Pakeiteme gyvenamaja vieta. Tenka keisti ir mokykla. Blaskemes tarp dvieju mokyklu: Gabijos ir Zemynos. Nuomoniu yra visokiu. Vieni tvirtina kad Zemynoj geriau, kiti kad Gabijoje. Pasirinkome Zemyna, del to, kad ji arciau namu. O del mokytojos tai problema. Mano dukra eis i antra klase, tai bandem issiaiskinti kuri mokytoja (musiske tikrai pasiutusi mergina)yra grieztesne ir ka gi - sulaukem konkretaus atsakymo- visos geros. ))) Toks buvo pradinuku pavaduotojos atsakymas. Dabar laukiam su neramumumu rugsejo 1 d.
Mano nuomone pradinukams yra truputeli lengviau. Juos gi moko viena mokytoja. Nereikia spresti dilemos, ka aukoti matematika ar humanitarinius mokslus, daile ar muzika. Kol kas jokio profilavimo nera. Savo vaikui norisi pacios geriausios tos vieninteles, o jauciames kaip loterijoje, kokia papuls.
Iškeliu tema
Gal yra mamyčių, kuriu vaikai šiemet šioje mokykloje pradėjo mokytis 1A klasėje

Gal yra mamyčių, kuriu vaikai šiemet šioje mokykloje pradėjo mokytis 1A klasėje

QUOTE(tekumse @ 2005 06 02, 12:22)
Pradedu galvoti, kad į šią mokyklą neis nei vienas vaikas,nes niekas ja nesidomi. Mamos, būkit geros- parašykit. Gal nežinok šių metų pradinių klasių mokytojų pavardžių? Štai jos- V.Jusienė, L. Vaškelienė, E. Grybauskaitė ir N. Kozičienė. Būtų labai malonu, jei sulaukčiau atsiliepimų. To laukia tikrai labai daug mamų... 

V. Jusiene! pats nuostabiausias zmogus!!!ji buvo ir mano, ir mano brolio pradiniu klasiu mokytoja! ji tikrai labai sauni

Mano dukra siais metais baige Zemynos pagrindine 
Na ka galiu pasakyti
Mokytoja geriausia buvo Lina Cepaitiene
Dekui jai labai :hi:Visada labai maloni ir geranoriska,padedanti ir griezta kai reikia
Jei pergyvenate del paruosimo - mano dukra po zemynos be jokiu papildomu mokslu istojo i liceju. Geriausios mokytojos (ne pradinuku) Tai chemike Pilipaviciene (chemija), Ruta Jankauskiene ( liet.k. ) ir Dalia Cepuriene (mat.)
Saunesnes mokytojas vargu ar galima rasti
Anglu kalbos mokytoja Ruta Kuiziniene kiek zinau taip pat gera (maniskei ne ji deste ) o gaila,jog alekniene isejo i gimnazija
Tiesa prastoki fizikos ir istorijos mokytojai
Bet papildomai mokantis tikriausiai galima is bedos ismokti gerai

Na ka galiu pasakyti

Dekui jai labai :hi:Visada labai maloni ir geranoriska,padedanti ir griezta kai reikia

Mano dukra lanko Žemynos pagr. mokyklos 3 klasę, ir mokykla ir mokytoja esame patenkinti. Vienas iš didžiausių mokyklos privalumų yra tas, kad čia nėra antros pamainos.
Svarbu ir tai, kad mokykla nepergrūsta ir nėra nežmoniškų rinkliavų iš tėvų, mokytojai tikrai kompetetingi (mokytojų kaita nedidelė)
Aš labai stebiuosi, kad Gabijos Gimnazijoje jau trečiokai eina į antrą pamainą - tai kenkia vaiko ir sveikatai ir mokslams ir beabejo laisvalaikio veiklai. Manau, kad mokyklos administracija persistengė, darydama biznį iš vaikų.

Aš labai stebiuosi, kad Gabijos Gimnazijoje jau trečiokai eina į antrą pamainą - tai kenkia vaiko ir sveikatai ir mokslams ir beabejo laisvalaikio veiklai. Manau, kad mokyklos administracija persistengė, darydama biznį iš vaikų.
QUOTE(Gabyte M-T @ 2005 09 17, 12:06)
Mano dukra lanko Žemynos pagr. mokyklos 3 klasę, ir mokykla ir mokytoja esame patenkinti. Vienas iš didžiausių mokyklos privalumų yra tas, kad čia nėra antros pamainos.
Svarbu ir tai, kad mokykla nepergrūsta ir nėra nežmoniškų rinkliavų iš tėvų, mokytojai tikrai kompetetingi (mokytojų kaita nedidelė)

taip yra del to,kad Zemynos pagrindine m-kla ir gimnazija yra atskiruose pastatuse
QUOTE(Gabyte M-T @ 2005 09 17, 12:06)

net tik trečiokai, bet ir antrokai į antrą pamainą žygiuoja, va todėl aš savajį šiais metais pervedžiau į žemyną... ir dar dėl anglų kalbos

QUOTE(Airida @ 2006 02 11, 22:17)
Tik primink, kokiame mieste nori į tą Žemynos mokyklą vesti?
Papildyta:
Vilniuje, nezinojau kad ir kituose miestuose tokiu pavadinimu mokyklu yra

Baltai pavydžiu tiems, kam šiemet atsiteks mūsų mokytoja Marija
Dar keli mėnesiai - ir mes su ja atsisveikinsime