as pradejau knarkti i pabaiga nestumo cia tai buvo tikras netiketumas, ypatingai mb
QUOTE(astinka* @ 2010 12 16, 16:37)
as pradejau knarkti i pabaiga nestumo cia tai buvo tikras netiketumas, ypatingai mb
As jauciu, kad ir man taip bus. Knarkimas, man rodos, mano genuose uzkoduotas, nes abu tevai ir visi seneliai knarkia, o teko girti, kad butent nestumo metu ir imama knarkti. Nesijaudinu del to, jei imsiu knarkti, tai vyras pagaliau supras, kodel dabar naktimis ji daznai apkumsciuoju del knarkimo
oj pamenu man vakarais ir beveik visada tokiu pat metu kazkas dedavosi su kojomis..sakau kazkas nes niekas negalejo man paaiskinti kodel tai jauciu, buvo kazkoks idomus jausmas kaip kutentu ******..bet man tai jau buvo taip atsibode kad net verkti noredavosi, tekdavo atsistoti ir pastoveti, arba dauzydavau ****** su kumsciu...oj koks nemalonus jausmas visus 9 menesius ir 9 dienas
QUOTE(Robertaaa1234 @ 2014 07 08, 08:52)
sveikos mamytes, esu jauna busima mamyte. man jau 25 savaites ir nesenei is krutines pradejo bekti keistokas skystis. gal galit pasakyt kas tai yra ir ka daryti kad neteptu nebegtu kai buni apsirengusi?
manau, tai priespienis bega. bet man tai taip jau gausiai nebudavo, kad prabegtu per drabuzius
QUOTE(selma12 @ 2014 07 08, 14:29)
manau, tai priespienis bega. bet man tai taip jau gausiai nebudavo, kad prabegtu per drabuzius
nu kiaurai neperbega bet labai nemalonu kai bunant su liemenuku jauciasi slapumas toks
Reikia naudoti įklotus į liemenelę