Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(daliukas11111 @ 2008 07 30, 21:50)
sveiki...pasigavau virusa downloader  trojan niekaip neisvalau...symantic pagauna bet ijungus kompa ji vel pagauna ir pasaka begalo...susirandu kur ji nurodo istrinu bet po keliu valandu vel ten jis buna...bandziau skanuoti safe mode bet tas pats...gal susiduret kas...

Pirmiausiai ištrink symantec'ą ir isirašyk normalų antivirusą.
Atsakyti
per paieska ieskojau ilgai ir nuobodziai bet isvados ir nepriejau...o kokia antivirusine butu geresne kad taip forume skaitant zinokit gali ir susimaisyti vieni ta giria kiti jau peikia galva net susisuko...kitus ji gaudo ir trina o vot sito niekaip...
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 07 31, 00:48)
per paieska ieskojau ilgai ir nuobodziai bet isvados ir nepriejau...o kokia antivirusine butu geresne kad taip forume skaitant zinokit gali ir susimaisyti vieni ta giria kiti jau peikia galva net susisuko...kitus ji gaudo ir trina o vot sito niekaip...

Avira Antivir gera antivirusine, be to, isidek Ad-Aware, Spybot, A-squared free, reguliariai su visom skanuok ir bedu neturesi wink.gif
Atsakyti
nu gal tikrai neblogos susiradau info...bet ar gali but tiek daug ju ar nesusipjaus...ir dar klausimas iskilo o kaip dabar issinstaliuot symantic jei virusu pilna neina ju istrint...ar neuzlus kompas kol kita parsisiusiu...
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 07 31, 09:41)
nu gal tikrai neblogos susiradau info...bet ar gali but tiek daug ju ar nesusipjaus...ir dar klausimas iskilo o kaip dabar issinstaliuot symantic jei virusu pilna neina ju istrint...ar neuzlus kompas kol kita parsisiusiu...

Niekas ten nesipjaus, kadangi antivirusinė tik viena - avira antivir, o visos kitos yra spyware programos.
Atsakyti
atleiskit gal dar galit paaiskint viena dalyka blush-anim-cl.gif2:tai dabar paimti isinstaliuoti symantic..o poto instaliuoti avira...tai per ta momenta nesugadins man kompo nes symantice sedi dabar keli...as atsargi bijau ko nepridirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 07 31, 12:05)
...tai dabar paimti isinstaliuoti symantic..o poto instaliuoti avira...
Taip.

QUOTE(daliukas11111 @ 2008 07 31, 12:05)
...tai per ta momenta nesugadins man kompo...
Ne.
Atsakyti
nu reiks parsisiusti ir rizikuoti aciu labai gal iseis kas biggrin.gif
Atsakyti
turiu klausimeli,kaip atnaujinti antivirusine programa nod32?pas mane raso apsauga nuo virusu nebegalioja.ar reikia pirkti sita programa,jei neis atnaujinti?aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2008 08 01, 13:22)
turiu klausimeli,kaip atnaujinti antivirusine programa nod32?pas mane raso apsauga nuo virusu nebegalioja.ar reikia pirkti sita programa,jei neis atnaujinti?aciu aciuks.gif

Mesk tu jį lauk ir parsisiųsk normalų antivirusą, pvz.: Avira Antivir.
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2008 08 01, 14:22)

Mums prieš kelias dienas meistras instaliavo ir sakė,kad pats atsinaujina g.gif
Atsakyti
taip ir padarysiu,mesiu ji lauk g.gif .man jis atsinaujindavo pats o dabar lentele ismete kad nebeveikia g.gif .aciu uz patarima!
Atsakyti