  doh.gif  Darosi įspūdis, kad jaunojo šeimai tai visai neįdomu... verysad.gif

galima ir su keliom nuotraukom issiversti --
o ko neturi - deti paveikslelius...
del jaunojo seimos -jiems pries vestuves rupesciu daug -tai gal tiesiog nesitikek ju pagalbos ir padaryk pati taip - kaip tu nori... mirksiukas.gif
Atsakyti