QUOTE(welkom1 @ 2007 02 08, 10:07)
O jeigu i laikrastuka ideti kokiu vaikystes nuotrauku?
Juk tik nuo tavęs priklauso, koks tas laikraštukas bus Aš per vienas vestuves ant sienos dariau jaunųjų pažinties kelią.Vienoje linijoje suklijavau
( prieš tai atšvietusi nuotraukas ant lapų ) jaunosios nuotraukas su įvairiais komentarais. Pradėjau nuo vaikystės. Apačioje , derindama su jaunosios nuotraukomis ir panašiu laikotarpiu, priklijavau jaunojo nuotraukas. Šią laiko juostą tęsiau iki jų pažinties ir užbaigiau vakaru prieš pat vestuves. Po nuotraukomis pridėjau įvairių komentarų Žmonėms buvo įdomu paskaityti, prisiminti senus laikus, o kai kam ir susipažinti su vieno ar kito vaikystės nuotraukomis. Tačiau visa tai galima padaryti ir laikraštuke. Tik gal per mažai vietos? O gal įdėti galima tik kelias vaikystės ir dabartines nuotraukas?
Sveikutes,
Saziningai perverciau viska kas buvo siame skyrelyje. Daug ideju ir labai sauniu minciu. Aciu visoms. Tik gaila man kaip ir daugeliui kitu prisegtu failiuku ar nuorodo neatidaro, o jei ir atidaro tai vieni jeroglifai. As cia del to pacio laikrastuko. Maciau ne viena gavo barti uz el. adreso skelbima, tai savojo neskelbsiu, taciau man ir reiktu laikrastuko pvz. Maciau buvo parasyta rasyti i AZ. Esu naujoke nelabai zinau kas tai. Tai jei galite padekite busiu dekinga.
ACIU
Saziningai perverciau viska kas buvo siame skyrelyje. Daug ideju ir labai sauniu minciu. Aciu visoms. Tik gaila man kaip ir daugeliui kitu prisegtu failiuku ar nuorodo neatidaro, o jei ir atidaro tai vieni jeroglifai. As cia del to pacio laikrastuko. Maciau ne viena gavo barti uz el. adreso skelbima, tai savojo neskelbsiu, taciau man ir reiktu laikrastuko pvz. Maciau buvo parasyta rasyti i AZ. Esu naujoke nelabai zinau kas tai. Tai jei galite padekite busiu dekinga.
ACIU
Sveikutes
As cia ziurinejau, skaitaliojau ir man labai patiko visos idejos del laikrastuku...
Tik va viena bedele
Neadtidaro man nei vieno... Hieroglifus rodo arba neranda, arba dar kas nors...
Buciau labai dekinga jei atsiustumete i komskis20@gmail.com keleta pavyzdeliu
Iskart dekoju
As cia ziurinejau, skaitaliojau ir man labai patiko visos idejos del laikrastuku...
Tik va viena bedele
Neadtidaro man nei vieno... Hieroglifus rodo arba neranda, arba dar kas nors...
Buciau labai dekinga jei atsiustumete i komskis20@gmail.com keleta pavyzdeliu
Iskart dekoju
QUOTE(GoŠa @ 2007 03 07, 12:45)
Laikraštukus išsiunčiau, kas neaišku klauskit. Jeigu reikės dar konors rašykit pasistengsim padėti. Ir linksmų vestuvių.
Jau koks fainas laikrastukas!!! Skaitau ir juokiuosi! As tik turiu klausimeli, kaip istikruju pagal tradicijas priklauso, kad svocia darytu laikrastuka ar patys jaunieji, ar cia kas kaip susitaria ir nori?
bet laikrastukas nerealus!
Dėl to kas laikraštuką daro, tai susitarimo reikalas. Tačiau, kai aš piršliavau, tai laikraštį dariau aš ir antrą vestuvių dieną pardavinėjau ( po pusė litro išverstus į litus) svečiams, o surinktus pinigus, kuriems buvo nupirkta taupyklė, atidavėm jaunavedžiams, povestuviniai kelionei.
Dėkui už sveikinimus su moters diena, bet man malonesni sveikinimai su vyrų dienomis, pvz. penktadienis- šoferių diena. Ate
QUOTE(GoŠa @ 2007 03 08, 11:37)
Dėl to kas laikraštuką daro, tai susitarimo reikalas. Tačiau, kai aš piršliavau, tai laikraštį dariau aš ir antrą vestuvių dieną pardavinėjau ( po pusė litro išverstus į litus) svečiams, o surinktus pinigus, kuriems buvo nupirkta taupyklė, atidavėm jaunavedžiams, povestuviniai kelionei.
o tai geras...tai as pati sau pasidariau jau beveik laikrastuka beje jokio pasitarimo... na tiek jau to...maziau svociai darbo bus, ji gales pardavineti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 09, 17:51)
Kaip jus irisate laikrastuka-ar spirale, ar spausdinate ant didesniu lapu ir lankstote..Neisivaizduoju...
Svečiams laikraštį dariau ant A3 formato lapo ir perlenkaiu pusiau.Labai kompaktiškas ir mielas laikraštukas išeina.O jauniesiems įrišau spirale ir dariau spalvotą laikraštį.
Aš dariau ant A4 formato lapų, pradūriau skylamušiu 3 skylutes ir surišau žalia juostele, kadangi mano lapų rėmai buvo žalios spalvos.
QUOTE(lylu @ 2007 03 15, 22:37)
GoSa> aciu uz atsiusta info....mus tik pries pora dienu paprase...as vis bijau sutikti...dar pora dienu turiu pagalvoti...nes zinau kiek islaidu, o tuo labiau, kad po keliu dienu po vestuviu mano jubilejus... pinigu neliks sau
bet jau mazdaug zinau ko noreciau, jau 3 dienas sedziu prie ineto, daug ka radau...ir prigalvojau, reiktu tik sujungti i viena bet jei kils klausimu, is kart pas JUS
bet jau mazdaug zinau ko noreciau, jau 3 dienas sedziu prie ineto, daug ka radau...ir prigalvojau, reiktu tik sujungti i viena bet jei kils klausimu, is kart pas JUS
Siūlyčiau sutikti, nors išlaidų bus nemažai, tačiau atsiminimai ir patirti įspūdžiai liks ilgam. Nepabuvus šiame kailyje nesuprasi apie ką kalbu. O dėl to, kad liko tik sujungti, tai ir yra sunkiausia, kadangi kai pradedi sujunginėti atrodo, kad tas netinka prie šito, o anas prie ano. Kai aš ruošiausi, tai pradėjau prieš pusmetį ir visvien buvo sunku, o paskutiniai mėnesiai bėgo tarytum dienos.
Mergaitės, o kur jūs spausdinatės tuos laikraštukus? Kokia vieno lapo kaina? O gal galima ir kopijuoti spalvotus lapus?