Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

QUOTE(_adlim @ 2007 06 12, 18:57)
taip ir darysiu reik issiaiskint, nes jei pirliai nedarys, tada as padarysiu, nes turiu ir noro ir laiko ir siaip del drauges galiu pasistengt-jai patiktu..
o dar kai cia visos draugiskai info dalinas visai nesunku  mirksiukas.gif  4u.gif

man irgi butu patike jei kokia drauge tai apsiimtu padaryti smile.gif
bet is kitos puse buvo labai smagus laikas praleistas prie to laikrastuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2007 06 12, 16:57)
taip ir darysiu reik issiaiskint, nes jei pirliai nedarys, tada as padarysiu, nes turiu ir noro ir laiko ir siaip del drauges galiu pasistengt-jai patiktu..
o dar kai cia visos draugiskai info dalinas visai nesunku  mirksiukas.gif  4u.gif

jo butinai reikes paklausti 4u.gif
Papildyta:
manau darys pirsliene,nes as pati londone ir visos mano pamerges cia,tai kiek zinau nei viena ne negalvoja apie jokius laikrastukus,tik apie savo makiaza ir sukuosenas suka galvas blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(VIKUTE83 @ 2007 06 12, 20:03)
jo butinai reikes paklausti 4u.gif
Papildyta:
manau darys pirsliene,nes as pati londone ir visos mano pamerges cia,tai kiek zinau nei viena ne negalvoja apie jokius laikrastukus,tik apie savo makiaza ir sukuosenas suka galvas blush2.gif  tongue.gif

tai aš turbūt nenormali g.gif blush2.gif man kazkaip noris pasistengt ir kuo galiu prisidet, kad drauges vestuves butu super thumbup.gif
o šukuosenos ir makiazai-nueisiu i salona ir padarys... lotuliukas.gif

p.s. bet ryt su pirsliais tikiuos susiekt, gal jie darys, tai man neteks
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 12, 19:00)
man irgi butu patike jei kokia drauge tai apsiimtu padaryti smile.gif
bet is kitos puse buvo labai smagus laikas praleistas prie to laikrastuko smile.gif

man tai irgi mieliau paciai pasidaryt laikrastuka mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinote,kur Kaune nebrangiai kopijuoja,nes laikrastuko reikia 30 kopiju padaryti.
aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 06 20, 12:21)
gal kas zinote,kur Kaune nebrangiai kopijuoja,nes laikrastuko reikia 30 kopiju padaryti.
aciukas 4u.gif

COPY1 po 7 ar po 9 ct kopijuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 20, 14:49)
COPY1 po 7 ar po 9 ct kopijuoja g.gif

GAL GABI TIKSLESNI ADRESIUKA PARASYTI ax.gif BET CIA SPALVOTAI KOPIJUOJA UZ TOKIA KAINA? g.gif
ACIUKAS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 20 birželio 2007 - 13:54
QUOTE(rosvile @ 2007 06 20, 14:53)
GAL GABI TIKSLESNI ADRESIUKA PARASYTI ax.gif BET CIA SPALVOTAI KOPIJUOJA UZ TOKIA KAINA? g.gif
ACIUKAS smile.gif

http://www.copy1.lt/ , ai tau spalvoto reikia doh.gif http://www.copy1.lt/...?id=88&item=355, o kainos tai nezinau spalvoto
Atsakyti
o kaip jus ar spalvotus laikrastukus darote?
jei daryti spalvota biski brangokai gaunasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 06 20, 18:14)
o kaip jus ar spalvotus laikrastukus darote?
jei daryti spalvota biski brangokai gaunasi wink.gif

Kai mes darėm, tai viską spausdinomies namie su savo spausdintuvu. 8 puslapių laikraštuko savikaina siekė apie 2-2,5 Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GoŠa @ 2007 06 20, 22:00)
Kai mes darėm, tai viską spausdinomies namie su savo spausdintuvu. 8 puslapių laikraštuko savikaina siekė apie 2-2,5 Lt. 4u.gif

mes irgi spausdinsim su savuoju thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau pasidariau sau laikrastuka, belieka tik atspausdint bigsmile.gif
Atsakyti