Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

isinstaliavau savo senaja antivirusine instaliavau avira ...pagavo virusiuku nemazai..sendiena skanavau jau tipo nebera ju bet kazko labai jau kompas stringa kaip niekad...idomu ar cia virusine knisa prota ar apgriauze jau ka nors man seip valiau dar ir su a-squared...
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 08 02, 13:50)
isinstaliavau savo senaja antivirusine instaliavau avira ...pagavo virusiuku nemazai..sendiena skanavau jau tipo nebera ju bet kazko labai jau kompas stringa kaip niekad...idomu ar cia virusine knisa prota ar apgriauze jau ka nors man seip valiau dar ir su a-squared...

Šiaip skenavimo metu truputį lėtina, bet galima nusistatyti, kad skenuotų 1X per savaitę ir to pilnai gana.
Atsakyti
nu ne del skanavimo aisku...bet kad stringa viskas vakar rasiau i diska filma viskas uzstrigo...paskui utorent programa uzstrigo nebegalejau isjungti ir vienu zodziu viska ka ijungiu vos isjungiu..dabar galvoju o gal ta programa blogai veikia kad is torent parsisiunciau...gal is kitur reik parsisiust ...kad vat ir supermamu puslapis kazkoks keistas sendiena kaip nevisada...vienu zodziu baige stogas jau pavaziuoti nuo visko
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 08 02, 16:58)
nu ne del skanavimo aisku...bet kad stringa viskas vakar rasiau i diska filma viskas uzstrigo...paskui utorent programa uzstrigo nebegalejau isjungti ir vienu zodziu viska ka ijungiu vos isjungiu..dabar galvoju o gal ta programa blogai veikia kad is torent parsisiunciau...gal is kitur reik parsisiust ...kad vat ir supermamu puslapis kazkoks keistas sendiena kaip nevisada...vienu zodziu baige stogas jau pavaziuoti nuo visko

Šiap jau torentų programos irgi lėtina.
Atsakyti
taip taip torentu programos letina stiprei zinau...bet man yra zinai kaip pavyzdziui kad ir mozila atidarau ar pvz.savo elektronine pasto dezute ir ja noriu uzdaryti nuspaudziu ta iksiuka raudona ir neina isjunk ji issijunge tik po keliu kartu meginimo...dabar as cia lyginau ir ziuriu kad as avira antivir premium parsisiunciau o pasirodo yra aviros kelios rusys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 08 02, 20:47)
taip taip torentu programos letina stiprei zinau...bet man yra zinai kaip pavyzdziui kad ir mozila atidarau ar pvz.savo elektronine pasto dezute ir ja noriu uzdaryti nuspaudziu ta iksiuka raudona ir neina isjunk ji issijunge tik po keliu kartu meginimo
Kada paskutinį kartą buvo perrašytos windozės ?

QUOTE(daliukas11111 @ 2008 08 02, 20:47)
...dabar as cia lyginau ir ziuriu kad as avira antivir premium parsisiunciau o pasirodo yra aviros kelios rusys... g.gif

Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus - šita nemokama, o premium yra trialas.
Atsakyti
susizinojau matyt kad windausai...spali pirkau ir dar nieko su windausais nedariau...o ka reiskia trialas...pirmasyki girdziu toki zodi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 08 03, 18:08)
susizinojau matyt kad windausai...spali pirkau ir dar nieko su windausais nedariau...o ka reiskia trialas...pirmasyki girdziu toki zodi doh.gif

bandomoji versija su terminu, dazniausiai 30d smile.gif
Atsakyti
a supratau...nu ja parsisiunciau is torentu ir ten neraso kad bandomoji...tai gerai reiskia tiks ir ta biggrin.gif aciu jums uz pagalba...dabar reiks windausus perinstaliuoti ir viskas...bet jau pati muset nelysiu nemoku... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 08 03, 16:03)
Kada paskutinį kartą buvo perrašytos windozės ?
Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus - šita nemokama, o premium yra trialas.

O sita praskanavus pati visa bruda istrina? ar yra kur nors pasleptas koks mygtukas kuri reikia paspausti lotuliukas.gif O del kompo letumo, pas mane irgi leciau dirba kai Avira instaliavau g.gif gal ku ne taip padariau ?
Atsakyti
QUOTE(saulutes mama @ 2008 08 06, 09:26)
O sita praskanavus pati visa bruda istrina? ar yra kur nors pasleptas koks mygtukas kuri reikia paspausti  lotuliukas.gif  O del kompo letumo, pas mane irgi leciau dirba kai Avira instaliavau  g.gif  gal ku ne taip padariau ?

Del letumo tai atsidaryk Avira> Administration> Sheduler ir paziurek kaip uzstatyta "Complete sistem Scan" ir Daily update". Skanavima pasidaryk karta i savaite ar i dvi savaites, nes susinstaliavus ten buna uzstatytas kasdienis skanavimas man atrodo, o jis ir letina kompiuterio darba. Updeitus uzsistatyk toki val, kuri tau patogesne, gal kai tuo metu maziau sedi prie kompo, kad ne taip trukdytu, nes kai siuncia atnaujinimus irgi siek tiek stabdo kompiuterio darba, tik tiek, kad juos greit parsiuncia, vat skanuoja tai ilgai ir nuobodziai. Kai susitvarkysi situos, stebek, kompiuteris turetu veikti geriau. Jei ne, gal ne Aviros kalte tuomet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 06 rugpjūčio 2008 - 09:00
QUOTE(linabalt @ 2008 08 06, 09:59)
Del letumo tai atsidaryk Avira> Administration> Sheduler ir paziurek kaip uzstatyta "Complete sistem Scan" ir Daily update". Skanavima pasidaryk karta i savaite ar i dvi savaites, nes susinstaliavus ten buna uzstatytas kasdienis skanavimas man atrodo, o jis ir letina kompiuterio darba. Updeitus uzsistatyk toki val, kuri tau patogesne, gal kai tuo metu maziau sedi prie kompo, kad ne taip trukdytu, nes kai siuncia atnaujinimus irgi siek tiek stabdo kompiuterio darba, tik tiek, kad juos greit parsiuncia, vat skanuoja tai ilgai ir nuobodziai. Kai susitvarkysi situos, stebek, kompiuteris turetu veikti geriau. Jei ne, gal ne Aviros kalte tuomet....

aisku, grysiu namo tvarka darysiu, kompe. Jo updeitinasi tai kas dien ji, bet va man idomu ar viska ji istrina ka randa negero, nes as bandziau kazkokia internete demo onlaine praskanuoti rodo kad kazkos mizernas Trojanukas sedi, skanuoju Avira nieko nerodo g.gif
Atsakyti