Sveikutes mamytes
Pasidalinkim savo netiketais simptomais.
Man labai pradejo sauseti oda,nors ir tepu kremukais.Keista labai,nes anksciau to nebudavo.
Man pries kelias savaiteles pabere pilva keliais spuogeliais, kurie kazkaip sunkokai gijo. Parodziau savo gydyojai, ji pasake, kad jai panasu i alerginio pobudzio berima... Tai as jai pasakiau, kad pastaruoju metu jokiu nauju priemoniu nepradejau naudot, del ko galetu but tokia reakcija, o be to per gyvenima tfu tfu tfu pas mane lyg ir nebuvo niekada jokios alergijos... O tada gyd paklause - o tu kada nors anksciau buva 26 savaites ?
Taip kad - pats organizmui jau yra netiketumas
Taip kad - pats organizmui jau yra netiketumas
Na man nestumas pateike labai malonu netiketuma - si pavasari nesirgau sienlige
Siaip esu ziauriai alergiska medziu ziedadulkems - net ir vaistus gerdama sloguoju baisiai, akis persti, silpna. O si pavasari vaistu negeriant tik keleta sykiu nusiciaudejus buvau
Kad taip visam laikui cia mane tas gimdymas pagydytu................
Siaip esu ziauriai alergiska medziu ziedadulkems - net ir vaistus gerdama sloguoju baisiai, akis persti, silpna. O si pavasari vaistu negeriant tik keleta sykiu nusiciaudejus buvau
Kad taip visam laikui cia mane tas gimdymas pagydytu................
O as visa nestuma ciaudau, tiesa dabar jau maziau ir irgi kartais kaip ir Fudzijamai atsiranda keli spuogeliai ant pilvuko siaip irzli labiau pasidariau nervina pensininkai negaliu be saldumynu ir atrodo, kad truputi tinsta koju pirsai o siaip tai daug nauju pojuciu atsirado, maloniu ir nelabai
as taip pat pradejau dazniau ciaudyti be to kazkokios 3 demeles rausvos prie akies ant veido atsirado,alerginio pobudzio ir niekaip nepraeina
QUOTE(dovilyteee:) @ 2008 07 02, 10:36)
as taip pat pradejau dazniau ciaudyti be to kazkokios 3 demeles rausvos prie akies ant veido atsirado,alerginio pobudzio ir niekaip nepraeina
gal nuo vitaminu?
Sveikutes , gal kuriai taip yra buve, kad pilvas labai kietas? Mano gine uzsimine, kad gali buti daug vandenu ir paskyre po 2 sav. echoskopija. Ir dar - maziuke labai daznai iskyla desineje puseje (pasidaro didelis gumbas ir siaubingai tempia), spardo taip tik i tos puses sankaulius.
Esu labai sunerimus. Kai apie tai uzsiminiau gydytojai, ji pasake, kad cia nieko tokio.
Esu labai sunerimus. Kai apie tai uzsiminiau gydytojai, ji pasake, kad cia nieko tokio.
QUOTE(zazuna @ 2008 07 02, 15:08)
Sveikutes , gal kuriai taip yra buve, kad pilvas labai kietas? Mano gine uzsimine, kad gali buti daug vandenu ir paskyre po 2 sav. echoskopija. Ir dar - maziuke labai daznai iskyla desineje puseje (pasidaro didelis gumbas ir siaubingai tempia), spardo taip tik i tos puses sankaulius.
Man akusere sake kad sukieteti pilvukas gali nuo leliuko judesiu atseit cia normalu, nera ko jaudintis, pas mane jis irgi kartais sukieteja
iki vidurio nestumo pas mane irgi kartais pasirodydavo gumbelis, bet netempe, gal kad mazas dar buvo ir judedavo tik kaireje bet dabar jau spardo ir i sonkaulius kartais net skaudziai
manau kad taip turi buti, juk auga gyventojas nesinervink be reikalo
QUOTE(Melanija @ 2008 07 02, 15:47)
Man akusere sake kad sukieteti pilvukas gali nuo leliuko judesiu atseit cia normalu, nera ko jaudintis, pas mane jis irgi kartais sukieteja
iki vidurio nestumo pas mane irgi kartais pasirodydavo gumbelis, bet netempe, gal kad mazas dar buvo ir judedavo tik kaireje bet dabar jau spardo ir i sonkaulius kartais net skaudziai
Dekui tau , nuraminai
o mane jau koks geras menesis, kankina rytine sloga, kuri praeina kai issimaugdau ryte duse , seip tai ciaudau ir daznai, ir ant pilvo pastebejau, kad siek tiek atsirado ruda nestumo pigmentine deme (zinau, kad po gimdymo isnyks), seip viskas gerai. o del pilvuko kietumo, tai i vakara visada pas mane sukieteja, ir gaunu spyriu i desines puses sonkauliu dali bet tai normalu, juk zmogelis pilve jau nebeturi pakankamai vietos
O mano pilvas plaukuotas pasidare