Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

QUOTE(zuikiuseima @ 2007 11 06, 22:35)
Aš dar tik renkuosi pavyzdžius ax.gif  o tu viską pirmiausia worde pasidarei, taip? o kaip dėl spausdinimo? visiem spalvotus duosi, ar tik jaunavedžiam? nes pagalvojau, kad labvai brangu bus visiem spalvotus atspausdinti  4u.gif

taip as pasidariau worde o paskui atsispausdinau 2 spalvotus variantus, viena priejau jauniesiems prie dovanos,o kita paleidau per rankas,kad pasiziuretu visi, kas jau norejo laikrastuko tai visiems daviau savo emaila ir kas atsiunte prasyma, tam persiunciau, as nedariau visiems todel,kad ten viskas pagrinde jaunuosius liecia, tai kitiem uzteko tik pasiziureti, beje laikrastuka pasiunciau,antra diena, kai visi atsigave siek tiek buvo ir gana susidomeje skaitinejo, smagu ziuret buvo wub.gif

beje norincioms galiu persiusti, mano emailas sigakniux@gmail.com
Atsakyti
jungiuosi prie jūsų 4u.gif būsiu piršliene gegužės mėn. planuoju jauniesiems netikėtų staigmenų padaryt - pirma mintis kuri šovė į galvą - laikraštukas smile.gif
aš perskaičiau forumą ir daugelį laikrastukų pvz. jau neatidaro schmoll.gif tik viena pavyko atsisiųst bigsmile.gif gal kokią pasaką apie juos sukurt g.gif gal kas patartų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilyte3: 17 gruodžio 2007 - 16:39
ilgai klaidžiojau po internetą ir radau dar kelis pavyzdukus, gal kam pravers mirksiukas.gif
http://www.jaunavedz...mp;limitstart=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilyte3: 20 gruodžio 2007 - 09:36
O as nemoku reiskia naudotis wordu, neiseina man deti paveiksliuku, kad jie nesudarkytu teksto.. frusty.gif frusty.gif
Kaip ikelti paveiksliuka, kad ji butu galima kilnoti is vienos vietos i kita?
Atsakyti
Aš mačiau internete, kad yra firmų darančių laikraštukus. Kažkaip susidomėjau, nes noriu tikrai kokybiško laikraštuko, o pati abejoju, ar galėsiu tikrai gerą padaryti doh.gif tik dar nežinau kokia kaina g.gif tikiuosi neteks apsigalvoti kai išsiaiškinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na, cia tikrai nemazai geru minciu, bandysiu kaska padaryt, dar kaskur turiu ir nuo savo vestuviu laikrastuka, paziuresim kas gausis. sunku neturetu buti, nes tik pries 2 savaites dariau savo krikstasuniui krikstynu proga laikrastuka, tai galima daug kuom pasinaudoti. kai padarysiu pabandysiu ikelti, gal kam pravers.
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2007 12 30, 09:00)
O as nemoku reiskia naudotis wordu, neiseina man deti paveiksliuku, kad jie nesudarkytu teksto.. frusty.gif frusty.gif
Kaip ikelti paveiksliuka, kad ji butu galima kilnoti is vienos vietos i kita?

kai nuotrauka ikeli i word'a prie jos atsiranda tokia lentele.. o jei neatsiranda tai spaudi su desiniu ant foto.. tada Format Picture, tada pasirenki Layout. Ir pasirenki paveiksliuka su suniuku ant virsaus teksto.. toj lentelej kuria duoda su foto irgi yra tie suniukai.. Nu tikiuosi paaiskinau suprantamai.. g.gif Jei ne klausk.. parodysiu vizualiai, ikelsiu cia foto.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visdelto parodysiu iskart.. gal dar kam pravers..

Isikeli foto, turetu atsirasti tokia lentuke.. kaip apibraukta raudonu..
user posted image

Jei neatsiranda.. tada spaudi ant foto su desiniu peles klavisu ir pasirenki Format Picture
user posted image

Ir tada pasirenki stai ka..
user posted image

Nu vo tikiuosi kad aiskiau dabar.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 01 09, 20:06)
Oi, oi, oi padėkit ir man su tuo laikraštėliu, bandysiu pasi sau pasidaryt g.gif , bet meniškos sielos pas mane nedaug, tai gal kas pagelbėsit ir kokį pavz. "paskolintumėt"  smile.gif ingaru@gmail.com Iš anksto dėkoju.

Permeciau keleta laikrastuku tavo nurodytu el.paso adresu. Gal pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau, labai labai ačiū. thumbup.gif
Atsakyti
Ir tada pasirenki stai ka..
user posted image

Nu vo tikiuosi kad aiskiau dabar.. ax.gif
[/quote]

Manau isivele mazyte klaidele, nes reiketu deti ne "in front of text", o "behind text". Tuo atveju, matysis ir tekstas ir paveikslelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2008 01 10, 12:41)
Manau isivele mazyte klaidele, nes reiketu deti ne "in front of text", o "behind text". Tuo atveju, matysis ir tekstas ir paveikslelis mirksiukas.gif

na kas kaip nores taip ir pasirinks.. ten gi ne vienas tas "suniuko" variantas yra.. ax.gif
Atsakyti