Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

QUOTE(mereveja @ 2007 07 05, 17:15)
Siaip realiai manau, kad vestuvinis laikrastukas tai kazkas asmenisko jaunavedziams, o ne copy - paste schmoll.gif  Bent jau as irgi daug laiko neturiu daryti laikrasteliui, bet visgi norisi padaryti kazka grazaus ir individualaus...pagalvokite ar pacios noretumete gauti "kazkur jau matyta" laikrastuka su pakeistom foto ir vardais...? doh.gif 
Nuvertejimas....
protest.gif

nu nemanau,kad cia visos daro cpy paste schmoll.gif tiesiog pasiziuri i forma, ka ten mazdaug rasai ir taikai visa kita grynai pagal jaunuosius, o si ta galima ir is pavyzdziu pritaikyti-paveikslelius, koki eilerasti, idejas kelias. ax.gif
beto,tai kad kazkas jauniesiems juos padaro jau yra labai malonu mirksiukas.gif manau neis jaunieji kitu laikrastuku ziurinet ar jie nera panasus.... beto tikrai ne visose vestuvese jie buna. as buvau 3 vestuvese ir ne vienose nebuvo laikrastuko. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nersim @ 2007 07 04, 20:55)
Juk  beveik  visi  atėję    poromis  ir  porai  duosi  vieną  laikraštuko  kopiją. Ir  turėk  dar  atsargoje  keletą  kopijų.Dažnai  prireikia  biggrin.gif

o as kazkaip galvojau,kad padesiu kazkur visus laikrastukus ir jauniesiems teikdama viena egzemplioriu painformuosiu,kur ju galima rasti. negi dabar eit per svecius ir dalinti? g.gif ax.gif
tai va padaryciau kokius 30vnt ir kas jau pasiims tas- isskirtinis laikrastukas tai ir tirazas ribotas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 07 05, 15:15)
Visgi temos pradzia buvo idomi, bet kuo toliau - tuo neidomiau  doh.gif 
Ne forumas paidalinti mintim, o "prasau - atsiusk" - "prasau - siunciu".... Visai neidomu.
Siaip realiai manau, kad vestuvinis laikrastukas tai kazkas asmenisko jaunavedziams, o ne copy - paste schmoll.gif  Bent jau as irgi daug laiko neturiu daryti laikrasteliui, bet visgi norisi padaryti kazka grazaus ir individualaus...pagalvokite ar pacios noretumete gauti "kazkur jau matyta" laikrastuka su pakeistom foto ir vardais...? doh.gif 
Nuvertejimas....
protest.gif

Sutinku . Teko susidurti, kad vestuviniai laikraščiai , parsinešti iš skirtingų vestuvių ir skirtingų vietovių, identiški, tik vardai pakeisti. Tada pasidaro liūdna g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kiek daug maz lapu laikrastuka darot?? g.gif g.gif
Atsakyti
As irgi pasinaudojau vienu laikrastuku is sito forumo. Parasiau biografijas, sveikinimus, pridejau linksmu istoriju ir dar sio bei to. Ir taip tris dienas sugaisau vien tobulindama. Juk ir taip yra ka veikti. Rugpjucio vidutyj galesiu cia imesti.
Atsakyti
Geriau jau pasidalintumeme mintimis apie laikrastuka, idejomis, kas jame galetu buti, taip pirmiausiai atitiktu foruma, o ir minciu manau sulauktumeme visokiu. Pavyzdziui siulykime kokias galima deti temas, kur ieskoti paveiksleliu ir pan. Tai butu ir naudinga ir kiekvienas laikrastukas tada butu idomus ir isskirtinis... g.gif
Manau geriau paprastas individualumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 07, 16:40)
Sveikutes 4u.gif  kiek daug maz lapu laikrastuka darot??  g.gif  g.gif

Gali daryti kiek tik nori puslapėlių.Tik jei norėsi padalinti visiems vestuvių dalyviams, manau, pakaks ir 4 puslapių. Jauniesiems laikraštyje gali būti ir daugiau puslapių.Kiek skaičiau, kitos daro ir 8 puslapių laikraštukus. Kaip kas nori.Bet man atrdoo, kad 4 pakanka. Ir taip prišviesk visiems... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_adlim @ 2007 07 05, 21:21)
nu nemanau,kad cia visos daro cpy paste  schmoll.gif  tiesiog pasiziuri i forma, ka ten mazdaug rasai ir taikai visa kita grynai pagal jaunuosius, o si ta galima ir is pavyzdziu pritaikyti-paveikslelius, koki eilerasti, idejas kelias.  ax.gif
Papildyta:

