Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

pas mane kompe sėdi du virusai, ir niekaip negaliu jų ištrint. Pas mane NOD32, bes vis meta tuos pačius, o spybot'as jų neištrina. ką daryt? ar bandyt antivir siųstis, ir keist, ar ką kitą žinot, kad pratrint?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 07 25, 18:00)
pas mane kompe sėdi du virusai, ir niekaip negaliu jų ištrint. Pas mane NOD32, bes vis meta tuos pačius, o spybot'as jų neištrina. ką daryt? ar bandyt antivir siųstis, ir keist, ar ką kitą žinot, kad pratrint?
Ačiū.

Parsisiųsk Avirą ir baigsis problemos. O tuos netikėlius gali ištrinti su a-squared Free.
Atsakyti
gal kas turit kaspersky anti-virus 6.0 aktyvacijos koda,prasau labai reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrike X @ 2008 07 28, 14:03)
gal kas turit kaspersky anti-virus 6.0 aktyvacijos koda,prasau labai reikia blush2.gif

Ar tau būtinai tas kasperis reikalingas ? Aš tai Avirą parsisiunčiau ir galvos nebeskauda dėl jokių raktų, o dirba ne blogiau už kasperį. smile.gif
Atsakyti
turejau pries kaspersky as ta Avira,nepatiko ji man kazkodel schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrike X @ 2008 07 28, 15:22)
turejau pries kaspersky as ta Avira,nepatiko ji man kazkodel schmoll.gif

O tai kuo jau tas kasperis tokis geras ? Juk eilinis antivirusas, tik, kad mokamas.
Atsakyti
Avira durniuodavo,uzplaukdavo jai kazi kas lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas zinot kaip kaspersky panaikinti?issiinstaliavo vos ne vos,bet liko dar tarp my computer ir neduoda istrinti verysad.gif
Atsakyti
PADEKIT MERGAITES NEZINAU KA DARYTI ,KASPERSKY ISMETA LENTELE KAD JA AKTIVUOTI ,O KAIP NOORIU AKTIVUOTI MAN ISMETA DAR VIENA LENTELE I KURIA AS TURIU IRASYTI KODA ,O KAIP JI ZINOTI ?????
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 07 29, 09:30)
PADEKIT MERGAITES NEZINAU KA DARYTI ,KASPERSKY ISMETA LENTELE KAD JA AKTIVUOTI ,O KAIP NOORIU AKTIVUOTI MAN ISMETA DAR VIENA LENTELE I KURIA AS TURIU IRASYTI KODA ,O KAIP JI ZINOTI ?????

Parašyk, kaip visi normalūs žmonės rašo, tada gausi atsakymą.
Atsakyti
man jinneveikia ,praso aktivuoti ismeta sia lentele user posted image
kai paspaudziu NEXT tada ismeta sia lentele user posted image
daugiau nezinau ka daryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 07 29, 11:40)
man jinneveikia ,praso aktivuoti ismeta sia lentele user posted image

Tai gal geriau rinkis "activate trial version", t.y. aktyvuoti bandomaja versija, cia tikriausiai 30d.bus, arba "activate later" - aktyvuoti veliau, bet tada tikriausiai kaskart ijungiant sita lentele metys ir reikes rinktis vis is naujo ta pati. O aplamai tai, jei neturi aktyvavimo kodo, kam tau tas kasperskis, Palemonas ne karta rase, kad geriau isideti Avira Antivir, tai kodel vis tiek visi griebia ta Kasperski ir nenori uz ji moketi? unsure.gif As tai isidejau Avira ir sedziu patenkinta biggrin.gif
Atsakyti