Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo garais sistemos

ir mes turime karcher thumbup.gif kol kas tik siurbli,bet planuojam pirkti ir lyginimo sistema ax.gif pirkom is internetines parduotuves,tai gavosi pigiau nei ermitaze su visom akcijom ir nuolaidom tongue.gif
esam juo labai patenkinti.
Atsakyti
Sveikos,

O gal kuri naudojate stai toki lyginimo garais prietaisa? Kokie atsiliepimai, maciau reklama per TV, labai patiko? Ar vertas demesio daiktas? Nes man lyginimas lygintuvu - tikra kancia blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Mane irgi domintų toks vertikalus lyginimas.labai lauksim atsiliepimų ,kas naudoja. Lygintuvas lygintuvu, bet kai reikia kokią švarko ar palaidinės rankovės priraukimus ar švarko pečius palyginti..
Vis matau,kad mugėse drabužių pardavėjos toklius naudoja: kompaktiški tokie:)
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2009 11 24, 09:41)
ir mes turime karcher  thumbup.gif kol kas tik siurbli,bet planuojam pirkti ir lyginimo sistema  ax.gif pirkom is internetines parduotuves,tai gavosi pigiau nei ermitaze su visom akcijom ir nuolaidom  tongue.gif
esam juo labai patenkinti.

Jei turit kercheri garinuka V1902, tai tereikia jums nusipirkti specialu lygintuva uz 300lt(kreipkites i ta pacia firma, turetu gal tureti)-nereiks atskiros lyginimo sistemos, nes jungiasi tas lygintuvas per siurbli mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif prisijungiu prie jusu pokalbio.as turiu ZEPTER seno modelio tutto jebo ,o dabar yra patobulinti naujo modelio uz 6000 lt turiu 2 su puse metu.esu patenkinta .issivalau ,issigarinu ,issisiurbiu,lyginimas ypac thumbup.gif .bet bjaurus dalykas isplauti bakeli --jau taip netobulai padaryta. va naujo modelio tai lengvai plaunasi . smile.gif jau situ seno modelio net nebera prekyboj unsure.gif .daiktas geras smile.gif jei nori pigiau pirkti ,reikia tapti darbuotoju ir isigyti su nuolaida smile.gif
Atsakyti
O jūs apie kaercher SV1902 kalbate?
Kiek laiko jau naudojatės juo, Ar niekuom nenusivylėte? ar tinkamas pirkinys būtų dideliems parketo plotams plauti?
Nusižiūrėjau ir aš jį... bet pas mus faktiškai kilimų nėra, parketas ir plytelės... tai galvoju ar jis veiksmingas, kad vienu metu ir dulkes susiurbtų ir drėgnai išplautų?.. Labai jau nusibodo siurbti paprastu siurbliu, o paskui šimtą kartų plauti skudurą ir zulinti...
Atsakyti
QUOTE(Tripsita @ 2009 12 03, 01:13)
O jūs apie kaercher SV1902 kalbate?
Kiek laiko jau naudojatės juo, Ar niekuom nenusivylėte? ar tinkamas pirkinys būtų dideliems parketo plotams plauti?
Nusižiūrėjau ir aš jį... bet pas mus faktiškai kilimų nėra, parketas ir plytelės... tai galvoju ar jis veiksmingas, kad vienu metu ir dulkes susiurbtų ir drėgnai išplautų?.. Labai jau nusibodo siurbti paprastu siurbliu, o paskui šimtą kartų plauti skudurą ir zulinti...

kiek žinau parketo su juo plauti negalima wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 03 gruodžio 2009 - 08:41
Noriu paklausti, ar yra tokia valymo sistema, kur su karstu garu plauna grindis. Ale tokia kaip per topshopa reklamuoja, tik noretusi rimtesnio gamintojo. Labai norisi issivalyti tarpus tarp plyteliu ax.gif
Atsakyti
gal kas turi ir naudoja tokio tipo daiktą
http://www.krinona.l...p...655&lang=lt
user posted image
ar gerai valo, ar apsimoka tokį pirkti? ir kur pirkti? ir koks geriausias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MERENGE: 04 vasario 2010 - 14:25
QUOTE(MERENGE @ 2010 02 04, 15:25)

va va va bigsmile.gif ir as toki jau senai ziurineju, bet kaip atsiliepimu negirdejau schmoll.gif
man tai atrodo super daiktas, ir nedidelis ir kaina normali ir garais be chemijos valai smile.gif
Tikrai butu idomu suzynoti ka mano, kas jau naudoja toki prietaiseli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2010 02 04, 15:25)

As irgi panasu nusiziurejau. Tik manau kad sito prietaiso vandens talpa mazoka, daug su juo per karta neisvalysi. As nusiziurejau tokio tipo valytuva su didesne vandens talpa, bet ir kaina 3x didesne .

Siaip labai laukiam atsiliepimu, kas naudoja tokia ar panasia iranga.
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2010 02 07, 18:14)
As irgi panasu nusiziurejau. Tik manau kad sito prietaiso vandens talpa mazoka, daug su juo per karta neisvalysi. As nusiziurejau  tokio tipo valytuva su didesne vandens talpa, bet ir kaina 3x didesne .

Siaip labai laukiam atsiliepimu, kas naudoja tokia ar panasia iranga.

gal galima nuoroda koks te valytuvas, nes tokio rankinio tipo aš tik šitą radau blush2.gif
Atsakyti