Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

QUOTE(isimylejusi @ 2007 04 26, 14:22)
Mergaitės, o kur jūs spausdinatės tuos laikraštukus? Kokia vieno lapo kaina? O gal galima ir kopijuoti spalvotus lapus?  blush2.gif

Tai viską, be jokio vargo, galima pasidaryti namuose, su spalvotu spausdintuvu. tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2007 05 13, 11:49)
g.gif  gal tas kas turi..nededa cia..vat ir tenka prasyt... blush2.gif

Juk gali ir kokią idėją, naujieną apie laikraštį parašyti.Gal ką girdėjo, kaip darė. Kartais nesinori dėti savo darbo, nes kai kas nukopijuoja žodis žodin laikraštį ir dalina vestuvėse. Kai paimi į rankas laikraštį ir matai, kad tai tavo rankų darbas ir niekas niekas nepakeista, pasidaro tikrai labai liūdna. Nejau nebuvo galima ką nors pakeisti, sugalvoti savo??? g.gif Bet gi žmonės mėgsta galutinį produktą... schmoll.gif Todėl ir nebesinori dėti laikraštukų pavyzdžių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 05 11, 20:54)
Kažkaip iš pradžių šioje tėmelėje, visos kažką siūlydavo, dalindavosi patirtimi, o dabar beliko vien tik prašymai ...  verysad.gif

Iš pradžių ir laikraščiai su iliustracijomis atsiversdavo, o dabar verčia tik kvadratukus ir jeroglifus. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GoŠa @ 2007 05 14, 22:55)
Iš pradžių ir laikraščiai su iliustracijomis atsiversdavo, o dabar verčia tik kvadratukus ir jeroglifus. tongue.gif

nes prisegdavo paveiksliukus is kompo, o kai uzkimso visa leistina vieta tai istryne ir dabar nesimato
Atsakyti
"Vestuvių aidas"
Atsakyti
Sveikos visos,

As perskaiciau visa tema ir nusprendziau, kad cia yra labai daug geru visokiu ideju ka ir kaip daryt. Tai prisedau viena vakareli ir savaip laikrastuka padariau smile.gif
Jame idejau siek tiek informacijos apie pacias vestuves, nes musu svente su nakvyne. Tai nei rimtai, nei juokais parasiau vestuviu programa, praktiska informacija apie nakvyne. Is vieno laikrastuko nukopijavau nuostatus vestuvininkams, nes labai patiko 4u.gif
O antram puslapi parasiau apie save ir brangiausiaji. Parasiau musu skirtumus (pvz: pelede:vyturys, muzikante: sportininkas ir pan.) o paskui dar padariau maza testuka: Kaip gerai pazystate jaunavedzius. Buvo labai smagu ji daryt biggrin.gif
Manau, kad paskaitineje komentarus ir pacios pasuke galvele tikrai sukursit gera ir idomu kurinuka!!! Sekmes kurybinese kanciose ir dziaugsmuose!!!
Atsakyti
neskaiciau visos sitos temos, bet tiesiog turiu ideja ir galbut ji dar nebuvo issakyta sioje temoje ( nors mazai tiketina) tai as sugalvojau i musu vestuvini laikrastuka deti kryziazodi smile.gif o kryziazodzio klausimai buvo is jaunuju gyvenimo...Pvz kurį mėnesį susipažino jaunieji? koks jaunuju kates vardas? ir t.t. smile.gif visiems ideja patiko thumbup.gif taigi jei turit laiko ir kantrybes galit ir jus sukurti kazka panasaus smile.gif visuose pavyzdziuose kuriuos gavau siame forume kryziazodzio nebuvo - tai manau, kad cia siaip visai gera ideja smile.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
As kai dariau savo vestuvini laikrastuka, tai padariau testuka su trim atsakymu variantais i kiekviena klausima ir pavadinau "Kaip gerai pazystate jaunuosius". Ten tokie klausimai, kaip mes susipazinom, kokia pirma staigmena padare jis jai, kur isigijom ziedus ir pan. biggrin.gif
Mano sesuo tik vienintele tikriausiai visus atsakymus zino, bet bus idomu suzinoti kaip kitiems seksis atsakineti. Mes pazadejom ir staigmena tam, kas teisingai atsakys i visus klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
skaičiau aš sitą temą, beveik visą perkaičiau, bet liko neaiškumų-tai kas daro tą vestuvių laikraštuką? piršliai, patys jaunieji, pamergės su pabroliais?
g.gif ax.gif

p.s. aš būsiu vyr. pamergė, deja, piršlių nepažįstu tai nežinau ar jie tokį šaunų dalyką darys. jei nedarytų aš mielai padaryčiau, nes žinau,kad jaunoji labai apsidžiaugtų, aišku jei pamergei pritinka tuo užsiimti
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 11, 16:59)
ideja tai labai gera, bet kazin ar visi zinos atsakymus i klausimus ax.gif

taio tame ir esme artimiausi zmones tikrai zinos, o kad nezinos bus puiki proga issiaiskinti smile.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(_adlim @ 2007 06 12, 00:33)
skaičiau aš sitą temą, beveik visą perkaičiau, bet liko neaiškumų-tai kas daro tą vestuvių laikraštuką? piršliai, patys jaunieji, pamergės su pabroliais?
g.gif  ax.gif

p.s. aš būsiu vyr. pamergė, deja, piršlių nepažįstu tai nežinau ar jie tokį šaunų dalyką darys. jei nedarytų aš mielai padaryčiau, nes žinau,kad jaunoji labai apsidžiaugtų, aišku jei pamergei pritinka tuo užsiimti

siaip tai pirsliu pareiga, bet kadangi mano sese buvo labai uzsiemus tai as pati pasidariau ta laikrastuka savo vestuvems smile.gif
O ji visa kita paruose smile.gif
O tau siulau issiaiskinti kazkokiu budu ar daro kas nors ar ne ta laikrastuka, kad ir pvz paprasyk drauges, kad duotu pirsliu tel. nr. ir issiaiskink, kad nebutu po to, kad 2 laikrastukai bus lotuliukas.gif nes siaip tai manau, kad gali daryti bet kas ta laikrastuka, kad gerai pazista jaunuosius smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, pirmiausia labai labai labai 4u.gif visiems ačiū už naudingą informaciją. Tik vakar paprašiau forume pagalbos, o šiandien mano paštas jau "lūžta" nuo idėjų, pasiūlymų ir t.t.
Pasaulyje vis dar yra gerų žmonių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 12, 09:26)
O tau siulau issiaiskinti kazkokiu budu ar daro kas nors ar ne ta laikrastuka, kad ir pvz paprasyk drauges, kad duotu pirsliu tel. nr. ir issiaiskink, kad nebutu po to, kad 2 laikrastukai bus  lotuliukas.gif nes siaip tai manau, kad gali daryti bet kas ta laikrastuka, kad gerai pazista jaunuosius smile.gif

taip ir darysiu reik issiaiskint, nes jei pirliai nedarys, tada as padarysiu, nes turiu ir noro ir laiko ir siaip del drauges galiu pasistengt-jai patiktu..
o dar kai cia visos draugiskai info dalinas visai nesunku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti