Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

merginos o man klausimas atsirado biggrin.gif kas turi daryt ta laikrastuka jaunieji pirsliai ar kas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2008 01 11, 14:57)
merginos o man klausimas atsirado biggrin.gif kas turi daryt ta laikrastuka jaunieji pirsliai ar kas? smile.gif

saip pirsliai.. bet buna kad ir nebutinai jie daro
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2008 01 11, 13:57)

siaip tai turetu padaryti pirsliai, bet as pati dariausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal žinot kiek kaqinuoja daryti vestuvių laikraštuką per įmonę, nes mačiau internete, kad taip yra daroma? Gal pačios bandėte?
Atsakyti
1 psl. laikrastuko
Atsakyti
žinokit svarbu ne kas tam laikrastukyje parasyta , svarbu kaip jus ji pristatysit. nes tuo metu kaip ji isdalina mazai kas skaito. na nebent rytojaus diena. o mano vestuvese, tai pabrolys vienas persirenge paštininku, paštininko tokia kepure padare, paskolino paštininke tikra paštininko kuprine, ir jis taip puikia suvaidino, toks truputi apsvaiges įejo ir prase kad kas iš jo nors vienal aikrasti nupirktu. visiems buvo juokinga. lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas, o cia jaunieji kazka turi ipareigoti? ar pats pulkas sugalvoja kaip ala staigmena ir tarpusavi kazka ipareigoja? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 01 28, 11:50)
labukas, o cia jaunieji kazka turi ipareigoti? ar pats pulkas sugalvoja kaip ala staigmena  ir tarpusavi  kazka ipareigoja? smile.gif

Man atrodo pirsliai daro, nors buna, kad ir patys jaunieji, arba pulkas.
Pas mus tai viena palydos pora padare,tai taip nustebome bigsmile.gif Viena egzemplioriu padare ir mums iteike wub.gif Idejau i medine skryne prie visu kitu vestuviniu daikteliu wub.gif
Atsakyti
As pasidariau savo vestuvems laikrastuka, ten sudejau musu vaikystes nuotraukas su trumpais biografijos aprasymais, viskokiu bajeriuku, anekdotu, oru prognoze sugalvojau, sugalvojau irgi juokinga pirsliu interviu smile.gif isejo super thumbup.gif po vestuviu pateiksiu savo laikrastuka jusu tesimui blush2.gif
Atsakyti
sveikutes. jei kam reikia pagalbos kuriant laikrastuka galiu padeti 4u.gif baigiau su menu ir leidyba susijusius mokslus, turiu nemazai programu tam reikalui ax.gif ti esu ne lietuvoj siuo metu, bet internetas visagalis thumbup.gif galiu apdoroti, pagrazinti nuotraukas, sumaketuoti laikrastuka ax.gif tik reiktu visos informacijos ko jus ten norite ir apie jaunuosius...turbut ir pati sau kursiu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 01 vasario 2008 - 14:11
Labukas, www.gmail.com, uzeikit vardu pirsliams, slaptazodis - AZ. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 02 04, 00:10)
Neatidaro  verysad.gif

QUOTE(ievuze 2008 @ 2008 02 04, 17:27)
Man irgi neatidaro  unsure.gif

Neatidaro todel, kad slaptazodis ne AZ. hihihi.gif Reikia parasyti welkom1 ir ji jums parasys i AZ ta slaptazodi.. mirksiukas.gif

man reikia pagalbos. Laikrastuka jau pasidariau, bet vat visiskai neturiu minciu skilciai "Kriminaline kronika".. Kaip cia jau buvo mineta, noriu ideti pabroliu nuotraukas ir apie juos parasyti po koki smaikstu "nusikaltina" ka jie padare.. smile.gif Bet ne vieno nesugalvoju. doh.gif Padekit prasau.. 4u.gif Parasykit ar cia ar i AZ. bigsmile.gif Buciau dekinga. 4u.gif
Atsakyti