Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(saulutes mama @ 2008 07 17, 13:06)
Man neatsinaujina, turejau siandien pati updeitint, o kaip man padaryti kad ji pati tai padarytu?
Papildyta:
http://s208.photobuc...nt=untitled.jpg    va kaip atrodo pagrindinis langas ir nerandu kad kur butu kad ji pati updeitintusi............ verysad.gif

Šiaip nieko nustatinėti papildomai nereikia, tuo labiau jei instaliuojant nieko nekeiti, tai turi pati atsinaujinti, kiek pastebėjau atsinaujina kasdien, o šiaip nereikia stresuoti, pas mane tai atnaujinimus siunčiasi nebūtinai tik įjungus kompiuterį, žodziu reik kelias dienas palaukt, ir jei avira nenorės dirbt pati, reiškia kažkas negerai smile.gif
Atsakyti
aisku, palauksiu biski mirksiukas.gif
Atsakyti
Man neatsinaujina, turejau siandien pati updeitint, o kaip man padaryti kad ji pati tai padarytu?
Papildyta:
http://s208.photobuc...nt=untitled.jpg    va kaip atrodo pagrindinis langas ir nerandu kad kur butu kad ji pati updeitintusi............ verysad.gif

viskas pas tave tvarkoje, juk matai, kad rašo, jog 2008-07-17 atnaujinta yra. Kai įsijungsi kompą su internetu ji pati updeitus parsiųs.
Atsakyti
QUOTE(drexxas @ 2008 07 17, 21:21)
viskas pas tave tvarkoje, juk matai, kad rašo, jog 2008-07-17 atnaujinta yra. Kai įsijungsi kompą su internetu ji pati updeitus parsiųs.

aha, cia as pati paspaudziau kad updeotintusi, o ji kazko visa pusdieni to nedare lotuliukas.gif
Atsakyti
Parsisiunciau Revo Uninstaler . Bet nezinau, kaip valyti visus siuksles. Man ten ismeta daug programu, bet kaip ten valyti, kad man neistrintu reikalingu programu?
Atsakyti
Papildyta:

Atsidaryk nustatymus, susirask update job, spausk edit job ir nustatyk every day.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kas naudojate kaspersky 7.0?mums meistras instaliavo,labai gyre,bet antroj dienoj kompiuteris stringa,scan juostele is zalios raudona paliko,neduoda kai kuriu puslapiu atversti,uzsikerta ir nei pirmyn nei atgal pakol neperrestartuoji.perskanuojant virusu neranda,bet perziurejus tarp protection ju pilna,istrini ir vel atsiranda unsure.gif idomu butu suzinoti kaip jis veikia pas kitus g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Troja> @ 2008 06 13, 17:56)
Sena tema čia 4u.gif
Turiu klausimą, ar esate susidūrę su virusu, pavadintu Vista Antivirus 2008 ? (imituoja antivirusinę programą) Gal žinot kaip kovot? Siunčiausi porą programėlių, bet kolkas pastangos nesėkmingos doh.gif

buvo pas mane kažką panašaus jaunesnysis broliukas prisiuntęs unsure.gif tai kai bandžiau skenuot net kompiuteris užlūžo, tai po to su avira per safemoda skenavau ir viskas atrodo tvarkoj. bigsmile.gif išsivalė ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kas esate susidure su kaspersky 7.0?mums meistras instaliavo,bet antroje dienoje,kompiuteris pradejo strigti,i kai kuriuos puslapius neduoda ieiti,scan juosta is zalios raudona pasidare,skanuojant nieko neranda,bet perziurejus protection virusu pilna,isnaikini ir vel ju pilna.idomu butu suzinoti kaip veikia pas kitus g.gif
Atsakyti
Labai garsus PADĖĖĖKIT .... blush2.gif

Avira išmetė, kad pagavo virusą. Kažkos spy bla bla bla.
Paleidau spybot'ą, randa daug ką. Viską sutvarkyti leidžia. Išskyrus rodo įsilaužimus į failą: Win.32Agent.pz atrodo taip vadinasi. Kai jį bandau sutvarkyti, iš karto užjuoduoja visas kompas, lyg būtų nulūžęs ir nieko neveikia, kol neišjungi iš laido, ir neištrauki batareikos. Kas čia gali būti ir kaip man tuo brūdu atsikratyti????
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 07 24, 20:29)
Labai garsus PADĖĖĖKIT ....  blush2.gif

Avira išmetė, kad pagavo virusą. Kažkos spy bla bla bla.
Paleidau spybot'ą, randa daug ką. Viską sutvarkyti leidžia. Išskyrus rodo įsilaužimus į failą: Win.32Agent.pz atrodo taip vadinasi. Kai jį bandau sutvarkyti, iš karto užjuoduoja visas kompas, lyg būtų nulūžęs ir nieko neveikia, kol neišjungi iš laido, ir neištrauki batareikos. Kas čia gali būti ir kaip man tuo brūdu atsikratyti????

a-squared Free turi ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 07 25, 11:53)
a-squared Free turi ?

Ne, neturiu, bet jau susitvarkiau ir vėl su Kasperskiu. doh.gif

Pamenu iš pačio ryto, man vis mėtė, kad išjungta ugniasienė. Aš, vėl įjungiu, po valandos, vėl perspėjimas, - išjungta. O pvz. ateityje, ką daryti, kai va taip g.gif
Atsakyti