Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

As tai pati dariausi laikrastuka,tik neapsisprendziu ar aukciona koki daryt,ar viktorina kokia(teisingai atsakiusieji gautu laikrastuka kaip priza),ar prie iejimo i sventimo vieta kaip nors kad issipirktu ji...daug variantu turiu ir neapsisprendziu g.gif
O siaip jame daug visokiu bajeriuku pridejau,bet daugiausiai juoko turetu sukelti pasaka,kuria sukuriau smile.gif tipo kaip karalaitis, t.y. MB, ieskojo pagrobtos princeses,t.y. manes biggrin.gif prie kiekvieno aprasymo idejau vestuvese dalyvausianciu draugu nuotraukas is visokiu bendru zygiu,iskylu ir siaip baliu.na tikrai gerai gavosi,skaitau ir pacia juokas ima biggrin.gif manau tikrai turetu visiems patikti,o ypac tiems,kuriu nuotraukos ten sudetos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes
Kazkada pries keleta metu betvarkydama spinta radau tevu vestuviu laikrasti, toks pageltes, bet buvo labai smagu skaityti, kaip tycia, kai man prireike pavyzdzio (rugpjuti pirsliausiu), mama jo neranda verysad.gif O dar ji sake, kad atseit laikrasciai jau atgyvenes dalykas unsure.gif nelabai noreciau su tuo sutikt, gal jis kaip tik ateina i mada g.gif Man visai smagu butu toki sukurti ir sveciams padalinti ax.gif ar atsiustumet man kokiu nors pavyzdziu? ax.gif ugne.pat@gmail.com
Labai grazi mintis laikrastyje paskelbti pabroliu kaip nusikalteliu paieska thumbup.gif o negalima butu pavadinti kaip kokios organizuotos grupuotes paieska, kurios organizatorius yra jaunikis? tik kazi koks nusikaltimas tiktu? g.gif dabar labai aktuali prekyba zmonems, bet jauciu per ziauriai cia. gal uz jaunu mergeliu grobstyma? arba pavyzdziui uzrasyti prie kiekvieno pabrolio, jog jaucia silpnybe merginoms vardu .... i prie kiekvieno uzrasyti jam priskirtos pamerges varda? ax.gif
Atsakyti
[quote=ziezirba1,2008 02 25, 18:39]
Sveikutes
Kazkada pries keleta metu betvarkydama spinta radau tevu vestuviu laikrasti, toks pageltes, bet buvo labai smagu skaityti, kaip tycia, kai man prireike pavyzdzio (rugpjuti pirsliausiu), mama jo neranda verysad.gif O dar ji sake, kad atseit laikrasciai jau atgyvenes dalykas unsure.gif nelabai noreciau su tuo sutikt, gal jis kaip tik ateina i mada g.gif Man visai smagu butu toki sukurti ir sveciams padalinti ax.gif ar atsiustumet man kokiu nors pavyzdziu? ax.gif ugne.pat@gmail.com

Labukas,issiunciau ka turejau rolleyes.gif

Papildyta:
Ir laikrastukai visai ne atgyvenos,kaip tik manau labai populiaru.As kiek dalyvavau vestuviu,ju nebuvo nei vienose,o manose vestuvese bus smile.gif ir manau tikrai visiem patiks ir liks nustebinti ax.gif
Atsakyti
Nauja yra uzmirsta sena smile.gif man tai grazi sita ideja thumbup.gif
Atsakyti
cc-mark, dar karta dekoju uz persiusta informacija 4u.gif
Aciu Dievui, kad yra toks forumas, o tai nublusciau bemastydama ka, kaip ir kada daryti doh.gif
Tai ka manot del mano anksciau pateiktos idejos apie paieskomus pabrolius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 02 26, 15:51)
cc-mark, dar karta dekoju uz persiusta informacija  4u.gif
Aciu Dievui, kad yra toks forumas, o tai nublusciau bemastydama ka, kaip ir kada daryti  doh.gif
Tai ka manot del mano anksciau pateiktos idejos apie paieskomus pabrolius? ax.gif

