Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis laikraštukas

gal kas galit laikraštuko idėjų ar maketėlių įmest

labai prasau ir man imesti laikrastuka i el.p. vilauja@gmail.com.

prašau atsiūsti į radvitas@yahoo.com

Tema skirta vestuviniam laikraščiui aptarti, o ne savo el.pašto paskelbimui. Tad prašome dar kartą, prašymus atsiųsti kažkokią medžiagą rašykite į asmenes žinutes.
Forumo taisyklių punktas:
5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos kaip forumas specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet žinutes, kurias bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama.
O taip pat ir šitą:
4. Naudoti SPAM'ą (Stupid Pointless Annoying Material/Message).
· rašyti "Off-Topic" žinutes (bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos spam'u).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos laikomos spam'u.
Už šios taisyklės pažeidimą gali būti skiriami įspėjimai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 12 rugsėjo 2006 - 15:58
Jau kažkuri lyg ir buvo minėjusi, kad iš vestuvių grįžtama su vienodais laikraščiais, platinamais čia, šiame forume. Ir kai pati savo akimis pamačiau du vienodus laikraščius iš dviejų skirtingų vestuvių, patikėjau. Zodis zodin tie patys laikraščiai... smile.gif O taip tikėjausi pasisemti minčių iš kitų vestuvinių laikraštukų g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 12 rugsėjo 2006 - 18:41
QUOTE(Nersim @ 2006 09 12, 19:40)
...grįžtama  su  vienodais  laikraščiais, platinamais  čia, šiame  forume. Ir  kai  pati  savo  akimis  pamačiau  du  vienodus  laikraščius  iš  dviejų  skirtingų  vestuvių, patikėjau. Zodis  zodin  tie  patys  laikraščiai...

Manau, jei neturi savo minčių ir idėjų- geriausia išvis nedaryti to laikraštuko. Vestuvės dėl to tikrai nebus prastesnės biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinkite ir su manimi mintimis : welkom1@gmail.com tongue.gif . Please. Turiu cia kelis variantus... Anksciau laikrastukai buvo pardavinejami sveciams uz simboline kaina ir pinigeliai buvo atiduodami jauniesiems, kodel gi neprisiminti senu tradiciju. Mano manymu tai butu labai idomu sveciams, jie daugiau suzinos apie jaunuosius, t.y. i laikrastuka galima ikelti jaunuju vaikystes nuotrauku ir dar paskelbti kokius nors duomenys apie juos smile.gif
Ar sutinkate? g.gif
Jei kam reikia galiu pastu atsiusti savo laikrastuku kolekcija, turiu ir rusu kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 07 18, 22:51)
Laikraštukas gyvena čia

Įkėliau čia klaidžiojantį laikraštuką. Siūskitės, redaguotik ir spausdinkit.

Praso slaptazodzio ir t.t. g.gif
Atsakyti
Vestuvių laikraštyje paprastai dedami info apie jaunuosius. Bet galimas ir kitoks variantas - jauniesiems skirti pvz. tik pirmąjį puslapį, o visus kitus pašvęsti kitiems vestuvių dalyviams - manau tikrai atsiras nemažai "perliukų", kuriuos jumoro forma bus galima patalpinti į laikraštuką. O jaunieji pvz. galėtų apie save padaryti testo pavidalo klausimyną, į kurį geriausiai atsakiusiai porai (poras įdomumo dėlei galima ir sumaišyti) būtų įsteigtas miniprizas. Tokiu būdu svečiai turės kuo užsiimti bent keliolika minučių.
Atsakyti
na kaip supratau ta laikrastuka turetu daryti pirsliai ar dar kazkas is sveciu doh.gif na bet manau, kad pas mus tokiu entuziastu gali ir neatsirasti kurie apsiimtu,nes gali ir nesusiproteti jopadaryti,ar labai blogai jei juos paruostu patys jaunieji ??? g.gif ,na tada tikrai jie butu tokie kokiu norim g.gif skaiciau kad yra kas darosi sau patys,bet ar tai nepriestarauja kokioms nors tradicijoms ir t.t.??? schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(chaineezas @ 2006 10 21, 19:28)
skaiciau kad yra kas darosi sau patys,bet ar tai nepriestarauja kokioms nors tradicijoms ir t.t.??? schmoll.gif  g.gif

Jei pradeti kapstytis po tradicijas, tai daug ko tubut negalima ir vestuves reiktu turbut organizuoti kitaip nei dabar kai darom dauguma smile.gif
As pati ir laikrastuka dariau pati ir scenariju paruosiau, pirsliu neturejom, rutu vainikelio nesegiau, i palyda vedusias poras staciau ir ka? O gi nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anželika 2005 @ 2006 07 05, 02:45)
"Atėjo telegramą" padaro tai piršliai.Ant gražiu lapuku rašo: pvz " na va tu jau vedej,daugiau mane nebemyliesi,nesirupinsi taip.Pamiršt gali netgi - tavo Mašina"
gal kas susiduria su tokiais dalykais?

lotuliukas.gif uoj ce geras su ta masinyte.. mano broliui(jo vestuves) kaip tik! gal kas nors dar turit panasiu?
Atsakyti
QUOTE(chaineezas @ 2006 10 21, 18:28)
na kaip supratau ta laikrastuka turetu daryti pirsliai ar dar kazkas is sveciu doh.gif  na bet manau, kad pas mus tokiu entuziastu gali ir neatsirasti kurie apsiimtu,nes gali ir nesusiproteti jopadaryti,ar labai blogai jei juos paruostu patys jaunieji ??? g.gif ,na tada tikrai jie butu tokie kokiu norim g.gif  skaiciau kad yra kas darosi sau patys,bet ar tai nepriestarauja kokioms nors tradicijoms ir t.t.??? schmoll.gif  g.gif

Mes irgi darom laikrastuka patys (tik jo pagrindiniais "veikejais" taps musu sveciai ir palyda). Siais laikais zmones uzsieme ir daznai net noredami del sukimosi tarp n darbu negali prisiimt visokiu darbeliu. Kaip parode mano patirtis ruosiantis vestuvems - labai retas kuris kanors nori padeti. Bet va nebent tik tokiems entuziastams ir verta perduoti si darbeli. O pirsliai ir taip apkrauti (net jei jiems iduodamas praktiskai visas karkasas - belieka tik kelias detales patiems sugalvot), tad jei jau prasyt, tai geriau jau kokios pamerges.
Atsakyti
Mes patys pasidarėm laikraštuką (tiksliau aš), visiems svečiams labai patiko ir liko šioks toks prisiminimas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2007 01 15, 13:48)
gal galetum atsiust kaip atrodo blush2.gif  4u.gif digrytester@gmail.com

Maniškis daba namie kažkur ilsisi... jei nepamiršiu tikrai kada atsiųsiu...
Praeitais metais, kai čia SM mirkau prieš vestuves susipažinau su labai kūribinga nuotaka( dabar jau žmona)- mike, iki šiol labai jai dėkinga notworthy.gif už tai kad apie mane ir mano vyrą sukūrė puikius eilėraštukus thumbup.gif kuriuos įdėjom į laikraštuką!
Atsakyti