Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

QUOTE(rutuks @ 2007 09 10, 15:06)
console.gif na bet man atrodo paciai viska daryti irgi smagu buvo,juk savei sventei  bigsmile.gif

aisku smagu, is daugelio laikrastuku padariau SAVO thumbup.gif
Atsakyti
o kas turetu uzsiimti laikrastuku gamyba?ar patys jaunavedziai ar kazkas kitas? ax.gif
cia paskaiciau truputi kad lyg ir pirsliai daro,bet jei pirsliai bus nuomoti ar jiems priklauso tai?gal bendrai ir priklausytu jei sutartume bet ir kaina idomu kokia ju butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 22 spalio 2007 - 08:56
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 10 22, 09:54)
o kas turetu uzsiimti laikrastuku gamyba?ar patys jaunavedziai ar kazkas kitas? ax.gif
cia paskaiciau truputi kad lyg ir pirsliai daro,bet jei pirsliai bus nuomoti ar jiems priklauso tai?gal bendrai ir priklausytu jei sutartume bet ir kaina idomu kokia ju butu g.gif

niu tuo turetu pasirupinti pirsliai mirksiukas.gif , nors as pati dariau laikrastuka, bet maloniau kai tuo rupinasi pirsliai
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 18, 10:09)
jei kam reikia pagalbos galiu padet sukurti laiskrastuka mirksiukas.gif

man reikia blush2.gif tik as susiduriau su didesne problema. MB yra ne lietuvis, tad pirmiausia kazkokiu smaiksciu pasisakymu ir pan. man reiketu anglu kalba, o tada jau versciau kartu su MB i jo gimtaja ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš irgi pradėsiu kurti vestuvinį laikraštuką ax.gif gal kas turit kokių pavyzdžių, čia jau radau vieną nuorodą, tai net negalvojau, kad galima padaryti toki šaunu laikraštuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 11 04, 13:30)
Sveikutės, aš irgi pradėsiu kurti vestuvinį laikraštuką ax.gif gal kas turit kokių pavyzdžių, čia jau radau vieną nuorodą, tai net negalvojau, kad galima padaryti toki šaunu laikraštuką thumbup.gif

as taip pat padariau laikrastuka,bet toki jau beveik zurnaliuka,tik neina man cia ikelt,nes visi psl atskirai,beje pasinaudojau visu laikrastuku pavyzdukais,labai daug padejo,taip pat pridejau ir savo ideju nemazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 10 30, 20:51)
man reikia  blush2.gif  tik as susiduriau su didesne problema. MB yra ne lietuvis, tad pirmiausia kazkokiu smaiksciu pasisakymu ir pan. man reiketu anglu kalba, o tada jau versciau kartu su MB i jo gimtaja  ax.gif

oi su anglu kalba sunkoka verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2007 11 04, 19:59)
as taip pat padariau laikrastuka,bet toki jau beveik zurnaliuka,tik neina man cia ikelt,nes visi psl atskirai,beje pasinaudojau visu laikrastuku pavyzdukais,labai daug padejo,taip pat pridejau ir savo ideju nemazai  4u.gif

Aš dar tik renkuosi pavyzdžius ax.gif o tu viską pirmiausia worde pasidarei, taip? o kaip dėl spausdinimo? visiem spalvotus duosi, ar tik jaunavedžiam? nes pagalvojau, kad labvai brangu bus visiem spalvotus atspausdinti 4u.gif
Atsakyti
ir as idesiu savo draugu vestuvini laikrastuka.tik jis rusu kalba.
jusu teismui
http://files.filefro...;/fileinfo.html
Atsakyti
QUOTE(viola83 @ 2007 11 08, 16:03)
ir as idesiu savo draugu vestuvini laikrastuka.tik jis rusu kalba.
jusu teismui
http://files.filefro...;/fileinfo.html

man neatidaro verysad.gif , koks cia formatas?
Atsakyti
wordas 2007
Atsakyti
Manes irgi paprase padaryt vestuviu laikrastuka. Tai paskaiciau, kas patiko uzsaivinau ir bandysim daryt. Tik as turiu padaryt lenku kalba. Laiko turiu, tai zaisiu. 4u.gif
Sekmes visosms!
Atsakyti