Musu laikrastukai
Sveikutės,
ir aš norėčiau parašyti kokią pasakaitę apie jaunuosius, bet niekaip negaliu atsiminti nei vienos žinomos pasakos, gal kažką pamenu apie raudonkepuraitę. O kokios pasakos motyvai labiausiai tiktų? Aišku, perdaryčiau savaip, įterpčiau įdomių dalykėlių apie jaunuosius. Bet kokią pasaką pasiimti kaip pagrindą? Patarkite.
ir aš norėčiau parašyti kokią pasakaitę apie jaunuosius, bet niekaip negaliu atsiminti nei vienos žinomos pasakos, gal kažką pamenu apie raudonkepuraitę. O kokios pasakos motyvai labiausiai tiktų? Aišku, perdaryčiau savaip, įterpčiau įdomių dalykėlių apie jaunuosius. Bet kokią pasaką pasiimti kaip pagrindą? Patarkite.
Mums laikrastuka padare pirsliai,nors siaip mes galvojom kad jo nebus
QUOTE(rutuks @ 2007 09 10, 10:49)
Mums laikrastuka padare pirsliai,nors siaip mes galvojom kad jo nebus
kokie saunuoliai, tikri pirsliai
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 10, 12:39)
kokie saunuoliai, tikri pirsliai
as tai nei pirsliene busiu nei ka, bet zinau, kad jaunoji neturi pirsliu, o laikrascio niekas nedaro, tai as padariau.bus miela staigmena.
QUOTE(idile @ 2007 09 10, 12:50)
as tai nei pirsliene busiu nei ka, bet zinau, kad jaunoji neturi pisliu, o laikrascio niekas nedaro, tai as padariau.bus miela staigmena.
tai tu super drauge, nes as tai pati dariausi laikrastuka, nes pirsliai net nepasiruose niekam, tik dovaneles, suvenyrus nupirke buvo , ziauriai ant ju pykstu, bet tiesiai i akis pasakyt negaliu, nes ten MV brolis, nenoriu jokiu kivircu
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 10, 12:54)
tai tu super drauge, nes as tai pati dariausi laikrastuka, nes pirsliai net nepasiruose niekam, tik dovaneles, suvenyrus nupirke buvo , ziauriai ant ju pykstu, bet tiesiai i akis pasakyt negaliu, nes ten MV brolis, nenoriu jokiu kivircu
oj tave labai uzjauciu nenoreciau as tokios sventes as kai suzinojau, kad jai atsisake pirsliai, tai visokeriopai stengiuos padet. noriu, kad jaustu palaikyma, o ir sugaisto laiko man negaila, nes man patinka kurti.
QUOTE(idile @ 2007 09 10, 13:10)
oj tave labai uzjauciu nenoreciau as tokios sventes as kai suzinojau, kad jai atsisake pirsliai, tai visokeriopai stengiuos padet. noriu, kad jaustu palaikyma, o ir sugaisto laiko man negaila, nes man patinka kurti.
as galvojau, kad maniskiai pasiruos, net savo scenarijus siuliau, o pirsliane psake kad ji turi tai as i akis per daug ir nelindau, bet padariau klaida reikejo prakontraliuoti
oho tikrai jau reikejo pakontoliuoi,na bet kas galejo zinoti,juk sake kad nieko nereikia padeti,ane?
mes turejome gerus pirslius,buvo pasiruose gerai dziaugiames labai
na cia jau as ne i tema
na cia jau as ne i tema
QUOTE(rutuks @ 2007 09 10, 14:27)
oho tikrai jau reikejo pakontoliuoi,na bet kas galejo zinoti,juk sake kad nieko nereikia padeti,ane?
na cia jau as ne i tema
na cia jau as ne i tema
reikejo.... , bet kas zinojo kad taip bus
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 10, 14:50)
reikejo.... , bet kas zinojo kad taip bus
na bet man atrodo paciai viska daryti irgi smagu buvo,juk savei sventei