Turiu Zepter, stebuklų nedaro, bet gyventi padeda, ypač patinka lyginimo sisitema.
mes ir pirkom butent zepter.pasirinkom todel,kad jau ne viena gamini turim sios firmos, o jie labai kokybiski.tai manes kad ir sis pirkinys nenuvils.pakolkas tarnauja gerai

Turiu Karcher, kaip viena mama sakė " stebūklų nedaro, bet gyventi tikrai padeda"
Naudoju pusė metų, esu patenkinta pirkiniu
Naudoju pusė metų, esu patenkinta pirkiniu

Labai malonu kad nors vieni gali kanors pasakyti apie KERCHER tik jeigu butu nesunku noreciau gauti biski daugiau informacijos apie patcia sistema nes kiek jau esu girdejes apie ESTCON ir ZEPTER tai toks vaizdas kad geresnio jau nera.
Jeigu galite paskykite apie Kercher savo issamesne nuomone.
Dekoju
Dekoju

QUOTE(malininas33 @ 2008 07 31, 15:25)
Labai malonu kad nors vieni gali kanors pasakyti apie KERCHER tik jeigu butu nesunku noreciau gauti biski daugiau informacijos apie patcia sistema nes kiek jau esu girdejes apie ESTCON ir ZEPTER tai toks vaizdas kad geresnio jau nera.
Dekoju

Dekoju

As turiu Karcher dulkių siurblį su garais, tai esu laaabai patenkinta. Su garais išsivalau beveik viską: ir kalkių nuosėdas vonioje, tarpus tarp plytelių, riebalus nuo orkaitės, grindis ir pan.

Kiek žinau, parduotuvėse vyksta demonstracijos
šių sistemų, tik skirtingomis dienomis. Tad jei domina gali nueiti ir pats pamatyti viską.
gal kas kokių atsiliepimų apie eastcon turit
buvom pristatyme ir labai jau viskas ten gražu , o kaip iš tikro

buvau as irgi eastcon siurblio ir lygintuvo pristatyme.tai be lentos siule uz 2100 lt +adijalas.nu geras daiktas manau turint savo nama.....vieni draugai turi, bet nenaudoja

As turiu zepter siurbly tutto jebbo su garu sistema ir lyginimo sistema, bet nepasakyciau ,kad labai geras kaip reklamavo.Nevertas tokiu pinigu 5000lt. Po metu sugedo tai dar uz remonta reikejo moket.
Įdomu, ar kas turi rankinį garų valymo prietaisą? Nuotrauka ir aprašymas čia : www.allbrands.com/products/abp13278.html. Kažkas panašaus yra ir Senukuose (VALYMO GARAIS ĮRENGINYS DR2930 (CLATRONIC)).
Papildyta:
Dar kartą keliu nuorodą http://www.allbrands...s/abp13278.html
Papildyta:
Dar kartą keliu nuorodą http://www.allbrands...s/abp13278.html
QUOTE(bubuke @ 2008 11 23, 16:32)
buvau as irgi eastcon siurblio ir lygintuvo pristatyme.tai be lentos siule uz 2100 lt +adijalas.nu geras daiktas manau turint savo nama.....vieni draugai turi, bet nenaudoja 

Labas, mes ir buvom pristatyme labai viskas patiko, bet kaina 4792 lt su lenta taip pat dovanos. labai idomu ar verta pirkti

Vienareikšmiškai siūlau KARCHER, nes jei profai valymo srityje. Pirmiausiai įsigyjau siurblį, o neperseniausiai iš vienos (regis naujos) el.parduotuvės karchershop.lt įsigyjau lyginimo sistemą su garų generatoriumi, tikrai nepermokėjau ~2100Lt, bet tikrai esu labai patenkinta