Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo garais sistemos

Sveikos!

Aną savaitgalį buvau vienos firmos valymo - lyginimo garais sistemos prezentacijoje. Patiko mintis vien karštai garai valyti nešvarumus thumbup.gif . Tik nelabai patiko kaina doh.gif

Gal kas nors namuose naudojatės šiuo technikos stebuklu? Kokios firmos? Kiek kainavo ir t.t. Pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2008 06 14, 11:21)
Sveikos!

Aną savaitgalį buvau vienos firmos valymo - lyginimo garais sistemos prezentacijoje. Patiko mintis vien karštai garai valyti nešvarumus  thumbup.gif . Tik nelabai patiko kaina  doh.gif

Gal kas nors namuose naudojatės šiuo technikos stebuklu? Kokios firmos? Kiek kainavo ir t.t. Pasidalinkite patirtimi  4u.gif

Sveiki.As naudojuosi zepter firmos garu valymo sistema.tikrai labai patenkita.va ir dabar padirbejau is peties, visa buta "issigarinau" ir kalna skalbiniu issilyginau be jokio vargo smile.gif
o kokios firmos pristatyme buvote?
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2008 06 14, 16:57)
Sveiki.As naudojuosi zepter firmos garu valymo sistema.tikrai labai patenkita.va ir dabar padirbejau is peties, visa buta "issigarinau" ir kalna skalbiniu issilyginau be jokio vargo smile.gif

Ar cia kalbate apie Zepter dulkiu siurbli,ar dar kokia yra valymo sistema g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 06 14, 21:13)
Ar cia kalbate apie Zepter dulkiu siurbli,ar dar kokia yra valymo sistema g.gif

tai vienas yra garu valymo sistema o kitas garu valymo sistema su siurbliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2008 06 14, 16:57)

As buvau Eastcon'o pristatyme.

O kiek kainavo Zepter sistema?
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2008 06 15, 23:12)
As buvau Eastcon'o pristatyme.

O kiek kainavo Zepter sistema?

Jei be nuolaidos tai tas mazesnis variantas 2039lt o didesnis 5162lt, bet galimos nuolaidos , dovaneles 4u.gif As turiu ta didesni.Labai patenkinta.O kiek Eastcon'o kainuoja?
Atsakyti
as turiu eastcon sistema. Be lyginimo stalo kainavo 2700lt. Praeita savaite atvezse, dar neisbandziau.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2008 06 16, 07:57)
as turiu eastcon sistema. Be lyginimo stalo kainavo 2700lt. Praeita savaite atvezse, dar neisbandziau.

Tokią kainą ir man sakė.
Atsakyti
Labai idomu, ar nera tokiu dalyku analogu, (kaip pavyzdziui su bauer puodais, kuriuos tikrai atitinka berghoff puodai)? g.gif
Atsakyti
Čia kažkas tokio...
Atsakyti
Laba diena
Norime isigyti garais valymo sistema bet vienas didelid klausimas ETCON, ZEPTER ar KARCHER. Kainos tar ESTCON ir ZEPTER skiresi ne daug, o va Karcher valymo-luginimo sistema su siurblio 2600Lt. , beveik dvigubai pigiau. Gal kas turite ar girdejote ir galite man patarti. 4u.gif
Atsakyti
Turime Zepter tikrai geras dalykas thumbup.gif .
Vat ir mes prieš pirkdami galvojome kokį išsirinkti. Bet pirkti patiems nepabandžius buvo baisu, nes kas vienam gerai, kitam gali ir nepatikti, o kadangi Zepter galėjom pasibandyti namie ir jo veikimas mus tenkino, tai jį ir ėmėm. Nes šiaip tai jau daug kartų įsitikinom, kad užrašas ant gaminio apie tam tikras funkcijas visai nereiškia, kad jas iš tikro ir atliks.
Atsakyti