Sveikutes, sakykite, o kaip jus isivaizduojate, kas turetu per vestuves dalinti ar buti atsakingu uz siuos laikrastukus? As niekaip nesuprantu, pirma galvojau padesiu prie muzikantu, pasakysiu, kad uz dyka neduotu niekam na nors uz lituka, o dabar isgirdau is drauges, kad muzikantai per vestuves turi isrinkti "paštininka" kuris ir butu atsakingas uz siu laikrasciu dalinima-pardavima kaip jus galvojate daryti?
Na as tai isvis neisivaizduoju kaip ji pateikti Pati pasidariau laikrastuka,prisiskaiciau siame forume visokiausiu ideju apie jo iteikima,bet vistiek nieko nesumastau ai sakiau kai susitiksim su muzikantu,tai su juo pasitarsiu ka galima sugalvoti ideju tai pilna turiu,bet nei viena kazkaip "neprilimpa". Ko paklausiu,tai visi skirtingai siulo zodziu muzikanto zodis tikiuosi bus lemiamas ir nebereiks daugiau sukti galvos
Susimasciau gal ir man kazka tokio pasidaryt... Nors vestuves bus visiskai netradicines, be jokiu pirsliu, be pulku, ir netgi be baliaus vestuviu diena, bet juk niekas nedraudzia per vestuviu paminejima susigalvot kokiu pramogu. Ar ne?
saunoles merginos, kiek cia geru minciu. ir aplamai as dziaugiuosi, kad yra zmoniu , kurie uzsiima visu tuo, nes istikruju visi jau taip sumoderneje, kad net nebezino kiek graziu ir ivairiausiu paprociu turime is savo tevu ir proteviu ....
aciu visoms, kurios man padedat...
cia istrigo, kas turi daryti ta laikrastuka taip toliau ir panasiai, manau, gali bet kas, kas gerai pazista jaunuosius, yra kuribingas ir turi ikvepimo..... pvz. as esu jaunojo sesuo sventeje busiu pijokas .
Papildyta:
tiesa pasigirsiu, kai buvau pirsliene, tai jauniesiems padovanojau pasaka apie meile, ten pasifotografavau juos , pritaikiau tam tikras foto , jie buvo pievos gyventojai drugeliai . pridejau graziu zodziu, paveiksleliu, siek tiek is ju gyvenimo faktu ir gavosi grazi dovana....
aciu visoms, kurios man padedat...
cia istrigo, kas turi daryti ta laikrastuka taip toliau ir panasiai, manau, gali bet kas, kas gerai pazista jaunuosius, yra kuribingas ir turi ikvepimo..... pvz. as esu jaunojo sesuo sventeje busiu pijokas .
Papildyta:
tiesa pasigirsiu, kai buvau pirsliene, tai jauniesiems padovanojau pasaka apie meile, ten pasifotografavau juos , pritaikiau tam tikras foto , jie buvo pievos gyventojai drugeliai . pridejau graziu zodziu, paveiksleliu, siek tiek is ju gyvenimo faktu ir gavosi grazi dovana....
QUOTE(cc-mark @ 2008 02 28, 23:13)
O del aptarimo,tai ir man idomu negi taip paduodi laikrastuka,o jie perskaito ji tik namie?prie stalo tai gal neskaitys,gerai atrodytu,muzikantai groja,siulo ka nors pasokt ar padainuot,o visi laikrastukus skaito bet man taip paprastai atiduot kazkaip nesinori,o dar jei reakcijos nepamatysiu,tai isvis juk taip kuriau,stengiausi,dariau,rasiau,ir atiduot uz dyka ir nesulaukt jokios reakcijos... Gal kokiu minciu kas turit,kada ji padalint ar pirma diena ar antra ir kokiu budu,taip paprastai paduot ar viktorina kokia daryt,ar kad kazkaip issipirktu uz soki,daina,saldaini ar siaip kazka originalaus sugalvotu noriu kad sveciai noretu to laikrastuko ir kad atsimintu per koki "varga"ji gavo Busiu labai dekinga uz jusu idejas
Prieš kelis metus ir mums teko užsiimt,kad vestuvės būtų smagios Buvo ir laikraštukas. Kadangi šventė buvo dviejų dienų, sodyboj, tai ryte joje "atsidarė" spaudos kioskas. Padariau plakata su užrašu "Spaukos kioskas", pakabinom jį ant sienos, o prie jos pastatėm stala. Ant jo išdėliojau senesnių laikraščių, įvairių kitų žurnalų, ir lyg niekur nieko- padėjom ir vestuvinį laikraštuką. Aišku buvo ir pardavejas- piršlys. O "pirkimas" buvo toks, kad norinčiam nusipirkt reikėjo išgerti "čierkutę"- buvo "spalvoto ir balto"(supratot ), aišku kas nenorejo- neprievartavom, liepdavom kaip nors kitap išsisukt, bet čia jau "perkančiųjų"problema...buvo juokinga, įdomu stebėti žmonių reakciją- jie ateina dar tokie apsimiegoję, mato, kad kažkas kažką spalvoto skaito- ir jie eina ieškot kur...
O ryte pardavinėjom todėl, kad per tuos vadinamus ankstyvus pusryčius žmonės nesėdi prie stalų, gali laisvai vaikščioti, tad ir paskaityti laikraštį buvo patogu, o ir jų reakciją buvo lengva stebėti.
keletas ideju laikrstukui:
http://66.102.9.104/...S...cd=10&gl=ie
http://file057.myliv....jpg?3158458083
man labai patiko ideja, radau SM, kad aprasyti apie visas poras kaip apie ieskomus nusikaltelius, tik juokingai pagrazinti ju veidelius su Photoshopu, pirslys pagrindinis itariamasis! tik nesugalvoju ka toliau rasyti!
http://66.102.9.104/...S...cd=10&gl=ie
http://file057.myliv....jpg?3158458083
man labai patiko ideja, radau SM, kad aprasyti apie visas poras kaip apie ieskomus nusikaltelius, tik juokingai pagrazinti ju veidelius su Photoshopu, pirslys pagrindinis itariamasis! tik nesugalvoju ka toliau rasyti!
jeigu kam reikia vestuvinio laikrastuko pavyzdzio rasykit man zinute i el. pasta neranga22@yahoo.com galesiu pavyzdeli atsiusti, tik mums spaustuvej ji sutvarke graziai, cia bus tik tekstas ir keli paveiksliukai
As irgi padariau laikrastukas dariau ji pati o spaustuveje pataisys kad graziai atsispauzdintu
labai aciu uz laikrastuka.
Idedu ir cia kaip viena is variantu savo laikrastuka
Kai kurios jau ir savo pastuose turi...
Kai kurios jau ir savo pastuose turi...