o as kazkaip galvojau,kad padesiu kazkur visus laikrastukus ir jauniesiems teikdama viena egzemplioriu painformuosiu,kur ju galima rasti. negi dabar eit per svecius ir dalinti? g.gif  ax.gif
tai va padaryciau kokius 30vnt ir kas jau pasiims tas- isskirtinis laikrastukas tai ir tirazas ribotas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Na patikėk,kad daug kas daro paste ir viskas. Nesakau, kad visos, bet...Oi daug rolleyes.gif Na o dėl laikraštuko dalinimo tai gali ir nedalinti.Tiesiog antrąją dieną aš , kai buvo muzikinė pertraukėlė, prie durų buvau padėjusi laikraštukus ir su piršliu vis pasiūlydavome paskaitinėti. biggrin.gif
Atsakyti
Linksu istoriju ir anekdodu laikrasciui galima rasti www.klase.lt. Ir dar paieskokite zurnaluose vyrams. ten labai juokingu dalykeliu buna.
Atsakyti
Na va, galiu pasidžiaugti, kad jau laikraštuką paruošėm - šiandien padauginom. Pirmiausia namuose atsispausdinom ant A4 lapo, o paskui kopijavom ant A3. Gavosi visai puikiai. Laikraštuką sudaro du A3 lapai prirašyti iš abiejų pusių - juos sulenkiau, vieną į kitą sudėjau ir jokio įrišimo nereikia. Tokio kaina mums išėjo 80ct.
Atsakyti
QUOTE(inuks @ 2007 07 12, 00:13)
Na va, galiu pasidžiaugti, kad jau laikraštuką paruošėm - šiandien padauginom. Pirmiausia namuose atsispausdinom ant A4 lapo, o paskui kopijavom ant A3. Gavosi visai puikiai. Laikraštuką sudaro du A3 lapai prirašyti iš abiejų pusių - juos sulenkiau, vieną į kitą sudėjau ir jokio įrišimo nereikia. Tokio kaina mums išėjo 80ct.

as tai galvojau printint ant A4 formato ir suristi juostele, bet gal ir taip visai liuks butu daryti? g.gif ax.gif juolab,kad kaina, nesikandziojanti gaunas mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Aš laikraštuką gaminau pernai, buvau pamergė, o tėvai - piršliai, tad jiems padėjau smile.gif Pritariu čia rašiusioms, kad gal reiktų gerai pagalvot, ar verta tik pakeist vardus ir foto. Gal tada išvis nereikia, nes tai ką gaus, dauguma jau bus matę, tik su kitais veidukais ir vardais... Bet čia tik mano nuomonė.
Aš pati buvau prašiusi, kad jaunieji man prisiųstu nuotraukų iš jų draugavimo laikų, padariau abiems po klausimyną ir liepiau sąžiningai atskirai atsakinėri, o iš viso to sukurpiau tokį a la straipsniuką. Kai susidėjo su jų nuotraukomis visai gražiai žiūrėjosi. O į pirmą puslapį dėjau didelę (maždaug per pusę puslapio) jų abiejų vestuvinę nuotrauką ir info kur, kada, kaip susituokė ir pan. Buvo labai patogu, nes jaunikis užsienietis buvo ir civilinę santuoką su balta suknele ir visais kitais grožiais jie iš pradžių registravo užsienyje gal prieš mėnesį, o tik tada tuokėsi bažnyčioje Lietuvoje. Na, o visus likusius puslapiukus pildžiau tuo, ką susirankiojau per visur. Pykau, kad nebegaliu užkišinėt originalia medžiagą, bet jau trūko laiko... Bet tikrai galiu pasakyti, kad laikraštukas buvo vienetinis.
Ir dar pasiūlymas. Pabandykit atspausdinti jį ne ant paprasto balto popieriaus, o šiek tiek su atspalviu: gelsvu ar rusvu. Kadangi maniškis buvo nespalvotai atspaustas, tai kitos popieriukas jį tikrai pagrąžino.
nu ir prirašiau aš čia... blush2.gif
Atsakyti
O aš kartą laikraštuke sukūriau pasakaitę apie jaunuosius, sudariau kryžiažodį su prierašu:"Kas pirmasis teisingai išspręs kryžiažodį, tas gaus prizą".Kituose puslapiuose apibūdinau palydą, šmaikščiai ir juokingai pagal kiekvieno charakterį ( neįžeidžiant ).Jei kurių nepažinojau, tai prašiau jaunųjų, kad jie apibūdintų tą pabrolį ar pamergę biggrin.gif Įdėjau V.Šekspyro eilėraštį apie meilę, įdėjau kiekvienos dienos darbotvarkę, ką jaunieji turi daryti kiekvieną dieną po vestuvių.Sukūriau.Kaip išėjo, taip biggrin.gif Įdėjau horoskopą.Sužinojau palydos ir jaunųjų zodiako ženklus. Įdėjau keletą žaidimų, kuriuos galima žaisti dviese .Ir liko vietos testui bei kelioms nuotraukoms biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, čia tiek visko pilna, kas susiję su vesuvėmis: laikraštukų pavyzdžiai, scenarijai, žaidimai, aptariami atskiri momentai...Visko, ko tik širdis geidžia. biggrin.gif Tereikia tik paskaityti ir rasite tokių dalykėlių...Juk visos skaitė, rinkosi ir kūrė savąjį variantą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 24 liepos 2007 - 19:43