Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

perskaiciau visa tema! super! musu diena irgi arteja, tad reikes ipareigoti sese darbui smile.gif
Atsakyti
Musu laikrastukai

user posted image
Atsakyti
Sveikutės,
ir aš norėčiau parašyti kokią pasakaitę apie jaunuosius, bet niekaip negaliu atsiminti nei vienos žinomos pasakos, gal kažką pamenu apie raudonkepuraitę. O kokios pasakos motyvai labiausiai tiktų? Aišku, perdaryčiau savaip, įterpčiau įdomių dalykėlių apie jaunuosius. Bet kokią pasaką pasiimti kaip pagrindą? Patarkite.
Atsakyti
Mums laikrastuka padare pirsliai,nors siaip mes galvojom kad jo nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 09 10, 10:49)
Mums laikrastuka padare pirsliai,nors siaip mes galvojom kad jo nebus  doh.gif

kokie saunuoliai, tikri pirsliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 10, 12:39)
kokie saunuoliai, tikri pirsliai thumbup.gif thumbup.gif  thumbup.gif

as tai nei pirsliene busiu nei ka, bet zinau, kad jaunoji neturi pirsliu, o laikrascio niekas nedaro, tai as padariau.bus miela staigmena. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idile: 10 rugsėjo 2007 - 12:08
QUOTE(idile @ 2007 09 10, 12:50)
as tai nei pirsliene busiu nei ka, bet zinau, kad jaunoji neturi pisliu, o laikrascio niekas nedaro, tai as padariau.bus miela staigmena. ax.gif

tai tu super drauge, nes as tai pati dariausi laikrastuka, nes pirsliai net nepasiruose niekam, tik dovaneles, suvenyrus nupirke buvo verysad.gif , ziauriai ant ju pykstu, bet tiesiai i akis pasakyt negaliu, nes ten MV brolis, nenoriu jokiu kivircu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 10, 12:54)
tai tu super drauge, nes as tai pati dariausi laikrastuka, nes pirsliai net nepasiruose niekam, tik dovaneles, suvenyrus nupirke buvo verysad.gif , ziauriai ant ju pykstu, bet tiesiai i akis pasakyt negaliu, nes ten MV brolis, nenoriu jokiu kivircu verysad.gif

oj tave labai uzjauciu nenoreciau as tokios sventes verysad.gif as kai suzinojau, kad jai atsisake pirsliai, tai visokeriopai stengiuos padet. noriu, kad jaustu palaikyma, o ir sugaisto laiko man negaila, nes man patinka kurti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 09 10, 13:10)
oj tave labai uzjauciu nenoreciau as tokios sventes  verysad.gif  as kai suzinojau, kad jai atsisake pirsliai, tai visokeriopai stengiuos padet. noriu, kad jaustu palaikyma, o ir sugaisto laiko man negaila, nes man patinka kurti.  wub.gif

as galvojau, kad maniskiai pasiruos, net savo scenarijus siuliau, o pirsliane psake kad ji turi tai as i akis per daug ir nelindau, bet padariau klaida reikejo prakontraliuoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welkom1: 10 rugsėjo 2007 - 12:28
blink.gif oho tikrai jau reikejo pakontoliuoi,na bet kas galejo zinoti,juk sake kad nieko nereikia padeti,ane? unsure.gif
mes turejome gerus pirslius,buvo pasiruose gerai thumbup.gif dziaugiames labai ax.gif
na cia jau as ne i tema doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 09 10, 14:27)
blink.gif  oho tikrai jau reikejo pakontoliuoi,na bet kas galejo zinoti,juk sake kad nieko nereikia padeti,ane? unsure.gif
mes turejome gerus pirslius,buvo pasiruose gerai  thumbup.gif dziaugiames labai  ax.gif
na cia jau as ne i tema  doh.gif  blush2.gif

reikejo.... angel_sadangel.gif , bet kas zinojo kad taip bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 10, 14:50)
reikejo.... angel_sadangel.gif , bet kas zinojo kad taip bus doh.gif

console.gif na bet man atrodo paciai viska daryti irgi smagu buvo,juk savei sventei bigsmile.gif
Atsakyti