QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 04 30, 10:18)
o ka jei dantys nesveiki?liepia taisytis ar tiesiog konstatuoja fakta?
turiu viena"serganti" ir galvoju jei tvarkys negales juk nuskausminamuju leist? ar kaip?
turiu viena"serganti" ir galvoju jei tvarkys negales juk nuskausminamuju leist? ar kaip?
man tvarkė keturis dantis ir be jokio nuskausminimo bet jo ir nereikėjo, nes skylutės nedidelės tebuvo
QUOTE(Dievaite @ 2009 08 15, 18:06)
pasiskaiciau ir nurimau man irgi pilvelis buna sukieteja, ir visa laika desinej pusej, is pradziu buvo labai baisu, bet ir gine sake, kad tai normalu.
man gimda kietėt pradėjo nuo 19 savaitės, bet sakoma, kad iki 10 kartų per dieną nieko tokio paskui kažkaip netikėtai baigės visi spazmavimai, bet dabar prasideda vėl, bet čia jau, matyt, prieš galą
be to, nėštumo pradžioj labai gerai augo nagai, jau toookius buvau užsiauginus bet po kurio laiko vėl pradėjo lūžinėt, pasidarė silpni ir nebeauga krūtinė irgi beveik nepasikeitė, gal tik papilnėjo.
kas liečia alergijas, tai turėjau didžiulę katėms, į namus pas tėvus be maišelio vaistų nė nevažiuodavau, o paskutinį kartą, kai ten buvau, neprireikė nė vienos tabletkos o šiaip ir gydytojas neleido jokių vaistų, tai galvojau, kad nupušiu be jų bet šienligė kaip buvo, taip ir liko, gal tik šiek tiek švelnesnės formos