Man irgi padidejo plaukuotumas, atsirado daugybe isskyru, smuko plaukai, ir visiskai , tikrai visiskai nebeaugo nagai, kadangi turiu akrila, nereikedavo pildymu daryti menesiais,ir seip nestuma pernesu ne kaip, be to turiu daugybe nusiskundimu, o tiesa! 1karta gyvenime turejau meslungi blauzdoj,bet tokyyyyyyyyyyyyyyy galvojau kad jau koja geriau nusipjauti.
O man atvirksciai,sumazejo.Koju,pazastu galeciau nesiskusti savaite,vos matosi(dar vis darau tai is iprocio) ,plaukai neslenka,bet ir auga nezymiai,nagai tvirti,bet taip greitai nebeauga
Man irgi padidejo plaukuotumas ant pilvo, daznai pucia pilva, nakti pora kartu i toleta einu ir viso kuno oda labai issausejus ai dar ryte nosis buna uzgulta, bet praeina kai atsikeliu.
Nors as dar tik keleta svaiiu nescia, bet erzina stirus plauku riebalavimasis. Reikia plauti kas diena, nors anksciau plaudavau reciau ir dar kazkodel kankina nemiga. Vakarais smingu jau po 9.00, bet rytais keliuosi beprotiskai anksti. Va, siandien apie 3.30 ryto atsikeliau ir nieko nebegaliu padaryti, tad skaitau arba narsau po interneta. Gal dar kam nors tai buvo? Ka darete? Juk norisi gerai issimiegoti...
Nors as dar tik keleta svaiiu nescia, bet erzina stirus plauku riebalavimasis. Reikia plauti kas diena, nors anksciau plaudavau reciau ir dar kazkodel kankina nemiga. Vakarais smingu jau po 9.00, bet rytais keliuosi beprotiskai anksti. Va, siandien apie 3.30 ryto atsikeliau ir nieko nebegaliu padaryti, tad skaitau arba narsau po interneta. Gal dar kam nors tai buvo? Ka darete? Juk norisi gerai issimiegoti...
Mane tai pradejo erzinti plauku riebalavimasis. Reikia plauti kas diena, nes kitaip atrodau kai ziezula...
Ir dar kazkodel pradedu keltis 3-4 ryto. Tiesa, vakarais smingu jau apie 9... gal kam nors tai buvo? Ka darete? Pasidalinkite patarimais.
Miego poreikis - turbut norma visoms. Tenka susitaikyti kad jau po 8h eini praustis nes kitaip uzmiegu prie TV. Oda mano anksciau buvo problematiska, dabar rodos susitvarke - islenda vienas kitas spuogiukas. Didesnio poreikio i WC nepastebejau. Na dar didele dalis netiketumu priesaky
Anksti taip pat ir aš krentu į lovą miegelio Pilvo plaukuotumas atsirado, taip man juokingai atrodo Ir dabar kažkodėl pradėjo skaudėti sėdynę, ypač šonus - čia man staigmena, nes esu nėščia antrą kartą Taip pat jau skiriasi iš krūtų priešpienis, nors iki gimdymo likę 2 mėn., kažkaip anksti
Sveikutes, gal ka nors ir sloga kankina? Pasidalinkit, gal turit kokiu steblingu vaistu? Nes as jau is proto einu - kvepuoti per nosi visai nebegaliu, pastoviai uzgulta ir plius isopejusi...