ideja visai nieko sakyciau: pabroliai su gaujos vadu priesaky pavoge jaunaja smile.gif man tai patiktu sitas reikalas pirslio korimui: kad pirslys - gaujos vadas ir dabar jau ji pagavus, nbors ir nusikaltimas per velai pastebetas, reikia pakarti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 02 25, 19:39)
Sveikutes
Labai grazi mintis laikrastyje paskelbti pabroliu kaip nusikalteliu paieska  thumbup.gif  o negalima butu pavadinti kaip kokios organizuotos grupuotes paieska, kurios organizatorius yra jaunikis? tik kazi koks nusikaltimas tiktu?  g.gif  dabar labai aktuali prekyba zmonems, bet jauciu per ziauriai cia. gal uz jaunu mergeliu grobstyma? arba pavyzdziui uzrasyti prie kiekvieno pabrolio, jog jaucia silpnybe merginoms vardu .... i prie kiekvieno uzrasyti jam priskirtos pamerges varda?  ax.gif

As vis suku galva koki nusikaltima sukurti.. visai gera kelia parodei su tuo jaunu mergeliu grobstymu..
Dabar galvoju, kad reikia pries aprasant kiekviena atskirai parasyti apie ju gauja.. O tada jau apie kiekviena atskirai. kokia mergele pasigrobe, kokia ju istorija (nebutinai tikrai)..
neziau.. labai sunku sukurti.. doh.gif verysad.gif Dar kai as tokia be fantazijos.. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
O neturit tokio laikraštuko pavyzdžio , kur butu galima idėti jaunuju vaikystės , jaunystės nuotraukas su aprašymais. Per vestuves esu mačius , bet dabar kai reikia niekur nerandu pavyzdžiu ..

O kaip jus tuos laikraštumus atsispausdinat ar pačios ant printerio ar kur nors nešat kad atspausdintu.

O laikraštuko prie stalo neaptariat g.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2008 02 28, 16:56)
O kaip jus tuos laikraštumus atsispausdinat ar pačios ant printerio ar kur nors nešat kad atspausdintu.

O laikraštuko prie stalo neaptariat  g.gif

Sveika,as tai pati spausdinau ant spalvoto popieriaus ir aisku spalvotai smile.gif Saunu jei kas turi paskolint ar pati turi lazerini spausdintuva,tada nuotraukos grazesnes ir ryskesnes gaunasi,nors as su paprastu rasaliniu spausdinau,tai kokybe labai nesiskundziu bigsmile.gif
O del aptarimo,tai ir man idomu g.gif negi taip paduodi laikrastuka,o jie perskaito ji tik namie?prie stalo tai gal neskaitys,gerai atrodytu,muzikantai groja,siulo ka nors pasokt ar padainuot,o visi laikrastukus skaito lotuliukas.gif bet man taip paprastai atiduot kazkaip nesinori,o dar jei reakcijos nepamatysiu,tai isvis doh.gif juk taip kuriau,stengiausi,dariau,rasiau,ir atiduot uz dyka ir nesulaukt jokios reakcijos... Gal kokiu minciu kas turit,kada ji padalint ar pirma diena ar antra ir kokiu budu,taip paprastai paduot ar viktorina kokia daryt,ar kad kazkaip issipirktu uz soki,daina,saldaini ar siaip kazka originalaus sugalvotu g.gif noriu kad sveciai noretu to laikrastuko ir kad atsimintu per koki "varga"ji gavo smile.gif Busiu labai dekinga uz jusu idejas 4u.gif
Atsakyti
idekit kas turit dar kokiu laikrastuko pavyzdziu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kazkodel niekas visai nenori pagelbeti su laikrastuku pavyzdukais schmoll.gif verysad.gif neisivaizduoju kaip ji pasidaryt verysad.gif
Atsakyti
Nepatingekit mamytes skaityti, [perskaiciau visa tema ir radau net 3 laikrastuku pavyzdzius, bet is visos temos reikejo skaityti "atsiuskit, atsiuskyt ir atsiuskyt" aggressive.gif bash.gif ir piktas mamytes kurios praso, kad cia nerasytumet savo emailu doh.gif
Tad galiu atsiusti jums laikrastuku pavyzdziu kuriuos cia radau mirksiukas.gif bet raykit is kart i AZ, o ne cia terliokit tema schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 18 kovo 2008 - 10:44