Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės netikėtumai

QUOTE(pupytes @ 2009 02 18, 22:31)
Man nėštumo metu plaukuotumas padidėjo. Dar atsirado dėmės ant veido, bet gydytoja pasakė kad tai normalu.

man irgi plaukuotumas padidejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2009 03 05, 18:52)
man irgi plaukuotumas padidejo  rolleyes.gif

Man irgi padidejo plaukuotumas, atsirado daugybe isskyru, smuko plaukai, ir visiskai , tikrai visiskai nebeaugo nagai, kadangi turiu akrila, nereikedavo pildymu daryti menesiais,ir seip nestuma pernesu ne kaip, be to turiu daugybe nusiskundimu, o tiesa! 1karta gyvenime turejau meslungi blauzdoj,bet tokyyyyyyyyyyyyyyy galvojau kad jau koja geriau nusipjauti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2009 03 05, 19:52)
man irgi plaukuotumas padidejo  rolleyes.gif
O man atvirksciai,sumazejo.Koju,pazastu galeciau nesiskusti savaite,vos matosi(dar vis darau tai is iprocio) ,plaukai neslenka,bet ir auga nezymiai,nagai tvirti,bet taip greitai nebeauga ax.gif
Atsakyti
Man irgi padidejo plaukuotumas ant pilvo, daznai pucia pilva, nakti pora kartu i toleta einu ir viso kuno oda labai issausejus ax.gif ai dar ryte nosis buna uzgulta, bet praeina kai atsikeliu.
Atsakyti
man nepadidejo visai,kaip buvo taip ir liko,pazastyse gal net maziau plauku nei anksciau buvo
Atsakyti
man taip pat pilvukas svelniu pukeliu pasidenge biggrin.gif ,kita priezastis skilinejantys dantys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 03 09, 12:26)
man taip pat pilvukas svelniu pukeliu pasidenge biggrin.gif ,kita priezastis skilinejantys dantys  verysad.gif

Nors as dar tik keleta svaiiu nescia, bet erzina stirus plauku riebalavimasis. Reikia plauti kas diena, nors anksciau plaudavau reciau ir dar kazkodel kankina nemiga. Vakarais smingu jau po 9.00, bet rytais keliuosi beprotiskai anksti. Va, siandien apie 3.30 ryto atsikeliau ir nieko nebegaliu padaryti, tad skaitau arba narsau po interneta. Gal dar kam nors tai buvo? Ka darete? Juk norisi gerai issimiegoti...
Atsakyti
man taip pat pilvukas svelniu pukeliu pasidenge biggrin.gif ,kita priezastis skilinejantys dantys  verysad.gif

Nors as dar tik keleta svaiiu nescia, bet erzina stirus plauku riebalavimasis. Reikia plauti kas diena, nors anksciau plaudavau reciau ir dar kazkodel kankina nemiga. Vakarais smingu jau po 9.00, bet rytais keliuosi beprotiskai anksti. Va, siandien apie 3.30 ryto atsikeliau ir nieko nebegaliu padaryti, tad skaitau arba narsau po interneta. Gal dar kam nors tai buvo? Ka darete? Juk norisi gerai issimiegoti...
Atsakyti

Mane tai pradejo erzinti plauku riebalavimasis. Reikia plauti kas diena, nes kitaip atrodau kai ziezula... blink.gif
Ir dar kazkodel pradedu keltis 3-4 ryto. Tiesa, vakarais smingu jau apie 9... gal kam nors tai buvo? Ka darete? Pasidalinkite patarimais.
Atsakyti
Miego poreikis - turbut norma visoms. Tenka susitaikyti kad jau po 8h eini praustis nes kitaip uzmiegu prie TV. Oda mano anksciau buvo problematiska, dabar rodos susitvarke - islenda vienas kitas spuogiukas. Didesnio poreikio i WC nepastebejau. Na dar didele dalis netiketumu priesaky smile.gif
Atsakyti
Anksti taip pat ir aš krentu į lovą miegelio biggrin.gif Pilvo plaukuotumas atsirado, taip man juokingai atrodo lotuliukas.gif Ir dabar kažkodėl pradėjo skaudėti sėdynę, blush2.gif ypač šonus - čia man staigmena, nes esu nėščia antrą kartą g.gif Taip pat jau skiriasi iš krūtų priešpienis, nors iki gimdymo likę 2 mėn., kažkaip anksti g.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal ka nors ir sloga kankina? Pasidalinkit, gal turit kokiu steblingu vaistu? Nes as jau is proto einu - kvepuoti per nosi visai nebegaliu, pastoviai uzgulta ir plius isopejusi... smile.gif
Atsakyti